1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ VHB™ G23F teippi, 20 mm x 16,5 m, 3/pakk

3M ID 7100006267
 • Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitys on erittäin luja ja pitkäkestoinen
 • Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden
 • Käytännössä näkymätön kiinnitys pitää pinnan tasaisena
 • Harmaa, 2,3 mm paksu, erittäin suorituskykyinen, kaksipuolinen akryylivaahtoteippi
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Käyttökohde
Rakennelasitus
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
20 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
165 m
Paksuus
2,3 mm
Paksuus (Imperial)
90 mil
Teollisuudenalat
Rakennusteollisuus
Tuotteen väri
Harmaa
Lisätietoja
 • Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitys on erittäin luja ja pitkäkestoinen
 • Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden
 • Käytännössä näkymätön kiinnitys pitää pinnan tasaisena
 • Harmaa, 2,3 mm paksu, erittäin suorituskykyinen, kaksipuolinen akryylivaahtoteippi
 • Voi korvata mekaaniset kiinnittimet (niitit, hitsaukset, ruuvit) tai nestemäiset liimat; ei tarvetta poraukselle, hionnalle, uudelleenkäsittelylle, ruuvaukselle, hitsaukselle eikä jälkipuhdistukselle
 • Korkea dynaamisen rasituksen kesto vähentää tärinää ja iskurasitusta
 • Luo pysyvän tiivistyksen mm. vedeltä ja kosteudelta
 • Sallii ohuempien, kevyempien ja toisistaan poikkeavien materiaalien käytön

3M™ VHB™ Rakennelasitusteippi G23F on harmaa, 2,3 mm paksu, luja kaksipuolinen akryylivaahtoteippi. Se on ihanteellinen rakennuspaneelien ja julkisivulasien kiinnittämiseen.

3M™ VHB™ Rakennelasitusteippi G23F on kestävä ja luja kaksipuolinen akryylivaahtoteippi. Se on ihanteellinen rakennuspaneelien ja julkisivulasien kiinnittämiseen. Sitä käytetään lasien kiinnittämiseen metallirunkoihin lasisissa ulkoseinäjärjestelmissä, ja se korvaa yleisesti käytetyt mekaaniset kiinnittimet, tiivisteet tai rakenteelliset silikonitiivistemassat. Suorituskyky käytännön sovelluksissa sekä testitulokset osoittavat 3M™ VHB™ -teipin akryylivaahtokemian ensiluokkaisen kestävyyden, UV-säteilynkestävyyden sekä lämmönkeston. Tällä teipillä on eurooppalainen tekninen hyväksyntä ETA-09/0024.

Kukin 3M VHB Rakennelasitusteipin sovellus arvioidaan projektikohtaisesti. Sovellusohjeet perustuvat 3M:n teknisen palvelun muodostamiin tarttuvuustestien tuloksiin. Nämä projektikohtaiset sovellusohjeet annetaan asiakkaalle, ja niitä on noudatettava lasikiinnitysprosessissa.

Tavallisesta poikkeava vaahtoteippi

3M keksi 3M™ VHB™ -teipit vuonna 1980 ensimmäisenä lajissaan. Nämä ainutlaatuiset teipit yhdistävät muotoutuvuuden lujaan, pysyvään kiinnitykseen. Tuloksena on tuoteperhe, jonka erittäin lujat teipit tarttuvat monenlaisiin materiaaleihin. 3M VHB -teippi on hyväksi todettu vaihtoehto ruuveille, niiteille, hitsauksille ja muilla mekaanisille kiinnitysmuodoille. Pilvenpiirtäjissä, matkapuhelimissa, sähköisissä tienvarsikylteissä, jääkaapeissa, ikkunarakenteissa ja monissa muissa kohteissa käytetään tätä erikoiskiinnitysteippiä vähintään yhdessä vaiheessa kokoamis-, asennus-, kiinnitys- ja tiivistysprosessia. Tämä luotettava teippi tarjoaa yhdenmukaisen kiinnityksen, erinomaisen kestävyyden ja loistavan liuottimien ja kosteuden keston. 3M on kaikkien tuotteidensa takana ja tarjoaa suunnitteluohjeita ja teknistä tukea aina, kun tarvitset sitä.

3M VHB -teippien todistettu luotettavuus

3M VHB -teippi tarjoaa kestävän kiinnityksen, johon mekaaniset kiinnittimet eivät kykene. Tämä teippi parantaa valmiiden tuotteiden ulkonäköä eliminoimalla niitit ja ruuvit ja tarjoaa välittömän käsittelylujuuden. Useimmissa tapauksissa 3M VHB -teipillä kiinnittäminen on nopeampi prosessi kuin poraaminen tai kiinnikkeiden tai nestemäisen liiman käyttäminen. Tätä monipuolista teippivalikoimaa voi käyttää sisällä tai ulkona monenlaisissa sovelluksissa, kuten ikkunoiden, ovien ja kylttien kokoamisessa, elektroniikassa, rakentamisessa ja lukemattomissa muissa teollisuussovelluksissa. 3M VHB -teippi kestää kemikaaleja ja on UV- ja lämpöstabiili, joten se kestää niin Dubain kuumuuden kuin Kanadan kylmyyden. Ainutlaatuinen akryylikemia on äärimmäisen kestävä ja säilyttää ominaisuutensa ajan mittaan, joten tämä on pitkään kestävä ja tehokas teippi, johon voit luottaa.

Parempien ideoiden tuominen esille tieteen ja innovaation avulla

3M:n teollisuusliimojen ja -teippien osasto soveltaa liittämisen tieteellisiä näkökohtia tarjotakseen innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat eri puolilla maailmaa toimivien yritysten suunnittelu- ja valmistusprosesseja. Lopulta 3M:n teknologiat auttavat kaltaisiasi asiakkaita tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.

Käyttökohteet

 • Käytetään lasipaneelien kiinnittämiseen metallirunkoihin ulkoseinäjärjestelmissä, julkisten rakennusten ikkunoissa ja ovissa tai kattoikkuna- ja katosjärjestelmissä
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen