1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8810NS

Products
  • Työskentelyaika 10 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan 38 minuutissa
  • Mieto haju ja syttymättömyys takaavat turvallisemman työympäristön tavanomaisiin akryyliliimoihin verrattuna
  • Kestävä liitos, jonka leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys ovat erinomaiset
  • Liittää yhteen hankalia pintoja, kuten jauhemaalattuja pintoja ja muoveja
 Lisää
Tilavuus
Volume_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Tilavuus
Tuotteet
Sulje

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Lisätiedot
Consumer Label
Ei
Design Challenges
Impact & Shock Absorption, Noise Vibration & Harshness Control NVH
Käyttökohde
Komposiittimateriaalien liittäminen
Leikkauslujuus
3600 Pound_Per_Square_Inch
Liimatyyppi
Akryyli
Open Time
10 minutes @ 72 F (22 C)
Physical Form
Juokseva neste
Position
Best
Sisä-/ulkokäyttöön
molemmat
Täydellinen kovettumisaika
24 Hours @ 73 F (23 C)
Teollisuudenalat
eLentokonetekniikka, eLaite, Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Kuluttajatuotteet, Elektroniikka, Yleinen teollisuus, Vene- ja laivateollisuus, Metallintyöstö, Puolustusvoimat, MRO, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Kuljetus, Puuteollisuus
Tuotemerkki
Scotch-Weld™
Tuotemuoto
Yksittäinen
Tuotteen tyyppi
Akryyliliima
Tuotteen väri
Vihreä
Varastointiaika kuukausissa (valmistuspäivästä lähtien)
18
Varastointilämpötila
72 Degree Fahrenheit
Viskositeetti
Valumaton
Work Time
8-12 Minutes
Yksikköä koteloa kohti
12, 6
Lisätietoja
  • Työskentelyaika 10 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan 38 minuutissa
  • Mieto haju ja syttymättömyys takaavat turvallisemman työympäristön tavanomaisiin akryyliliimoihin verrattuna
  • Kestävä liitos, jonka leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys ovat erinomaiset
  • Liittää yhteen hankalia pintoja, kuten jauhemaalattuja pintoja ja muoveja
  • Säilyvyysaika 18 kuukautta huoneenlämmössä, mikä yksinkertaistaa varastojen hallintaa
  • Mukana lasikuulia, joilla pystyy hallitsemaan liimakerroksen paksuutta ja näin estämään liiman pursuamisen yli liitoksesta

Miedon hajuinen 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8810NS on miedon hajuinen, valumaton, vahvistettu kaksikomponenttinen akryyliliima. Tämä liima sopii erinomaisesti moniin eri teollisiin ja kaupallisiin sovelluksiin, sillä sen aika käsittelylujuuteen on kaksi kertaa lyhyempi kuin useimpien kilpailevien akryyliliimojen, joiden työskentelyaika on vastaava.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun.

Valumaton, erinomainen iskunkestävyys Miedon hajuinen 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8810NS tekee työskentelystä turvallisempaa, nopeampaa ja tehokkaampaa, ja sillä on monia muitakin hyviä puolia. Liiman sekoitussuhde on 10:1 ja koska työskentelyaika on 10 minuuttia, ehtii pinnat asetella paikoilleen ennen tarttumista. Kun liima on täysin kovettunut, se saavuttaa 7 MPa:n (1 000 psi:n) leikkauslujuuden noin 38 minuutissa, mikä on puolet nopeammin kuin muiden vastaavien liimojen tapauksessa. Näin sekä tehokkuus että tuottavuus paranevat, ja sen kuorimislujuus ja iskunkestävyys ovat huippuluokkaa.

Suositellut käyttökohteet

Metallintyöstössä, kuten esimerkiksi LVI-, kodinkone-, urheiluväline- ja erityisajoneuvokohteissa Kylttien valmistuksessa, kuten esimerkiksi paneelin runkoon liittämisessä, listojen kiinnityksissä ja kehysten kokoamisessa Muovien, komposiittien ja jauhemaalattujen pintojen liittämisessä metalliin Käytetään yleisesti liitettäessä suuria osia, jolloin kokoamisessa tarvitaan pidempi avoin aika

Työskentelyaika 10 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan 38 minuutissa Miedon hajunsa ja syttymättömyytensä ansiosta miedon hajuinen 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8810NS takaa turvallisemman työympäristön tavanomaisiin akryyliliimoihin verrattuna. Lisäksi valumattomuusominaisuuksiensa ansiosta liimaa voi käyttää juuri siinä kohdassa, johon sitä tarvitset, eikä se valu muualle annostelun tai liittämisen aikana. Ja tuotteen 18 kuukauden säilyvyysaika huoneenlämmössä yksinkertaistaa varastojen hallintaa.

Helppo liittäminen akryyliliimalla Epoksiliimoiksi yleensä kutsutut akryyliliimat ovat kaksikomponenttisia liimoja, joilla tehtävä liimaus on erinomaisen luja ja kestävä. Liitoslujuus on tosin hieman alhaisempi kuin kaksikomponenttinen epoksi joissain olosuhteissa. Monet akryyliliimojen ominaisuudet tekevät niistä kuitenkin helppokäyttöisempiä: lyhyempi kovettumisaika, öljyisten tai valmistelemattomien pintojen liittämismahdollisuus sekä kyky liittää monenlaisia eri materiaaleja yhteen, mukaan lukien melkein kaikki muovit.