1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ VHB™ 4943F teippi, harmaa, 12 mm x 33 m, 6/pakk

3M ID 7000033134
 • Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitys matalissa lämpötiloissa, erittäin luja ja pitkäkestoinen
 • Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden
 • Käytännössä näkymätön kiinnitys pitää pinnan tasaisena
 • Harmaa, 1,1 mm paksu, muotoutuva akryylivaahtoteippi, jossa matalissa lämpötiloissa tarttuva akryyliliima.
 Lisää

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Lisätiedot
Application Temperature-Environment
32 Degrees Fahrenheit
Foam Conformability
Mukautuva
Käyttökohde
Metallin liimaus
Sisä-/ulkokäyttöön
molemmat
Suurin käyttölämpötila (Celsius)
149 Degree Celsius
Temperature Resistance - Initial
300
Teollisuudenalat
Rakennusteollisuus, Yleinen teollisuus, Metallintyöstö, Kyltit
Tuotemerkki
VHB™
Tuotteen väri
Harmaa
Lisätietoja
 • Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitys matalissa lämpötiloissa, erittäin luja ja pitkäkestoinen
 • Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden
 • Käytännössä näkymätön kiinnitys pitää pinnan tasaisena
 • Harmaa, 1,1 mm paksu, muotoutuva akryylivaahtoteippi, jossa matalissa lämpötiloissa tarttuva akryyliliima.
 • Voi korvata mekaaniset kiinnittimet (niitit, hitsaukset, ruuvit) tai nestemäiset liimat; ei tarvetta poraukselle, hionnalle, uudelleenkäsittelylle, ruuvaukselle, hitsaukselle eikä jälkipuhdistukselle
 • Korkea dynaamisen rasituksen kesto vähentää tärinää ja iskurasitusta
 • Luo pysyvän tiivistyksen mm. vedeltä ja kosteudelta
 • Sallii ohuempien, kevyempien ja toisistaan poikkeavien materiaalien käytön
 • Kiinnitys alhaisissa lämpötiloissa, alimmillaan 0 °C

Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M™ VHB™ -teipillä 4943F, joka on harmaa, 1,1 mm paksu, muotoutuva akryylivaahtoteippi, jossa on matalissa lämpötiloissa tarttuva akryyliliima vaahdon molemmilla puolilla. Se voi korvata niitit, hitsaukset ja ruuvit, ja sen viskoelastisuus ja voimakas kiinnittyminen monenlaisiin korkean pintaenergian materiaaleihin mahdollistaa joustavan suunnittelun.

Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M™ VHB™ -teipin 4951-tuoteperheellä

3M™ VHB™ -teippi 4943F kuuluu 3M VHB -teipin 4951-tuoteperheeseen. Näissä teipeissä hyödynnetään matalaan lämpötilaan sopivaa liimaa, joka kiinnittyy jopa 0 °C:ssa. 3M VHB -teipissä 4943F hyödynnetään muotoutuvaa akryylivaahtoa, joka antaa paremman kontaktin epätasaisille pinnoille. Sitä voidaan käyttää monenlaisiin materiaaleihin, kuten metalleihin, lasiin sekä korkean pintaenergian (HSE) maaleihin ja muoveihin. Tämän teipin käyttökohteita ovat jäykistimen, paneelin, koristelumateriaalien ja listojen kiinnitys.

Suositellut käyttökohteet: yleiskiinnitys, koristelumateriaalit ja listat, katon kiinnitys katon vahvikkeisiin, nimikyltit ja logot, paneelin kiinnitys kehykseen ja jäykistimen kiinnitys paneeliin.

Tavallisesta poikkeava vaahtoteippi

3M keksi 3M VHB -teipit vuonna 1980 ensimmäisenä lajissaan. Nämä ainutlaatuiset teipit yhdistävät muotoutuvuuden lujaan, pysyvään kiinnitykseen. Tuloksena on tuoteperhe, jonka erittäin lujat teipit tarttuvat monenlaisiin materiaaleihin. 3M VHB -teippi on hyväksi todettu vaihtoehto ruuveille, niiteille, hitsauksille ja muilla mekaanisille kiinnitysmuodoille. Pilvenpiirtäjissä, matkapuhelimissa, sähköisissä tienvarsikylteissä, jääkaapeissa, ikkunarakenteissa ja monissa muissa kohteissa käytetään tätä erikoiskiinnitysteippiä vähintään yhdessä vaiheessa kokoamis-, asennus-, kiinnitys- ja tiivistysprosessia. Tämä luotettava teippi tarjoaa yhdenmukaisen kiinnityksen, erinomaisen kestävyyden ja loistavan liuottimien ja kosteuden keston. 3M on kaikkien tuotteidensa takana ja tarjoaa suunnitteluohjeita ja teknistä tukea aina, kun tarvitset sitä.

3M VHB -teippien todistettu luotettavuus

3M VHB -teippi tarjoaa kestävän kiinnityksen, johon mekaaniset kiinnittimet eivät kykene. Tämä teippi parantaa valmiiden tuotteiden ulkonäköä eliminoimalla niitit ja ruuvit ja tarjoaa välittömän käsittelylujuuden. Useimmissa tapauksissa 3M VHB -teipillä kiinnittäminen on nopeampi prosessi kuin poraaminen tai kiinnikkeiden tai nestemäisen liiman käyttäminen. Tätä monipuolista teippivalikoimaa voi käyttää sisällä tai ulkona monenlaisissa sovelluksissa, kuten ikkunoiden, ovien ja kylttien kokoamisessa, elektroniikassa, rakentamisessa ja lukemattomissa muissa teollisuussovelluksissa. 3M VHB -teippi kestää kemikaaleja ja on UV- ja lämpöstabiili, joten se kestää niin Dubain kuumuuden kuin Kanadan kylmyyden. Ainutlaatuinen akryylikemia on äärimmäisen kestävä ja säilyttää ominaisuutensa ajan mittaan, joten tämä on pitkään kestävä ja tehokas teippi, johon voit luottaa.

Parempien ideoiden tuominen esille tieteen ja innovaation avulla

3M:n teollisuusliimojen ja -teippien osasto soveltaa liittämisen tieteellisiä näkökohtia tarjotakseen innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat eri puolilla maailmaa toimivien yritysten suunnittelu- ja valmistusprosesseja. Lopulta 3M:n teknologiat auttavat kaltaisiasi asiakkaita tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.

Käyttökohteet

 • Käyttökohteina koristelumateriaalit ja listat, nimikyltit ja logot, sähköiset näytöt, paneelin kiinnitys kehykseen ja jäykistimen kiinnitys paneeliin
 • Käytetään eri markkinoiden, kuten kuljetuksen, kodinkoneteollisuuden, elektroniikan, kyltti- ja näyttöalan sekä yleisteollisuuden, sovelluksissa