1. All 3M Products
3M Suomi
 • Heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 8787
 • Heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 8787

  3M ID SGBGEPR001929S
  • Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa, ja fluoresoivat ominaisuudet tekevät materiaalista erittäin näkyvää päivällä sekä aamu- ja iltahämärässä.
  • Näkyvyyttä päivin öin
  • Kotipesu 60 °C:ssa
   Lisää
  Tuotteen tiedot

  Heijastavalla sitruunankeltaisella 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvolla 8787 on hyvä heijastuskyky yhdistettyjä ominaisuuksia sisältävissä materiaaleissa, ja se kestää hyvin kemikaaleja näkyvyyttä parantavissa, kovalle rasitukselle altistuvissa vaatteissa, esimerkiksi teollisuus- ja työvaatteissa, vapaa-ajan vaatteissa ja varusteissa, on erittäin hyvä.

  Kun sitruunankeltaista heijastavaa 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvoa 8787 käytetään näkyvyyttä parantavissa, kovalle rasitukselle altistuvissa vaatteissa, kuten teollisuus- ja työvaatteissa, vapaa-ajan vaatteissa ja varusteissa, se auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa. Materiaali loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Se koostuu päällyspuolella olevista paluuheijastavista lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty erityisen sidoskerroksen sisältävään polymeerikerrokseen. Siirtokalvo täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset ja parantaa ihmisten näkyvyyttä hyvän heijastuskykynsä ansiosta. Heijastusarvot jopa ylittävät yhdistettyjä ominaisuuksia sisältävien materiaalien vähimmäisheijastusarvot. Lisäksi materiaalin kulutuskestävyys ja kemiallinen kestävyys ovat hyvät. Heijastava siirtokalvo kiinnitetään laminoinnilla, joten se kiinnittyy vaatteeseen pysyvästi. Tämän ansiosta sen käyttö on mukavampaa, ja se soveltuu myös kalvopintaisiin vaatteisiin. Lisäetu: Kalvoa on saatavilla kahdella eri leveydellä, ja se voidaan räätälöidä muuntamisella. Tämä tarkoittaa, että erilaiset yksilölliset mallit on helppo toteuttaa tulostamalla. Samalla materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Tämä tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. Samalla 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä sekä takaa hyvän käyttömukavuuden. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Tämän monen teknologisen alan yrityksen todistettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.

  • Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa, ja fluoresoivat ominaisuudet tekevät materiaalista erittäin näkyvää päivällä sekä aamu- ja iltahämärässä.
  • Näkyvyyttä päivin öin
  • Kotipesu 60 °C:ssa
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen