1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ VHB™ -paloa hidastava teippi 5958FR

Products
  • Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitysmenetelmä on erittäin luja, pitkäkestoinen ja paloa hidastava
  • Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden
  • Käytännössä näkymätön kiinnitys pitää pinnan tasaisena
  • Musta 1 mm:n erittäin muotoutuva akryylivaahtoteippi ja monikäyttöinen akryyliliima kiinnittyvät monenlaisiin materiaaleihin, kuten pulverimaaleihin ja epätasaisiin pintoihin
   Lisää
  Overall Width (Imperial)
  Overall_Width_Imperial
  Overall Width (Metric)
  Overall_Width_Metric
  Nettopaino (Imperial)
  Net_Weight_Imperial
  Näytä kaikki tuotteet 
   Overall Width (Imperial), Overall Width (Metric)  Nettopaino (Imperial)
  Tuotteet
  Sulje
  Lisätiedot
  Application Temperature-Environment
  50 Degrees Fahrenheit
  Design Challenges
  Impact & Shock Absorption, Noise Vibration & Harshness Control NVH
  Foam Conformability
  Very Conformable
  Industries
  Rakennusteollisuus, Teollisuus, Metallintyöstö, Military and Government, Kuljetusteollisuus
  Nettopaino
  38,37 kg, 8,16 kg, 8,62 kg
  Paloa ehkäisevä
  Kyllä
  Position
  Better
  Sisä-/ulkokäyttöön
  molemmat
  Sovellukset
  Metal Bonding
  Suojalineri
  Polyethylene (PE) Film
  Suurin käyttölämpötila (Celsius)
  149 Degree Celsius
  Temperature Resistance - Initial
  300 Degree Fahrenheit
  Tuotemerkki
  VHB™
  Tuotemuoto
  Rulla
  Yksikköä koteloa kohti
  1, 18, 9
  Lisätietoja
  • Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitysmenetelmä on erittäin luja, pitkäkestoinen ja paloa hidastava
  • Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden
  • Käytännössä näkymätön kiinnitys pitää pinnan tasaisena
  • Musta 1 mm:n erittäin muotoutuva akryylivaahtoteippi ja monikäyttöinen akryyliliima kiinnittyvät monenlaisiin materiaaleihin, kuten pulverimaaleihin ja epätasaisiin pintoihin
  • Voi korvata mekaaniset kiinnittimet (niitit, hitsaukset, ruuvit) tai nestemäiset liimat; ei tarvetta poraukselle, hionnalle, uudelleenkäsittelylle, ruuvaukselle, hitsaukselle eikä jälkipuhdistukselle
  • Korkea dynaamisen rasituksen kesto vähentää tärinää ja iskurasitusta
  • Luo pysyvän tiivistyksen mm. vedeltä ja kosteudelta
  • Sallii ohuempien, kevyempien ja toisistaan poikkeavien materiaalien käytön
  • Täyttää syttyvyystestin FAR 25.853 vaatimukset, (a) 12 sekunnin pystysuuntainen palo, liite F, osa I (a) (ii); ASTM F814, ASTM E662; FMVSS302; höyryn myrkyllisyys: ABD0031, AITM 3.005; ABD0031, BSS 7238 (4 minuutin kuluttua)

  Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M™ VHB™ -paloa hidastavalla teipillä 5958FR. Musta, 1 mm paksu erittäin muotoutuva akryylivaahtoteippi, jossa modifioitu akryyliliima. Tämä nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitysmenetelmä on erittäin luja ja pitkäkestoinen ja voi korvata niitit, hitsaukset ja ruuvit. Sen viskoelastisuus ja tehokas kiinnittyminen monenlaisiin pintoihin, kuten moniin pulverimaaleihin, mahdollistaa joustavan suunnittelun.

  Käytännöllisyyttä ja äärimmäistä kiinnitystehoa

  3M™ VHB™ -paloa hidastavassa teipissä 5958FR on luja akryyliliima, jolla on viskoelastiset ominaisuudet. Tämä muodostaa erittäin vahvan kaksipuolisen vaahtoteipin, joka tarttuu monenlaisiin materiaaleihin, kuten alumiiniin, ruostumattomaan teräkseen, galvanoituun teräkseen, moniin komposiitteihin ja muoveihin, akryyliin, polykarbonaattiin, ABS-muoviin sekä maalattuun tai käsiteltyyn puuhun. Näillä kiinnitysteipeillä on erinomainen leikkauslujuus, muotoutuvuus, pintatartunta ja lämmönkesto. Niitä käytetään yleisesti eri markkinoiden, kuten kuljetuksen, kodinkoneteollisuuden, elektroniikan, kyltti- ja näyttöalan sekä yleisteollisuuden, sovelluksissa. Kiinnittää pysyvästi monenlaisia materiaaleja lujasti ja nopeasti.

  Suositeltavia käyttökohteita koristelumateriaalit ja listat, nimikyltit ja logot, sähköiset näytöt, paneelin kiinnitys kehykseen ja jäykistimen kiinnitys paneeliin.

  3M VHB -teippi kiinnittää materiaalit pysyvästi yhteen ja jakaa kuormituksen koko liitoksen pituudelle.

  Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M VHB -teipin 5952-tuoteperheellä

  3M VHB -teipin 5952-tuoteperheessä käytetään modifioitua akryyliliimaa erittäin muotoutuvan akryylivaahdon molemmilla puolilla. Yhdistelmä lujuutta, mukautuvuutta ja tarttuvuutta tekee tämän tuoteperheen teipeistä suorituskykyisimpiä ja monipuolisimpia 3M™ VHB™ -teippejä. Ne on suunniteltu tarttumaan erityisen hyvin korkean, keskitason ja matalan pintaenergian muoveihin ja maaleihin, metalleihin sekä lasiin, myös useimpiin pulverimaaleihin. Tämän teipin käyttökohteita ovat polykarbonaattilinssin kiinnitys ja tiivistys LCD-näyttöihin sekä kylttien ja ikkunoiden kiinnitys maalattuihin ohjauspaneeleihin.

  Tavallisesta poikkeava vaahtoteippi

  3M keksi VHB-teipit vuonna 1980 ensimmäisenä lajissaan. Nämä ainutlaatuiset teipit yhdistävät muotoutuvuuden lujaan, pysyvään kiinnitykseen. Tuloksena on tuoteperhe, jonka erittäin lujat teipit tarttuvat monenlaisiin materiaaleihin. 3M VHB -teippi on hyväksi todettu vaihtoehto ruuveille, niiteille, hitsauksille ja muilla mekaanisille kiinnitysmuodoille. Pilvenpiirtäjissä, matkapuhelimissa, sähköisissä tienvarsikylteissä, jääkaapeissa, ikkunarakenteissa ja monissa muissa kohteissa käytetään tätä erikoiskiinnitysteippiä vähintään yhdessä vaiheessa kokoamis-, asennus-, kiinnitys- ja tiivistysprosessia. Tämä luotettava teippi tarjoaa yhdenmukaisen kiinnityksen, erinomaisen kestävyyden ja loistavan liuottimien ja kosteuden keston. 3M on kaikkien tuotteidensa takana ja tarjoaa suunnitteluohjeita ja teknistä tukea aina, kun tarvitset sitä.

  3M VHB -teippien todistettu luotettavuus

  3M VHB -teippi tarjoaa kestävän kiinnityksen, johon mekaaniset kiinnittimet eivät kykene. Tämä teippi parantaa valmiiden tuotteiden ulkonäköä eliminoimalla niitit ja ruuvit ja tarjoaa välittömän käsittelylujuuden. Useimmissa tapauksissa 3M VHB -teipillä kiinnittäminen on nopeampi prosessi kuin poraaminen tai kiinnikkeiden tai nestemäisen liiman käyttäminen. Tätä monipuolista teippivalikoimaa voi käyttää sisällä tai ulkona monenlaisissa sovelluksissa, kuten ikkunoiden, ovien ja kylttien kokoamisessa, elektroniikassa, rakentamisessa ja lukemattomissa muissa teollisuussovelluksissa. 3M VHB -teippi kestää kemikaaleja ja on UV- ja lämpöstabiili, joten se kestää niin Dubain kuumuuden kuin Kanadan kylmyyden. Ainutlaatuinen akryylikemia on äärimmäisen kestävä ja säilyttää ominaisuutensa ajan mittaan, joten tämä on pitkään kestävä ja tehokas teippi, johon voit luottaa.

  Parempien ideoiden tuominen esille tieteen ja innovaation avulla

  3M:n teollisuusliimojen ja -teippien osasto soveltaa liittämisen tieteellisiä näkökohtia tarjotakseen innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat eri puolilla maailmaa toimivien yritysten suunnittelu- ja valmistusprosesseja. Lopulta 3M:n teknologiat auttavat kaltaisiasi asiakkaita tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.

  Käyttökohteet

  • Käyttökohteina koristelumateriaalit ja listat, nimikyltit ja logot, sähköiset näytöt, paneelin kiinnitys kehykseen ja jäykistimen kiinnitys paneeliin.
  • Käytetään eri markkinoiden, kuten kuljetuksen, kodinkoneteollisuuden, elektroniikan, kyltti- ja näyttöalan sekä yleisteollisuuden, sovelluksissa
  Tiedostot
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen