1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Sulateliima 3789

3M ID 7100008737
  • Iskunkestävyys tekee siitä pitkäikäisen
  • Liima kestää altistumista polttoaineille ja öljylle
  • Hyvä lämmönkestävyys (104 °C)
  • Avoin aika mahdollistaa kappaleiden säädön ja asettelun
 Lisää
Lisätiedot
Asennusmenetelmä
Handheld Process, Suihke
Consumer Label
Ei
Heat Resistance
220 Degree Fahrenheit
Industries
Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Consumer Goods, Elektroniikka, Huonekalut, Teollisuus, Military and Government, Packaging, Retail, Kyltit ja opasteet, Specialty Vehicle, Kuljetusteollisuus, Mekaaninen metsäteollisuus
Liimatyyppi
Polyamidi
Open Time
50 Second
Shear Strength
570 Pound-Force Per Square Inch
Solids Weight Percent (Approximate)
100 Percent
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Pound
Lisätietoja
  • Iskunkestävyys tekee siitä pitkäikäisen
  • Liima kestää altistumista polttoaineille ja öljylle
  • Hyvä lämmönkestävyys (104 °C)
  • Avoin aika mahdollistaa kappaleiden säädön ja asettelun
  • Monikäyttöinen liima sopii monille eri pinnoille, mukaan lukien useat muovit

3M™ Sulateliima 3789 on polyamidiliima, joka on suunniteltu iskun, polttoaineen- ja öljynkestäväksi liimaksi muoveille, vinyylille, puulle ja muille pintamateriaaleille. Tämä luja tuote on valmistettu 100% kiintoainepitoisesta termoplastisesta hartsista. Tämän kuumaliiman lämmönkestävyys on hyvä (104 °C) ja sen avoin aika mahdollistaa liimattavien kappaleidn säädön ja asettelun.

Kestävä, monikäyttöinen kuumaliima Kestävä ja luja 3M™ Kuumaliima 3789 on polyamidiliima, joka kestää iskuja ja antaa näin ollen pitkäkestoisen liimauksen. Tämän kuumaliiman lämmönkestävyys on hyvä (104 °C), sen polttoaineen- ja öljynkestävyys on hyvä ja sen avoin aika mahdollistaa istuvuussäädön ja asettelun. Tämä liima toimii parhaiten, kun sitä käytetään yhdessä 3M™ Kuumaliimalaitteiden PG, TC Quadrackin ja EC:n kanssa. 3M™ Kuumaliima 3789 tarttuu myös huonekaluissa, verhoilussa ja pientavaroissa käytettyyn puuhun, polyolefiineihin sekä kartonkiin ja muihin kevyisiin materiaaleihin. Sen 50 sekunnin avoin aika riittää asetteluun ja säätöihin, ja se tukee tehokasta tuotantoa monissa eri käyttötarkoituksissa.

Suositellut käyttökohteet 3M™ Kuumaliima 3789 sopii käytettäväksi monilla eri aloilla ja monissa eri käyttötarkoituksissa, mukaan lukien:

Ei-rakenteellisten komponenttien puukokoonpanoihin kodin ja toimiston huonekaluissa ja kaapistoissa “Kolmas käsi” -pidikekomponenttien kanssa, kun puurakenneliimat kovettuvat Kankaan liimaamiseksi puuhun reunuksissa ja punoksissa Laatikon pohjien, ohjauskiskojen ja jäykisteiden kiinnittämiseen Verhoilun kiinnittämiseksi puuhun ja muoviin Koristeellisten peitelistojen kokoamiseen

Tietoa kuumaliimoista Kuumaliimat ovat 100% kiintoainepitoista termoplastista hartsia. Nämä liimat on suunniteltu sulamaan uudelleen liimauksen jälkeen, jos ne altistetaan riittävän korkeille lämpötiloille. Kuumaliimojen etuna mekaanisiin kiinnikkeisiin ja eristysteippeihin nähden on se, että ne ovat lähes näkymättömiä pintojen välissä.

Kuumaliimamme nesteytyvät lämmitettäessä, täyttävät välykset nopeasti ja kostuttavat liimattavan pinnan. Kun liimaa on levitetty pinnalle, se jäähtyy, kovettuu ja saavuttaa liimauslujuuden sekunneissa. Nopean työskentelyajan ansiosta voit siirtää kokoamasi kappaleet välittömästi, joten et tarvitsi puristimia, kiinnityksiä tai lisäkuivatusaikaa tai -energiaa.

Pidä tuotanto käynnissä 3M™ Kuumaliimojen avulla 3M™ Kuumaliima

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen