1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch-Weld™ Epoksiliima DP110, harmaa, 48,5 ml, 12/pakk

3M ID 7100200487
  • Joustava liima mahdollistaa lujan, kestävän liimauksen, joka kestää jopa tärinää ja iskuja
  • Hyvä leikkaus- ja kuoriutumislujuus säilyy
  • Joustava kovetuttuaan, mikä tekee siitä oivan valinnan monien materiaalien liimaukseen
  • Työskentelyaika vain 10 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä noin 20 minuutissa
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Käyttökohde
Metallin liimaus
Teollisuudenalat
Metallintyöstö, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Puuteollisuus
Tuotteen väri
Harmaa
Lisätietoja
  • Joustava liima mahdollistaa lujan, kestävän liimauksen, joka kestää jopa tärinää ja iskuja
  • Hyvä leikkaus- ja kuoriutumislujuus säilyy
  • Joustava kovetuttuaan, mikä tekee siitä oivan valinnan monien materiaalien liimaukseen
  • Työskentelyaika vain 10 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä noin 20 minuutissa
  • Monipuolinen liima-aine metalleille, muoveille, betonille, puulle ja komposiiteille

3M™ Scotch-Weld-epoksiliima DP110 harmaa on nopeasti asettuva, kaksikomponenttinen epoksiliima, joka sopii käytettäväksi monien materiaalien kanssa, mukaan lukien metallien, keraamisten materiaalien, lasin, puun ja monien muovien kanssa.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Luja, kestävä liimaus, joka kestää jopa tärinää ja iskuja 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP110 harmaa on monipuolinen tuote, joka sopii käytettäväksi monien materiaalien kanssa, mukaan lukien metallien, komposiittien, keraamisten materiaalien, monien muovien ja puun kanssa. Alhainen viskositeetti helpottaa annostelua ja tasoittumista; se on tehokas tuote listoituksessa ja valukoteloinnissa. Sen leikkauslujuus on korkea, kuoriutumislujuus hyvä ja se kestää iskuja. Nämä yhdistettynä joustavuuden kanssa tekevät siitä ihanteellisen moniin eri käyttötarkoituksiin kuljetus-, erikoisajoneuvo-, sähkö-, urheiluväline-, rakennus- ja kulutustavarateollisuudessa. Suositellut käyttökohteet

Yleisiä liimaussovelluksia monilla eri aloilla Korvaa 5 minuutin epoksin paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi ja asetteluajan pidentämiseksi

Käsittelylujuus saavutetaan noin 20 minuutissa 3M™ Scotch-Weld ™ -epoksiliima DP110 harmaan sekoitussuhde on 1:1. Sen ansiosta annostelu sujuu nopeasti ja tarkasti, ja koska työskentelyaika on 10 minuuttia, on uudelleen asettelu mahdollista ja työ saadaan toteutettua. Liima saavuttaa käsittelylujuuden noin 20 minuutissa, ja se on täysin kovettunut 48 tunnin kuluttua (22°C lämmössä). Tietoa epoksiliimoista Epoksiliimat – mukaan lukien viiden minuutin epoksiliimat – kuuluvat ”rakenneliimoihin”, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista useaan tuntiin. Nämä rakenneliimat ovat leikkaus- ja kuoriutumislujuudeltaan vahvoja (riippuu koostumuksesta)

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen