1. All 3M Products
3M Suomi

SF20 CYANOACRYLATE ADH 20GR 10/CV

3M ID 7100034279
  • Erittäin nopeasti kovettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla
  • Joustavasta pullosta voi annostella pisaran tai puristaa tasaisen liimapalon
  • Tarttuu moniin materiaaleihin – nahkaan, korkkiin, muoviin ja kumiin
  • Täyttää CID A-A-3097 Tyyppi II, Luokka 1 -standardin
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Physical Form
Neste
Sisä-/ulkokäyttöön
molemmat
Täydellinen kovettumisaika
24 Hours @ 72 F (22 C)
Teollisuudenalat
Metallintyöstö, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Puuteollisuus
Lisätietoja
  • Erittäin nopeasti kovettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla
  • Joustavasta pullosta voi annostella pisaran tai puristaa tasaisen liimapalon
  • Tarttuu moniin materiaaleihin – nahkaan, korkkiin, muoviin ja kumiin
  • Täyttää CID A-A-3097 Tyyppi II, Luokka 1 -standardin
  • Alhainen viskositeetti auttaa luomaan ohuen liimakerroksen nopeaa ja tehokasta kovettumista varten

3M™ Scotch-Weld™ Supernopea pikaliima SF20 on viskositeetiltaan erittäin alhainen, hyvin nopeasti kovettuva pikaliima. Tämä tuote täyttää CID A-A-3097 Tyyppi II, Luokka 1 -standardin. Alhainen viskositeetti auttaa luomaan ohuen liimakerroksen nopeaa ja tehokasta kovettumista varten monilla pinnoilla, mukaan lukien nahka, korkki, muovi ja kumi.

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima SF20 on suunniteltu toimimaan poikkeuksellisen hyvin vaikeasti liimattavien muovien ja kumien, happamien ja/tai kontaminoitujen pintojen kanssa, kuten: puiden, nahkojen, pahvin ja öljyisten pintojen kanssa. Kuten nimestä voi päätellä, sitä voidaan myös käyttää nopeissa tuotantosovelluksissa.

Suositellut käyttökohteet

Nahka

Korkki

Pahvi

Öljyiset pinnat

Muovi

Kumi

Mitä pikaliimat ovat? Pikaliimat ovat syanoakrylaattipohjaisia, lujia ja nopeasti tarttuvia liimoja, joita käytetään niin teollisuudessa kuin kotitalouksissa. Yleensä ne on tehty akryylihartsista, joka polymeroituu nopeasti joutuessaan kosketuksiin veden kanssa (tarkalleen ottaen hydroksidi-ionien kanssa) muodostaen vahvoja, pitkäkestoisia ketjuja ja liittäen liimatut pinnat yhteen. Syanoakrylaatit ovat kosteusherkkiä, ja liiallinen altistuminen kosteudelle saattaa lyhentää sen säilyvyysaikaa.

Koska liima asettuu kosteuden vaikutuksesta, ilman tavallinen kosteus luo liiman pinnalle ohuen kalvon sekunneissa, mikä hidastaa reaktiivista kovettumisprosessia merkittävästi. Tämän vuoksi syanoakrylaattiliimaa tulee annostella ohuesti, jotta reaktio tapahtuisi nopeasti ja vahva kiinnitys syntyisi kohtuullisessa ajassa. 3M:n pikaliimat annostellaan suoraan pullosta. Ne saavuttavat käsittelylujuuden huoneenlämmössä. Yksi pisara neliötuumaa kohden kiinnittää monet muovit, kumin, metallin ja muita materiaaleja 34,5 MPa:n vetolujuudella.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen