1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Trizact™ 237AA -kangaslaikka

3M ID 7000097447
  • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
  • X-painoinen tausta on jäykkä ja luja ja kestää teräksen purseet ja pinnanmuodot
  • Alumiinioksidi hioo terävästi mutta antaa hienon viimeistelyn
  • Ihanteellinen viimeistelysovelluksiin
 Lisää
Lisätiedot
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
115 mm
Hiontamateriaali
Alumiinioksidi
Liitteen tyyppi
Tarranauha
Mikroniluokka
A45
Overall Diameter (Imperial)
4,528 in
Tausta materiaali
Polyesterikangas
Tuotemerkki
Trizact™
Tuotemuoto
Levy
Lisätietoja
  • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
  • X-painoinen tausta on jäykkä ja luja ja kestää teräksen purseet ja pinnanmuodot
  • Alumiinioksidi hioo terävästi mutta antaa hienon viimeistelyn
  • Ihanteellinen viimeistelysovelluksiin

3M™ Trizact™ 237AA kangaslaikka yhdistelee alumiinioksidimineraalien hienoviimeistelyominaisuuksia kestävään X-painoiseen taustaan. 237AA kangaslaikkamme sopivat hyvin työkappaleisiin, jotka edellyttävät aggressiivista hiontaa mutta hienoa viimeistelyä.

Käytä 3M™ Trizact™ 237AA kangaslaikkaa ruostumattoman teräksen, hiiliteräksen, nikkelipitoisten seosten, titaanin ja alumiinin viimeistelyyn ja kiillottamiseen. 237AA kangaslaikkamme on suunniteltu loppukorjauksiin ja -puhdistuksiin hiomaprosessin päätteeksi. X-painoinen kangasselkä antaa lujuutta ja jäykkyyttä. Tämä kangas pysyy lujana, kun sitä taivutetaan tai rullataan, eikä se repeydy eikä kuoriudu. Se sopii erinomaisesti työkappaleisiin, jotka on jo muotoiltu ja valmisteltu hionnalla ja jäysteenpoistolla, sillä tässä vaiheessa prosessia osat vaativat usein hiomatuotteen, joka ei taivu käytön aikana. Alumiinioksidimineraali hioo terävästi mutta muodostaa pehmeän hiontakuvion ja tuottaa lopulta tasaisen, harjatun pinnan. 3M Trizact hiomatuotteet elävöittävät kevyttä mitoitus- ja viimeistelytyötä vähentämällä käsittelyvaiheita, lisäämällä kapasiteettia ja luomalla yhdenmukaisuutta. Suuria etuja saadaan myös 3M:n mikroreplikoinniksi kutsutusta tekniikasta. Mikroreplikoinnin aikana pienet kolmiulotteiset, pyramideja muistuttavat rakenteet kiinnittyvät taustaan. Näissä pyramideissa on mineraalikerroksia, jotka alkavat toistuvassa käytössä murtua ja paljastaa jatkuvasti tuoreita mineraaleja. Tämä mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä. Jatkuva terävä hionta vähentää tarvetta vaihtaa hiomatuotteita, mikä lisää kapasiteettia ja tuottavuutta. Lisäksi, koska mineraali jakautuu tasaisesti hiomapinnalle, kosketus työkappaleeseen on kiinteä, ei epätasainen, ja hionta yhtenäinen. 3M Trizact hiomatuotteet soveltuvat ainutlaatuisesti projekteihin, joissa on kovat tekniset vaatimukset – lääketieteen implanteista ja kirurgisista työkaluista auton vaihteiston komponentteihin – ja ne tuottavat yhdenmukaisen viimeistelyn osa toisensa jälkeen.

Käyttökohteet

  • Ruostumattoman teräksen, hiiliteräksen, nikkelipitoisten seosten, titaanin ja alumiinin viimeistelyyn ja kiillottamiseen
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen