1. All 3M Products
3M Suomi
5 Tulokset 
5 Tulokset 
Curos‑porttisuojuskorkki

3M™ Curos™ Desinfioivat suojakorkit

 • Suojaa portit ja takaa mielenrauha.

  Desinfioivien Curos-porttisuojusten käyttö auttaa sinua taistelussa infektioita aiheuttavia mikrobeja vastaan.

  Sairaalaan joutunut potilas ei kaipaa ylimääräistä huolta keskuslaskimokatetriin liittyvistä verisuoni-infektioista.

  Keskuslaskimokatetriin liittyvät verisuoni-infektiot ovat yleisiä, mutta näin ei tarvitsisi olla. Desinfioivien Curos-korkkien johdonmukainen käyttö neulattomissa IV-liittimissä on liitetty tutkimuksissa keskuslaskimokatetriin liittyvien verenkierron infektioiden alentuneeseen esiintyvyyteen. Sinun ei tarvitse kuin kiertää desinfioiva Curos-suojakorkki neulattomaan liittimeen tai luer-urosliittimeen ja suojus desinfioi liittimen ja suojaa sitä kontaminaatiolta.

  Desinfioivat Curos-tuotteet sisältävät 70-prosenttista isopropanolia. Luer-liitin upotetaan suojuksessa isoporopanoliin, jossa se desinfioituu vain yhdessä minuutissa!

  Mutta toimivatko ne oikeasti?
  Kyllä! Curos-tuotteita on tutkittu in vitro -testeissä, jossa niiden tehoa arvioitiin suhteessa Staphylococcus aureus-, Staphylococcus epidermidis-, Escherichia coli- ja Pseudomonas aeruginosa ‑bakteereihin sekä Candida glabrata- ja Candida albicans ‑hiivoihin. Tutkimuksessa havaittu vähentyminen oli >4 log.

  Pöpöt kuriin Curos-tuotteilla!

   

 • Desinfioivien Curos-suojakorkkien edut

   

  Vähemmän hankaamista, enemmän välittämistä
  Curos-suojakorkit vievät vähemmän hoitajien aikaa kuin useimmat liitinten puhdistamisen protokollat.

  Johdonmukainen desinfiointi jopa 7 päivän ajan
  Passiivinen desinfiointi eliminoi ihmisten tekniikoista aiheutuvat vaihtelut ja desinfioinnin tulos on joka kerta johdonmukainen. Desinfioivat Curos-korkit voi jättää paikalleen jopa seitsemän päivän ajaksi ja ne pitävät neulattomat liittimet puhtaina ja suojattuina. Luer-urosliitinten desinfioivan 3M™ Curos Tips™ ‑korkkiliuskan voi myös jättää paikalleen ja ne pitävät luer-urosliittimet puhtaina ja suojattuina jopa seitsemän päivän ajan.

  Paikallaan pysyvä suojus
  Desinfioivat Curos-porttisuojukset kiertyvät helposti paikalleen ja pysyvät hyvin yleisesti käytetyissä neulattomissa liittimissä, joten ne noudattavat vuoden 2016 Infusion Therapy Standards of Practice ‑hoito-ohjeistusta lisälaitteista.

  Kirkkaat värit selkeyttävät desinfiointia
  Kirkasvärisistä korkeista voi yhdellä silmäyksellä varmistaa, että portti on puhdas, mikä auttaa arvioimaan desinfiointiprosessien noudattamista helposti ja luotettavasti.

  Aina siellä missä tarvitset
  Curos-korkkinauhat voi ripustaa tippatelineeseen, josta ne ovat helposti käytettävissä, takaavat protokollien noudattamisen ja vähentävät jätettä.

   
   

   

 • Ei sinun tarvitse luottaa vain meidän sanaamme

   

  Monet sairaalat ovat dokumentoineet desinfioivien Curos™-korkkien käytön tehoa ja havainneet katetriin liittyvien verenkierron infektioiden, kontaminoituneiden veriviljelmien ja niihin liittyvien hoitokulujen vähentyneen.

  Lataa yhteenveto kliinisistä tutkimustuloksista.

  AJIC marraskuu 2014: Impact Of Universal Disinfectant Cap Implementation On Central-Line Associated Bloodstream Infections 
  Merrill KC, Sumner S, Linford L, Taylor C ja Macintosh C.

   

  • Desinfioivien Curos-korkkien käyttöönoton jälkeen keskuslaskimokatetriin liittyvät verisuoni-infektiot vähentyivät >40 %.
  • Viikoittaiset protokollien noudattamisen tarkistukset osoittivat, että 10 prosentin nousu protokollien noudattamisessa johti tilastollisesti merkitsevään 7 prosentin laskuun infektioiden määrässä.
  • Curos-tuotteiden käyttö liitettiin tutkimuskohteena olevassa sairaalassa arviolta yli 200 000 punnan säästöön.

  Tilaa kopio tutkimuksesta napsauttamalla tätä.


  JAVA joulukuu 2012: Central Venous Catheter Protective Connector Caps Reduce Intraluminal Catheter-Related Infection 
  Ramirez C, Lee AM, Welch K.

  • Vuonna 2010 keskuslaskimokatetriin liittyvien verisuoni-infektioiden määrä väheni arvosta 1,9 arvoon 0,5 yhden vuoden tutkimusjakson aikana.
  • Curos-korkkinauhojen käyttäminen viiden kuukauden ajan nosti protokollien noudattamisen 63 %:sta 80 %:iin.

  Tilaa kopio tutkimuksesta napsauttamalla tätä.


  AJIC joulukuu 2012: Impact Of Alcohol Impregnated Port Protectors And Needleless Neutral Pressure Connectors On Central Line-Associated Bloodstream Infections And Contamination Of Blood Cultures In An Inpatient Oncology Unit 
  Sweet, MA; Cumpston A; Briggs, F, Craig M ja Hamadani M.

  • Kontrollijakson aikana dokumentoitiin yhteensä 6 851 keskuslaskimokatetripäivää ja 16 keskuslaskimokatetriin liittyvää verisuoni-infektiota (2,3 infektiota 1 000 keskuslaskimokatetripäivää kohden), kun taas interventiojakson aikana oli 3 005 keskuslaskimokatetripäivää ja yksi keskuslaskimokatetriin liittyvä verisuoni-infektio (0,3 infektiota 1 000 keskuslaskimokatetripäivää kohden) (riskisuhde 0,14; 95 %:n luottamusväli [CI], 0,02–1,07; p = 0,03).
  • Keskuslaskimokatetrien kontaminoituneiden veriviljelmien määrä oli kontrollijakson aikana 2,5 % (17 tapausta 692:sta), mutta vain 0,2 % (yksi tapaus 470:stä) interventiojakson aikana (riskisuhde 0,09; 95 %:n luottamusväli, 0,01–0,65; p = 0,002).
  • Intervention noudattamisarvo oli 85,2 % (228 potilasta 269 potilaasta, joilla on katetrinsuojus).
  • 32 vuodepaikkaa kattava tutkimus osoitti 300 000 punnan säästöt vuositasolla.

  Tilaa kopio tutkimuksesta napsauttamalla tätä.

   
   

 • Mitä asiakkaat kertovat Curos-tuotteista?

  "I recently learned of your product, and must say it is changing my life. No longer am I scrubbing 30 seconds and then air drying an additional 30 seconds before placing medications on the manifold to infuse. Instead, a simple cap placed on the line in between medications is all that is needed."
  — Jayme (Mother of Patient)

  "Curos port protectors were given to me while in the hospital, and I love them. I am very interested in having them for home use, and have been infusing at home for 1 year. Thank you!"
  — Tracy (Patient)

  "My son was dismissed from the hospital with an I.V. port. They used the Curos caps. I think that the caps are the most effective way to keep out germs."
  — Sally (Mother of Patient)


  • Ainutlaatuinen nopeasti desinfioiva tekniikka. Desinfioi vain minuutissa – pitää portin puhtaana seitsemän päivän ajan.
  • Kierrä kiinni; pysyy kiinni. Korkki on helppo kiertää paikalleen ja se pysyy hyvin paikallaan yleisesti käytetyissä neulattomissa liittimissä, myös SmartSite®-liittimissä, joissa on erilaiset kierteet kuin muissa liittimissä.
  • Värikoodaus auttaa noudattamaan hoitosuosituksia. Lääkärit näkevät yhdellä vilkaisulla, että porttia suojaa selkeästi erottuva vihreä korkki, minkä ansiosta hoitoprotokollien noudattamista voi arvioida helposti ja nopeasti. Kirkkaanvihreän korkin ansiosta IV-katetri erottuu helposti muista letkuista.
  • Helppo käsitellä. Voimakkaiden uurteiden ansiosta korkkia on helppo käsitellä käsineet kädessä.
  • Kätevä, joustava määrä. Korkit ovat saatavilla yksittäin tai kätevissä viiden korkin liuskoissa, jotka voi ripustaa tippatelineeseen helposti saataville.
  • Tehokas desinfiointi Desinfioi vain minuutissa – pitää portin puhtaana seitsemän päivän ajan.
  • Kierrä kiinni; pysyy kiinni. Korkit kiertyvät helposti paikalleen ja pysyvät hyvin paikallaan. Ne sopivat yleisesti käytettyihin neulattomiin liittimiin ja noudattavat INS:n vuoden 2016 ohjeistusta lisälaitteista.
  • Värikoodaus auttaa noudattamaan hoitosuosituksia. Lääkärit näkevät yhdellä vilkaisulla, että porttia suojaa selkeästi erottuva vihreä korkki, minkä ansiosta porttien suojauksen hoitoprotokollien noudattamista voi arvioida helposti ja nopeasti. Kirkkaanvihreän korkin ansiosta IV-katetri erottuu helposti muista letkuista.
  • Kätevä, joustava määrä. Korkit ovat saatavilla yksittäin tai kätevinä kymmenen korkin liuskoina, jotka voi ripustaa tippatelineeseen helposti saataville. Liuskassa on kummassakin päässä ripustuslenkki, joten liuskan pituuden voi mukauttaa.

  • Irrotus yhdellä kädellä. Painoliuskan ansiosta kiireiset hoitajat pystyvät irrottamaan uuden korkin yhdellä kädellä.
  • Tehokas desinfiointi. Desinfioi yhdessä minuutissa – pitää luer-urosliittimet puhtaina ja suojattuina seuraavaa käyttökertaa varten.
  • Kierrä kiinni; pysyy kiinni. Korkit kiertyvät helposti paikalleen ja pysyvät hyvin paikallaan ja siten noudattavat INS:n ohjeistusta lisälaitteista.
  • Värikoodaus auttaa noudattamaan hoitosuosituksia. Hoitohenkilöt näkevät yhdellä vilkaisulla, että laitetta suojaa selkeästi erottuva vihreä korkki.
  • Kätevä, joustava määrä. Korkit ovat saatavilla yksittäin tai kätevinä kymmenen korkin liuskoina, jotka voi ripustaa tippatelineeseen helposti saataville. Liuskassa on kummassakin päässä ripustuslenkki, joten liuskan pituuden voi mukauttaa.

  • Tehokas desinfiointi. Korkki sisältää pesusientä muistuttavaa vaahtomuovia, joka on kyllästetty 70-prosenttisella isopropanolilla, joka desinfioi vain minuutissa – ja pitää portin puhtaana seitsemän päivän ajan.
  • Kierrä kiinni; pysyy kiinni. Noudattaa INS:n ohjeistusta lisälaitteista.
  • Hyväksytty. Testatusti yhteensopiva Tego®-hemodialyysiliitinten kanssa.*
  • Erottuva väri. Valkoiset Curos-korkit on helppo erottaa Tego®-hemodialyysiliittimien korkeiksi.

  *ICU Medical. “Tego® Swab Recommendations and Compatibility with Disinfecting Caps,” lokakuu 2012.

  Tego on ICU Medicalin rekisteröity tuotemerkki.


Näytetään 1-5 / 5 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa