1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch-Weld™ DP-460 epoksiliima, vaalea, 60 l, 1/pakk

3M ID 7000079870
  • 60 minuutin työskentelyaika jättää aikaa asettelulle
  • Vahvistettu iskunkestävyyden parantamiseksi; kestää vaativia olosuhteita korkean väsymyskestävyyden ansiosta
  • Helppo sekoittaa; yksinkertainen käyttää
  • Korkea kuoriutumis- ja leikkauslujuus mahdollistaa lujan liitoksen kriittisissä sovelluksissa
 Lisää

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätiedot
Avausaika
60 minutes @ 72 F (22 C)
Käyttökohde
Metallin liimaus
Kovuus
75-80 Shore D
Leikkauslujuus
4500 Pound_Per_Square_Inch
Täydellinen kovettumisaika
24 Hours @ 72 F (22 C)
Teollisuudenalat
Metallintyöstö, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Puuteollisuus
Tuotemerkki
Scotch-Weld™
Tuotteen väri
Luonnonvalkoinen
Varastointilämpötila
72 Degree Fahrenheit
Varastointilämpötila (Celsius)
22℃
Lisätietoja
  • 60 minuutin työskentelyaika jättää aikaa asettelulle
  • Vahvistettu iskunkestävyyden parantamiseksi; kestää vaativia olosuhteita korkean väsymyskestävyyden ansiosta
  • Helppo sekoittaa; yksinkertainen käyttää
  • Korkea kuoriutumis- ja leikkauslujuus mahdollistaa lujan liitoksen kriittisissä sovelluksissa

3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP460 on vahvistettu, kaksikomponenttinen epoksiliima, jonka sekoitussuhde on 2:1, työskentelyaika 60 minuuttia ja joka saavuttaa käsittelylujuuden neljässä tunnissa. Tämä tuote muodostaa vahvan ja kestävän liitoksen monien eri pintojen kanssa.

3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP460:n leikkaus- ja kuoriutumislujuus on erinomainen, ja se myös kestää hyvin iskuja. Se liimaa monia eri pintoja, kuten keraamisia materiaaleja, puuta ja joitakin muoveja. 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP460:lla valmistelutyöt ja käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Sekoita vain komponentit tilavuussekoitussuhteella 2:1 ja käytä sitten ohjeiden mukaisesti vahvan ja kestävän liimauksen saavuttamiseksi. Komponenttien sekoittaminen on helppoa, ja 60 minuutin työskentelyaika tarkoittaa, että käyttäjällä on runsaasti aikaa asetella liimattavat pinnat ennen kuin luja ja pitkäkestoinen liitos syntyy. Käytä sekoittamisen ja käytön helpottamiseksi duo-pak patruunoille tarkoitettua 3M™ Scotch-Weld™ EPX™ -liimauslaitetta.

Suositellut käyttökohteet

Liimaaminen

Liittäminen

Liimaukset

Kiinnitys

Kokoaminen

Kotelointi

Valukotelointi

Tiivistys

Mitä epoksiliimat ovat?

3M™-epoksiliimat kuuluvat rakenneliimoihin, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat aluksi reaktiivisia nestemäisiä polymeerejä, joita sekoitettaessa syntyy kemiallinen reaktio, jonka jälkeen ne kovettuvat kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista kahteen vuorokauteen tai pidempään. Nämä rakenneliimat ovat leikkaus- ja kuoriutumislujuudeltaan vahvoja (riippuu sekoituksesta), ja ne kestävät kuumuutta ja kemikaaleja paremmin kuin tavalliset liimat. Epoksiliimat ovat yleisesti ottaen vahvimpia liimoja, ja niiden suorituskyky ja lämmön-, liuotinten- ja ulkoilmankestävyys ovat huippuluokkaa.

Epoksiliimoja käytetään yleisesti rakentamisessa, lentokoneiden ja autojen valmistuksessa, sotilassovelluksissa, polkupyörissä, laivoissa, golfmailoissa, suksissa ja lumilaudoissa sekä monissa muissa sovelluksissa; lähes missä tahansa, jossa tarvitaan vahvaa liimausta