1. All 3M Products
3M Suomi

Festool Automotive Systemsin IAS 3 -letku

Products
 • Käytetään Festool Automotive Systemsin LEX3-, LEX2- ja LRS-paineilmahiomakoneiden kanssa
 • Pituus 5, 7 tai 10 metriä
 • Kestää jopa 70 °C:n lämpötiloja
 • Yhdessä letkussa kolme toimintoa: lisäletkuja ei tarvita, järjestystä työtilaan
 Lisää
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Tuotteet
Sulje
Tuotteen tiedot
 • Käytetään Festool Automotive Systemsin LEX3-, LEX2- ja LRS-paineilmahiomakoneiden kanssa
 • Pituus 5, 7 tai 10 metriä
 • Kestää jopa 70 °C:n lämpötiloja
 • Yhdessä letkussa kolme toimintoa: lisäletkuja ei tarvita, järjestystä työtilaan
 • Antistaattiset ominaisuudet estävät hiukkasten kertymistä sekä vähentävät sähköpurkauksia, puhdistustarvetta ja käyttökatkoksia
 • Pyörivä liitin estää kiertymisen, joten hiomakonetta on helppo pitää tasaisesti pintaa vasten
 • Yhteensopiva monenlaisten Festool Automotive Systemsin CLEANTEC-järjestelmäimureiden kanssa

Kestävä ja taipuisa Festool Automotive Systemsin IAS 3 -letku soveltuu erityisen hyvin kolarikorjaamoihin ja autoasentajille. Letkun pituus on 3,5 m, 5 m tai 7 m. Pyörivän liittimen ansiosta letku ei mene mutkalle. Hionta paineilmakäyttöisellä koneella sujuu tasaisemmin ja joustavammin.

Festool Automotive Systemsin IAS 3 -paineilmaletku yhdistää Festool Automotive Systemsin paineilmahiomakoneet Festool Automotive Systemsin järjestelmäimuriin tai energiakoteloon. Festool IAS AS -letku on yhteensopiva IAS 3 -liitännän kanssa (käytetään Festool Automotive Systemsin LEX 3- ja LRS-paineilmahiomakoneiden kanssa). Työkalun liitännässä oleva pyörivä sovitin pyörii liikkeen mukaan, joten letku ei kierry eikä mene mutkalle. Se helpottaa työskentelyä. Letku voidaan kytkeä monenlaisiin Festool Automotive Systemsin CLEANTEC-järjestelmäimureihin. Yhdessä letkussa kolme toimintoa: ilman tuotto, poistoilman ohjaus poispäin käyttäjästä ja pölyn keräys – sopii erityisen hyvin kolarikorjaamoihin ja autoasentajille. Antistaattiset ominaisuudet estävät pölyä kertymästä letkun ulko- ja sisäpinnalle, käyttäjä välttyy sähköstaattisilta purkauksilta. Kun yhdellä letkulla hoidetaan ilman tuotto, poistoilma ja pölynpoisto, tarvitaan vähemmän letkuja, letkut eivät herkästi sotkeudu toisiinsa ja työteho paranee. Se kerää myös kylmää poistoilmaa ja estää sitä puhaltamasta käyttäjän käsivarsille ja käsille. Näin laitteen käytöstä tulee turvallisempaa. Kun hionnassa käytetään öljyjä tai öljy-yhdisteitä, se estää öljyjä muodostumasta letkun ulkopinnalle. Kestävä, taipuisa letku on tarkoitettu käytettäväksi Festool Automotive Systemsin LEX3-, LEX2- ja LRS-hiomakoneiden kanssa. Se kestää kovaakin käyttöä, ei kierry mutkalle ja pidentää laitteen käyttöikää. Letkun pituus on 5, 7 tai 10 metriä. Pyörivän liittimen ansiosta letku ei mene mutkalle. Hionta paineilmakäyttöisellä koneella sujuu tasaisemmin ja joustavammin.

Käyttökohteet

 • Festool Automotive System -järjestelmän osa – puhdasta, turvallista ja tehokasta hiontaa
Lisätiedot
Kierrätetty sisältö kokonaisuudessaan %
C
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
10 m, 3,5 m, 5 m, 7 m
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen