1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500
 • 3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500

  3M ID 7100040836
  • Voidaan liimata kaikkia luonnon materiaaleja, nahkaa, korkkia ja puuta
  • Korkea viskositeetti estää kulkeutumisen saumoihin ja rakoihin
  • Liima sopii ihanteellisesti välysten täyttöön ja monien eri pintojen liimaukseen
  • Erittäin tarttuva koostumus vaatii hyvin vähän pintavalmistelua
   Lisää

  OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

  Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
  Soita meille (09) 525 21

  Lisätiedot
  Fyysinen muoto
  Neste
  Sisä-/ulkokäyttöön
  molemmat
  Täydellinen kovettumisaika
  24 Hours @ 72 F (22 C)
  Teollisuudenalat
  Metallintyöstö, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Puuteollisuus
  Lisätietoja
  • Voidaan liimata kaikkia luonnon materiaaleja, nahkaa, korkkia ja puuta
  • Korkea viskositeetti estää kulkeutumisen saumoihin ja rakoihin
  • Liima sopii ihanteellisesti välysten täyttöön ja monien eri pintojen liimaukseen
  • Erittäin tarttuva koostumus vaatii hyvin vähän pintavalmistelua
  • Yhdellä pisaralla saat jopa 20 MPa:n vetolujuuden

  3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500 on kehitetty vastaukseksi ainutlaatuisiin liimaukseen liittyviin haasteisiin. Se on korkean viskositeetin pikaliima, joka tarttuu karkeisiin, huokoisin, kontaminoituihin ja happamiin materiaaleihin, mukaan lukien puuhun, pahviin, viiluun, kankaaseen, korkkiin ja nahkaan. Tämä ”sekuntiliima” sopii ihanteellisesti pienien välysten täyttämiseen, ja sen lyhyt kovettumisaika auttaa pitämään prosessit käynnissä

  3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500 on syanoakrylaattiliima kaikille pintamateriaaleille. Erittäin tarttuvat liimat sopivat ihanteellisesti vaikeasti liimattaville materiaaleille ja pinnoille. Jotkin pinnat, kuten tietyt puut, ovat luonnostaan happamia tai emäksisiä. Ne estävät tavallisia syanoakrylaattiliimoja kovettumasta. Tavalliset syanoakrylaatit kovettuvat PH:ltaan neutraaleissa ympäristöissä. Tuotteemme ei tarvitse niin paljon pintakosteutta kuin perussyanoakrylaatit kovettuakseen nopeasti, ja korkea viskositeetti tekee siitä erinomaisen liiman välysten täyttöön. Sen lyhyt kovettumisaika tekee siitä sopivan nopeatahtisiin teollisiin tuotantoprosesseihin. Mitä pikaliimat ovat? Pikaliimat ovat syanoakrylaattipohjaisia, lujia ja nopeasti kiinnittyviä liimoja, joita käytetään niin teollisuudessa kuin kotitalouksissa. Yleensä ne on tehty akryylihartsista tai muusta kemikaalihartsista, joka polymeroituu nopeasti joutuessaan kosketuksiin veden kanssa (tarkalleen ottaen hydroksidi-ionien kanssa) muodostaen lujia, pitkäkestoisia ketjuja ja liittäen liimalla liitetyt pinnat yhteen. Syanoakrylaattien säilyvyysaika on yleensä lyhyt. Nestemuodossa syanoakrylaatti koostuu syanoakrylaattimolekyylien monomeereistä. Sovelluksesta riippuen, tai käytön helpottamiseksi, syanoakrylaattilimoihin voidaan lisätä esimerkiksi pyrogeenistä piidioksidia, joka lisää sen viskositeettia tai tekee siitä geelimäisen. Koska liima asettuu kosteuden vaikutuksesta, ilman tavallinen kosteus luo liiman pinnalle ohuen kalvon sekunneissa, mikä hidastaa reaktiivista kovettumisprosessia merkittävästi. Tämän vuoksi syanoakrylaattiliimaa tulee annostella ohuesti, jotta reaktio tapahtuisi nopeasti ja luja liitos syntyisi kohtuullisessa ajassa. 3M:n pikaliimat annostellaan suoraan pullosta. Ne saavuttavat käsittelylujuuden huoneenlämmössä. Yksi pisara 3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500:aa neliötuumaa kohden kiinnittää monet muovit, kumin, metallin ja muita materiaaleja 20 MPa:n vetolujuudella.