1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500, 500g
 • 3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500, 500g

  3M ID 7100034071
  • Nopeasti asettuva koostumus pitää prosessit käynnissä
  • Pikaliima sopii hyvin huonosti tarttuvien materiaalien, kuten EPDM-kumin ja nylonin liimaamiseen
  • Paksu liima täyttää välykset
  • Korkea viskositeetti estää valumisen väärille alueille
   Lisää

  Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

  Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

  Lisätiedot
  Physical Form
  Neste
  Sisä-/ulkokäyttöön
  molemmat
  Täydellinen kovettumisaika
  24 Hours @ 72 F (22 C)
  Teollisuudenalat
  Metallintyöstö, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Puuteollisuus
  Lisätietoja
  • Nopeasti asettuva koostumus pitää prosessit käynnissä
  • Pikaliima sopii hyvin huonosti tarttuvien materiaalien, kuten EPDM-kumin ja nylonin liimaamiseen
  • Paksu liima täyttää välykset
  • Korkea viskositeetti estää valumisen väärille alueille

  3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 on suunniteltu vahvaksi, korkean viskositeetin teollisuusliimaksi. Tämä nopeasti asettuva syanoakrylaattiliima kovettuu huoneenlämmössä, ja se on suunniteltu toimivaan poikkeuksellisen hyvin vaikeasti liimattavien materiaalien, kuten EPDM-kumin, voimakkaasti pehmitetyn PVC:n, ABS:n ja nylonin, kanssa.

  3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 tarttuu hyvin moniin materiaaleihin huonosti tarttuvien EPDM-kumin ja nylonin lisäksi. Tämä paksu, kirkas liima tarttuu hyvin myös muihin yleisiin materiaaleihin, kuten jäykkiin vaahtomuoveihin, metalliin, muoveihin ja kumiin. Nopeasti asettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla. Liiman korkea viskositeetti auttaa pitämään sen paikoillaan siirtymättä, ja se liimaa sekunneissa. Tätä nopeasti toimivaa syanoakrylaattia voidaan myös käyttää täyttämään välyksiä. Se luo nopeasti asettuvan liitoksen tuotantotehtävissä, joissa suuria määriä tuotetaan nopeasti. Käsittelylujuus saavutetaan ympäristöolosuhteista riippuen 10–100 sekunnissa. Täysi liimauslujuus saavutetaan vuorokauden sisällä, jolloin on syntynyt merkittävän hyvä leikkauslujuus: 196,9 kgf/m2.

  Suositellut käyttökohteet

  Kuljetusvälineet

  Erikoisajoneuvot

  Metallityöt

  Rakentaminen

  Lääketiede

  Puolustusvoimat ja julkisen hallinto

  Yleisesti teollisuudessa

  Huolto- ja korjaustyöt

  Elektroniikka

  Kulutustavarat

  3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 on monien muiden pikaliimojemme tapaan helposti levitettävää. Kirkasta nestettä on helppo levittää tarkasti suoraan pullosta – lisävarusteita ei tarvita. Se on yksikomponenttinen, teollisuustason liima, joten liimaliitoksen muodostamiseen ei tarvitse sekoittaa muita lisäaineita. Levityksen jälkeen täytyy odottaa vain 100 sekuntia: liima on tämän jälkeen saavuttanut käsittelylujuuden. Aikaa osien asetteluun on siis riittävästi. Kun osat on aseteltu kohdalleen, liima saavuttaa täyden kovuutensa vuorokaudessa 22 °C lämmössä.

  3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 liimaa yhteen erilaisia materiaaleja, mukaan lukien jäykkää muovia (vaahdotettu styreeni), joustavaa vaahtomuovia (lateksi, uretaani), kangasta, huopaa, korkkia ja lasikuitua, jäykkää vaahtomuovia (uretaani), muoveja (luja nylon), muoveja (ABS, PVC, akryyli), metallia, muoveja (polyolefiinit).

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen