1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch-Weld™ Kierrelukite TL42

3M ID B40071790
  • Täyttää ja tiivistää kierteet täysin, mikä auttaa pysäyttämään korroosion, ruosteen ja vuodot
  • Auttaa säilyttämään kuormituslujuuden
  • Irrotettavissa käsityökaluilla
  • Tarttuu tiukasti erilaisiin metalleihin
 Lisää
Lisätiedot
Teollisuudenalat
Metallintyöstö, Kyltit ja opasteet, Erikoisajoneuvo, Mekaaninen metsäteollisuus
Tuotteen tiedot
  • Täyttää ja tiivistää kierteet täysin, mikä auttaa pysäyttämään korroosion, ruosteen ja vuodot
  • Auttaa säilyttämään kuormituslujuuden
  • Irrotettavissa käsityökaluilla
  • Tarttuu tiukasti erilaisiin metalleihin
  • Auttaa pitämään laitteet kunnossa ja tuotannon käynnissä

3M™ Scotch-Weld™ Kierrelukite TL42 suojaa kokoonpanon kiinnikkeitä tärinältä, korroosiolta ja iskuilta. Tämä keskivahva anaerobinen liima annostellaan yksikomponenttisesti.

3M™ Scotch-Weld™-kierrelukite kovettuu ja tiivistää kokoonpanon kierteet estäen kiinnikkeiden tärinän ja löystymisen tai vuodot. Tämän liiman lisääminen kiinnikkeisiin ennen kiristystä suojaa kosteudelta ja estää korroosion. Levittäminen sujuu yhdellä tarkalla puristuksella nopeasti ja helposti. Anaerobinen koostumus alkaa kovettua nopeasti polymeeriksi, joka tiivistää, kiinnittää ja suojaa. Keskivahva liitos purettavissa tarpeen mukaan tavallisilla käsityökaluilla. Scotch-Weld-kierrelukite TL42 toimii tehokkaasti lukitusten kanssa, tärinän vaimentimena, kierrelukitteena, tiivisteenä, kiinnittimenä ja liimana kierrekokoonpanoissa. Se on hyödyksi työstökoneen liitäntäpulttien ja hydrauljärjestelmän pulttien, vaihdelaatikon/vetoakselin pulttien, laakerikansien kantaruuvien, upporuuvien ja kuljetinrullan pulttien kanssa. Testattu sotilastason MIL-S-46163A-spesifikaatiolla.

Anaerobiset liimat on erityisesti suunniteltu kovettumaan hapettomissa olosuhteissa. Termi ”anaerobinen” tarkoittaa ”ilman ilmaa”, ja kun happea ei ole, käynnistyy kemiallisten reaktioiden sarja, joka saa liiman polymerisoitumaan. Kontakti metallin kanssa nopeuttaa polymerisointiprosessia ja kiihdyttää kovettumisprosessia muodostaen vahvan silloitetun muovin, josta syntyy voimakas, leikkauslujuudeltaan suuri liitos. Näitä kierrelukitteiksi, kierretiivisteiksi, laakerilukitteiksi ja tasotiivisteiksi yleisesti kutsuttuja liimoja käytetään usein kiinnitinjärjestelmien kierteiden tiivistyksen parantamiseksi tai paikallaan pitämiseksi esimerkiksi mutteripultti -kokoonpanoissa. Mutteripultti -kokoonpanossa metalli-metalli -kontakti saattaa olla vain 15 % :ssa liitosta, ja vain pieni määrä anaerobista liimaa riittää täyttämään kaikki ilmatyhjiöt kierteiden välillä, minkä jälkeen se kovettuu lujaksi muoviksi. Näitä ainutlaatuisia korkean viskositeetin liimoja on helppo annostella, ne kovettuvat nopeasti ja niiden kuormituslujuuslujuus on suuri. Ne myös kestävät lämpöä ja tärinää ja suojaavat korroosiolta sulkemalla kosteuden ja kaasut ulkopuolelle. Anaerobiset liimat kovettuvat vuorokauden sisällä, mikä auttaa lujien, kestävien ja tarkkojen kokoonpanojen tekemisessä.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen