1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch-Weld™ Uretaaniliima DP604

3M ID 7100148738
  • Nopeasti kovettuva liima antaa lujan liitoksen nopeasti
  • Valumattomuus mahdollistaa tarkan käsittelyn annostelun aikana
  • Joustavuus alhaisissa lämpötiloissa tarjoaa säätömahdollisuuksia
  • Joustava liima, joka sopii erinomaisesti monimateriaaliliimauksiin
 Lisää
Lisätiedot
Design Challenges
Impact & Shock Absorption, Noise Vibration & Harshness Control NVH
Full Cure Time
6 Hours @ 72 F (22 C)
Industries
Composite, Metallintyöstö, Specialty Vehicle, Mekaaninen metsäteollisuus
Liimatyyppi
Urethane
Open Time
4 Minutes
Physical Form
Neste
Position
Better
Shelf Life in Months (From Date of Manufacture)
12
Sisä-/ulkokäyttöön
molemmat
Tuotemerkki
Scotch-Weld™
Tuotemuoto
Gallon
Tuotteen tyyppi
Urethane Adhesive
Varastointilämpötila
60-80 F (16-27 C)
Viscosity
Non-Sag
Work Time
4 Minutes
Yksikköä koteloa kohti
12
Lisätietoja
  • Nopeasti kovettuva liima antaa lujan liitoksen nopeasti
  • Valumattomuus mahdollistaa tarkan käsittelyn annostelun aikana
  • Joustavuus alhaisissa lämpötiloissa tarjoaa säätömahdollisuuksia
  • Joustava liima, joka sopii erinomaisesti monimateriaaliliimauksiin

3M™ Scotch-Weld™ Uretaaniliima DP604 on valumaton, kaksikomponenttinen polyuretaaniliima. Tämä nopeasti asettuva uretaaniliima mahdollistaa nopean mutta joustavan ratkaisun, jota voidaan käyttää erilaisten materiaalien, kuten betonin, keraamisten materiaalien, puun, muovin, kumin ja metallin, liimaamiseen.

Luja, nopeasti kovettuva ratkaisu

Valumaton, kaksikomponenttinen polyuretaaniliima 3M™ Scotch-Weld™ Uretaaniliima DP604 kovettuu nopeasti. Tämä liima tarttuu nopeasti ja on joustava alhaisissa lämpötiloissa. 3M™ Scotch-Weld™ Uretaaniliima DP604 levittyy valumattomana pastana tarkasti ja hallitusti käytön aikana. Tätä liimaa voidaan käyttää erilaisten materiaalien, kuten betonin, keraamisten materiaalien, puun, muovin, kumin ja metallin, liimaamiseen. 1:1-sekoitussuhde takaa tälle uretaaniliimalle 4 minuutin työskentelyajan. Se kovettuu 6 tunnissa ja saavuttaa käsittelylujuuden 20 minuutissa. Duo-pak-patruunoiden kanssa tarvitaan 3M™ Scotch-Weld™ EPX™ Plus II -liimauslaite ja sekoitusnokkia (eivät mukana).

Suositellut käyttökohteet

3M™ Scotch-Weld™ Uretaaniliima DP604 sopii käytettäväksi monilla eri aloilla. Suositeltuihin käyttökohteisiin lukeutuvat:

Puisten tai metallisten kynnysten liimaaminen betoniin Puisten tai metallisten ovenkarmien liimaaminen puu- tai metallirakenteisiin Puupaneelin liimaaminen puuhun tai kipsiin Alumiinikaihtimien liimaaminen lasiin Materiaalin vahvistaminen korroosiota vastaan Kankaisten vesiletkujen tiivistäminen

Mitä uretaaniliimat ovat?

Polyuretaanit kuuluvat polymeereihin, jotka ovat tunnettuja siitä, että ne pysyvät joustavina kovettumisen jälkeenkin. Kaksikomponenttiset polyuretaaniliimat koostuvat epoksiliimojen tavoin kahdesta erillisestä aineosasta, jotka sekoitetaan keskenään. Isosyanaatti, eli yleensä kiihdytinaine- tai kovetinosa, reagoi polyoli- tai hartsiosaan. Nämä kaksi komponenttia reagoivat toisiinsa sekoitettaessa. Seos kovettuu nopeammin kuin yksikomponenttiset kosteuskovettuvat polyuretaanijärjestelmät, eikä kovettumissyvyyden kanssa tule ongelmia.

Uretaaniliimat sopivat käytettäväksi useimpien tavallisten materiaalien, kuten puun, metallien, kumien, kovettuneen epoksin, nahan, tiilin ja lasin, useimpien muovien, betonien ja monien muiden kanssa. Uretaaniliimojen monipuolisuus johtuu niiden kemiallisesta rakenteesta: eri kemikaaliyhdistelmät johtavat erilaisiin ominaisuuksiin, jotka tuottavat eritasoista jäykkyyttä, tiheyttä, joustavuutta tai kovuutta. Ne voivat kovettua kiinteiksi

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen