1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Trizact™ Hiomakangasrulla 953FA, A065, 635mm x 50m
 • 3M™ Trizact™ Hiomakangasrulla 953FA, A065, 635mm x 50m

  3M ID 7000032291
  • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
  • Kestävä XF-painoinen kangas lisää joustavuutta
  • Keraaminen hiomajyvä tuottaa vähän lämpöä ja hioo erinomaisesti
  • Ihanteellinen, kun tarvitaan aggressiivisempaa hiontaa
   Lisää
  Lisätiedot
  Alustan paino
  XF Paino
  Hiontamateriaali
  Keramiikka
  Mikroniluokka
  A65
  Tausta materiaali
  Polyesterikangas
  Tuotemerkki
  Trizact™
  Lisätietoja
  • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
  • Kestävä XF-painoinen kangas lisää joustavuutta
  • Keraaminen hiomajyvä tuottaa vähän lämpöä ja hioo erinomaisesti
  • Ihanteellinen, kun tarvitaan aggressiivisempaa hiontaa

  Käytä 3M™ Trizact™ 953FA kangasta, joka on valmistettu keraamisesta jyvästä, joka on liimattu XF-painoiselle kangasselälle. 953FA kankaastamme on karkeusasteet A160–A6. Saatavana erikokoisina.

  Käytä 3M™ Trizact™ 953FA kangasta mitoitukseen ja tasoitukseen rautaisten, ruostumatonta terästä olevien tai raudattomien työkappaleiden märissä pyörtö- tai tasohiontasovelluksissa. 953FA kankaasta on tilattavissa eri kokoja. XF-painoinen selkä on vähemmän jäykkä kuin YF-painoinen, mikä tasapainottaa kestävyyden ja joustavuuden. Näiden ominaisuuksien ansiosta se sopii hyvin viimeistelysovelluksiin, jotka edellyttävät vankkaa hiomatuotetta, joka on silti herkkä pinnan epäsäännöllisyyksille. Tässä kangasselässä käytetään myös hartsiliimaa, joka on suunniteltu erityisesti vastustamaan hionnan aikana tapahtuvaa lämpöheikkenemistä ja kemiallista heikkenemistä. Se tuottaa erinomaisia tuloksia monille eri metalleille, kuten titaanille, zirkoniumille ja muille seoksille, joten laatu, kapasiteetti ja säästöt ovat huippuluokkaa. 953FA kankaasta on saatavilla karkeusasteet A160–A6. Lisäksi A300 on saatavilla jäykemmällä YF-painoisella selällä. Keraamisissa seostuotteissa on alumiinioksidia sekoitettuna keraamiseen jyvään, mikä tekee hiomatuotteesta kovemman ja pidentää sen käyttöikää. Täydellisesti aineenpoistoon sopivat keraamiset hiomatuotteet on suunniteltu murtumaan säännöllisesti, ja ne kestävät suurta lämpöä ja jännitystä. Tämä keraaminen alumiinioksidiseos ylittää alumiinioksidihiomatuotteet sekä hiomanopeudeltaan että kestävyydeltään. 3M Trizact hiomatuotteet elävöittävät kevyttä mitoitus- ja viimeistelytyötä vähentämällä käsittelyvaiheita, lisäämällä kapasiteettia ja luomalla yhdenmukaisuutta. Suuria etuja saadaan myös 3M:n mikroreplikoinniksi kutsutusta tekniikasta. Mikroreplikoinnin aikana pienet kolmiulotteiset, pyramideja muistuttavat rakenteet kiinnittyvät taustaan. Näissä pyramideissa on mineraalikerroksia, jotka alkavat toistuvassa käytössä murtua ja paljastaa jatkuvasti tuoreita mineraaleja. Tämä mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä. Jatkuva terävä hionta vähentää tarvetta vaihtaa hiomatuotteita, mikä lisää kapasiteettia ja tuottavuutta. Lisäksi, koska mineraali jakautuu tasaisesti hiomapinnalle, kosketus työkappaleeseen on kiinteä, ei epätasainen, ja hionta yhtenäinen. 3M Trizact hiomatuotteet soveltuvat ainutlaatuisesti projekteihin, joissa on kovat tekniset vaatimukset – lääketieteen implanteista ja kirurgisista työkaluista auton vaihteiston komponentteihin – ja ne tuottavat yhdenmukaisen viimeistelyn osa toisensa jälkeen.

  Käyttökohteet

  • Mitoitukseen ja tasoitukseen rautaisten, ruostumatonta terästä olevien tai raudattomien työkappaleiden märissä pyörtö- tai tasohiontasovelluksissa

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen