1. All 3M Products
3M Suomi
 • Heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 8712
 • Heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 8712

  3M ID SGBGEPR001944S
  • Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
  • Se antaa hyvää vastinetta rahoille näkyvyyttä parantavissa työvaatteissa, joilta vaaditaan parempaa kestävyyttä ja jotka pestään kotona.
  • Kotipesu 60 °C:ssa
  • Öko-Tex-sertifioitu
   Lisää
  Tuotteen tiedot

  Heijastavalla hopeanvärisellä 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvolla 8712 on hyvä heijastuskyky ja yksilölliset mallivaihtoehdot näkyvyyttä parantaviin, kevyelle rasitukselle altistuviin vaatteisiin, esimerkiksi teollisuus- ja työvaatteisiin, vapaa-ajan vaatteisiin ja varusteisiin.

  Kun segmentoitua hopeanväristä heijastavaa 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvoa 8712 käytetään näkyvyyttä parantavissa, kevyelle rasitukselle altistuvissa vaatteissa, kuten teollisuus- ja työvaatteissa, vapaa-ajan vaatteissa ja varusteissa, se auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa. Materiaali loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Se koostuu päällyspuolella olevista paluuheijastavista lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty kestävään, lämpöaktivoituvalla liimalla päällystettyyn polymeerikerrokseen. 3M:n heijastava kalvo täyttää ISO 20471-vaatimukset, mutta ylittää lisäksi helposti vähimmäisheijastusarvot, jotka parhaaseen suoriutumistasoon vaaditaan, joten se parantaa ihmisten näkyvyyttä huomattavasti. Se antaa hyvää vastinetta rahoille näkyvyyttä parantavissa työvaatteissa, joilta vaaditaan parempaa kestävyyttä ja jotka pestään kotona. Heijastava siirtokalvo 8712 on helppo kotipestävä enintään 60 °C:ssa (25 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti). Myös kemiallinen pesu on mahdollinen (25 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti). Materiaalia voidaan käyttää herkkiin tekstiileihin. Kestäviä tekstiilejä käytettäessä käyttäjä voi valita minkä tahansa hoitomenetelmän. Lisäetu: Materiaali kiinnitetään laminoinnilla, joten se sitoutuu vaatteeseen pysyvästi massaa lisäämättä. Suunnittelun vapautta ei siksi ole tarpeen rajoittaa esimerkiksi logojen ja sovellusten avulla edes joustavia materiaaleja käytettäessä. Lisäksi kalvoa on saatavilla eri leveyksillä ja muodoilla ja niihin voidaan tulostaa ja lisätä grafiikoita. Tämä tarkoittaa, että yksilölliset mallit on helppo toteuttaa. Lisäksi materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Tämä tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä sekä takaa hyvän käyttömukavuuden. Tämä tekee materiaalista pehmeän tuntuista ja erinomaista käytössä. Turvallisuutta koskeva etu: Materiaali on Öko-Tex-sertifioitua, eikä se sisällä ihoa ärsyttäviä aineita. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Tämän monen teknologisen alan yrityksen todistettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.

  • Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
  • Se antaa hyvää vastinetta rahoille näkyvyyttä parantavissa työvaatteissa, joilta vaaditaan parempaa kestävyyttä ja jotka pestään kotona.
  • Kotipesu 60 °C:ssa
  • Öko-Tex-sertifioitu
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen