1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP420

Products
  • Korkea leikkaus- ja kuoriutumislujuus takaavat kestävän liimauksen, joka kestää korkeita ja matalia lämpötiloja
  • Kovettuvaa iskunkestävyyden ja väsymislujuuden takaamiseksi
  • 20 minuutin työskentelyaika mahdollistaa uudelleenasettelun ja kohdistamisen
  • Liima kovettuu huoneenlämmössä, mikä tekee siitä kätevän ja helpon ratkaisun haastavissa tehtävissä
 Lisää
Tilavuus
Volume_Metric
Tuotemuoto
Product_Form
Näytä kaikki tuotteet 
 Tilavuus  Tuotemuoto
Tuotteet
Sulje

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Käyttökohde
Metallin liimaus
Kovuus
75-80 Shore D
Leikkauslujuus
4500 Pound_Per_Square_Inch
Liimatyyppi
Epoksi
Open Time
20 minutes @ 72 F (22 C)
Paloa ehkäisevä
UL94 HB
Physical Form
Juokseva neste
Position
Best
Regulatory Key
AD-02283
Sisä-/ulkokäyttöön
molemmat
Täydellinen kovettumisaika
24 Hours @ 72 F (22 C)
Teollisuudenalat
Yhdistelmämuovi, Rakennusteollisuus, Kuluttajatuotteet, Elektroniikka, Yleinen teollisuus, Metallintyöstö, eArmeija ja hallitus, Muovi, Rubber, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Kuljetus, Puuteollisuus
Tilavuus
400 mL, 50 mL
Tuotemerkki
Scotch-Weld™
Tuotemuoto
Patruuna, Yksittäinen
Tuotteen tyyppi
Epoksiliima
Tuotteen väri
Musta
Varastointiaika kuukausissa (valmistuspäivästä lähtien)
15
Varastointilämpötila
60-80 F (16-27 C)
Varastointilämpötila (Celsius)
16°C - 27°C
Viskositeetti
Itsetasoittuva
Work Time
15-30 Minutes
Lisätietoja
  • Korkea leikkaus- ja kuoriutumislujuus takaavat kestävän liimauksen, joka kestää korkeita ja matalia lämpötiloja
  • Kovettuvaa iskunkestävyyden ja väsymislujuuden takaamiseksi
  • 20 minuutin työskentelyaika mahdollistaa uudelleenasettelun ja kohdistamisen
  • Liima kovettuu huoneenlämmössä, mikä tekee siitä kätevän ja helpon ratkaisun haastavissa tehtävissä
  • Lujuus kasvaa nopeasti lämpökovettamalla

3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP420 on vahvistettu, kaksikomponenttinen epoksipohjainen luja rakenneliima, joka kestää iskuja ja rasitusta; se vastaa vaativiinkin liimausvaatimuksiin. 3M™ Scotch-Weld-epoksiliima DP420 voi korvata mekaaniset kiinnitykset, ruuvit, niitit ja pistehitsit monissa käyttökohteissa.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Korkea leikkaus- ja kuoriutumislujuus takaavat kestävän liimauksen, joka kestää korkeita ja matalia lämpötiloja 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP420:llä tehty liimaus säilyttää lujuutensa niin korkeissa kuin matalissa lämpötiloissa. Se myös kestää jopa 204 °C uunikuivausta 60 minuutin ajan. Sopii erittäin hyvin käytettäväksi monien materiaalien, kuten metallien, keraamisten pintojen, puun, lasin, monien komposiittien ja muovien kanssa. Se on erinomainen tuote liitoksissa, liimauksissa, valukoteloinnissa, paneelien kiinnityksessä ja rakenneliimauksissa. 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP420 vaalea vastaa UL 94 HB -standardin vaatimuksia. Suositellut käyttökohteet

Pienet kokoamisliitokset Raskaat asennukset Metallityöt Hiilikuituepoksiliitoksiin

20 minuutin työskentelyaika mahdollistaa uudelleenasettelun ja kohdistamisen 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP420 saavuttaa käsittelylujuuden noin kahdessa tunnissa, ja se on täysin kovettunut 24 tunnin kuluttua (22°C lämmössä). Sekoitussuhde on 2:1 ja 20 minuutin työskentelyaika antaa riittävästi aikaa asetella ennen kovettumista. Tätä liimaa on saatavilla monessa eri pakkauskoossa ja sitä voidaan annostella monin eri tavoin käyttäjän ja työn vaatimusten mukaisesti. Vahvistettu iskunkestävyyden ja väsymislujuuden takaamiseksi 3M™ Scotch-Weld ™ -epoksiliima DP420 sopii sovelluksiin, joiden on kestettävä kovia ympäristön asettamia haasteita. Tämä kestävä epoksiliima on suunniteltu takaamaan luja, pitkäkestoinen liimaus. Sen avulla 3M täyttää ja ylittää jälleen kerran kovimpien käyttökohteiden asettamat vaatimukset. Mitä epoksiliimat ovat? Epoksiliimat kuuluvat rakenneliimoihin, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua.