1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500

3M ID 7100036710
  • Nopeasti asettuva koostumus pitää prosessit käynnissä
  • Pikaliima sopii hyvin huonosti tarttuvien materiaalien, kuten EPDM-kumin ja nylonin liimaamiseen
  • Paksu liima täyttää välykset
  • Korkea viskositeetti estää valumisen väärille alueille
 Lisää
Lisätiedot
Full Cure Time
24 Hours @ 72 F (22 C)
Industries
Metallintyöstö, Kyltit ja opasteet, Specialty Vehicle, Mekaaninen metsäteollisuus
Liimatyyppi
Cyanoacrylate
Shear Strength
2800 Pound-Force Per Square Inch
Sisä-/ulkokäyttöön
molemmat
Varastointilämpötila
40 Degree Fahrenheit
Lisätietoja
  • Nopeasti asettuva koostumus pitää prosessit käynnissä
  • Pikaliima sopii hyvin huonosti tarttuvien materiaalien, kuten EPDM-kumin ja nylonin liimaamiseen
  • Paksu liima täyttää välykset
  • Korkea viskositeetti estää valumisen väärille alueille

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 on suunniteltu vahvaksi, korkean viskositeetin teollisuusliimaksi. Tämä nopeasti asettuva syanoakrylaattiliima kovettuu huoneenlämmössä, ja se on suunniteltu toimivaan poikkeuksellisen hyvin vaikeasti liimattavien materiaalien, kuten EPDM-kumin, voimakkaasti pehmitetyn PVC:n, ABS:n ja nylonin, kanssa.

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 tarttuu hyvin moniin materiaaleihin huonosti tarttuvien EPDM-kumin ja nylonin lisäksi. Tämä paksu, kirkas liima tarttuu hyvin myös muihin yleisiin materiaaleihin, kuten jäykkiin vaahtomuoveihin, metalliin, muoveihin ja kumiin. Nopeasti asettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla. Liiman korkea viskositeetti auttaa pitämään sen paikoillaan siirtymättä, ja se liimaa sekunneissa. Tätä nopeasti toimivaa syanoakrylaattia voidaan myös käyttää täyttämään välyksiä. Se luo nopeasti asettuvan liitoksen tuotantotehtävissä, joissa suuria määriä tuotetaan nopeasti. Käsittelylujuus saavutetaan ympäristöolosuhteista riippuen 10–100 sekunnissa. Täysi liimauslujuus saavutetaan vuorokauden sisällä, jolloin on syntynyt merkittävän hyvä leikkauslujuus: 196,9 kgf/m2.

Suositellut käyttökohteet

Kuljetusvälineet

Erikoisajoneuvot

Metallityöt

Rakentaminen

Lääketiede

Puolustusvoimat ja julkisen hallinto

Yleisesti teollisuudessa

Huolto- ja korjaustyöt

Elektroniikka

Kulutustavarat

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 on monien muiden pikaliimojemme tapaan helposti levitettävää. Kirkasta nestettä on helppo levittää tarkasti suoraan pullosta – lisävarusteita ei tarvita. Se on yksikomponenttinen, teollisuustason liima, joten liimaliitoksen muodostamiseen ei tarvitse sekoittaa muita lisäaineita. Levityksen jälkeen täytyy odottaa vain 100 sekuntia: liima on tämän jälkeen saavuttanut käsittelylujuuden. Aikaa osien asetteluun on siis riittävästi. Kun osat on aseteltu kohdalleen, liima saavuttaa täyden kovuutensa vuorokaudessa 22 °C lämmössä.

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 liimaa yhteen erilaisia materiaaleja, mukaan lukien jäykkää muovia (vaahdotettu styreeni), joustavaa vaahtomuovia (lateksi, uretaani), kangasta, huopaa, korkkia ja lasikuitua, jäykkää vaahtomuovia (uretaani), muoveja (luja nylon), muoveja (ABS, PVC, akryyli), metallia, muoveja (polyolefiinit).

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen