1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotchlite™ 8912 -heijastava kangas

10  Products
  • Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
  • Kotipesu 60 °C:ssa
  • Yksinkertaiset muodot ja erillinen viimeistely takaavat suunnittelun vapauden
  • Öko-Tex-sertifioitu
 Lisää
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Materiaali
Material
Määrä pakkauksessa
Pack_Quantity
Tuotteen väri
Product_Color
Tuotesarjat
Product_Series
10 Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaispituus (metrijärjestelmä), Materiaali, Määrä pakkauksessa, Tuotteen väri, Tuotesarjat  Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Apparel Type
Consumer Apparel, Hi-Vis Garments, Non-Regulated Workwear
Heijastava väri
Valkoinen
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
1068 mm, 1270 mm, 25,4 mm, 50,8 mm, 914,4 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
100 m, 200 m, 50 m
Liitteen tyyppi
Päälleommeltava
Määrä pakkauksessa
1 rulla/pakkaus, 12 rullaa/pakkaus, 276 rullaa/pakkaus, 3 rullaa/pakkaus
Materiaali
65-prosenttinen polyesteri, 35-prosenttinen puuvilla
Päiväsajan väri
Hopea
Standardit / Hyväksynnät
ISO 20471
Tuotemerkit
Scotchlite
Tuotemerkki
Scotchlite™
Tuotesarjat
8712N, 8912
Vaadittava sertifioitu suorituskyky
ANSI 107-2015, CSA Z95-2015, Ei mitään, Oeko-Tex
Lisätietoja
  • Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
  • Kotipesu 60 °C:ssa
  • Yksinkertaiset muodot ja erillinen viimeistely takaavat suunnittelun vapauden
  • Öko-Tex-sertifioitu

Heijastavalla hopeanvärisellä 3M™ Scotchlite™ -kankaalla 8912 on hyvä heijastuskyky, ja se on tarkoitettu kevyelle rasitukselle altistuviin vaatteisiin, kuten teollisuus- ja työvaatteisiin sekä vapaa-ajan vaatteisiin ja varusteisiin.

Kun hopeanväristä heijastavaa 3M™ Scotchlite™ -kangasta 8912 käytetään näkyvyyttä parantavissa vaatteissa, kuten kevyelle rasitukselle altistuvissa teollisuus- ja työvaatteissa, vapaa-ajan vaatteissa ja varusteissa, se auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa. Materiaali loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Se koostuu päällyspuolella olevista paluuheijastavista lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty kestävään sekoitekankaaseen (65 % polyesteria / 35 % puuvillaa) sidosmenetelmällä. 3M:n heijastava kangas täyttää ISO 20471-vaatimukset ja ylittää helposti vähimmäisheijastusarvot, jotka parhaaseen suoriutumistasoon vaaditaan, joten se parantaa ihmisten näkyvyyttä huomattavasti. Se antaa hyvää vastinetta rahoille näkyvyyttä parantavissa työvaatteissa, joilta vaaditaan parempaa kestävyyttä ja jotka pestään kotona. Heijastava kangas 8912 on kotipestävä 60 °C:ssa (60 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti). Lisäetu: Materiaalia on saatavana eri leveyksillä, ja siihen voidaan tulostaa, kirjailla tai kohopainaa, tai sitä voidaan käyttää osien koristeluun tai leimaamiseen. Tämä tarkoittaa, että yksilölliset mallit on helppo toteuttaa. Lisäksi materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Tämä tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa myös hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä ja takaa hyvän käyttömukavuuden. Tämä tekee materiaalista pehmeän tuntuista ja erinomaista käytössä. Turvallisuutta koskeva etu: Materiaali on Öko-Tex-sertifioitua, eikä se sisällä ihoa ärsyttäviä aineita. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Tämän monen teknologisen alan yrityksen todistettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.