1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch-Weld™ DP-100 epoksiliima, kirkas, 48,5 ml, 12/pakk

3M ID 7100200484
  • Liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin kovaa staattista kuormitusta
  • Korkea leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen
  • Työskentelyaika vain 5 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä 20 minuutissa
  • Alhainen viskositeetti, kirkas koostumus
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Käyttökohde
Metallin liimaus
Teollisuudenalat
Metallintyöstö, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Puuteollisuus
Tuotteen väri
Läpinäkyvä
Lisätietoja
  • Liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin kovaa staattista kuormitusta
  • Korkea leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen
  • Työskentelyaika vain 5 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä 20 minuutissa
  • Alhainen viskositeetti, kirkas koostumus
  • UL 94 HB -sertifioitu

3M™ Scotch-Weld™ Epoksiliima DP100 on kaksikomponenttinen kova epoksiliima, joka kovettuu nopeasti ja on työstettävissä. Se on nopeasti asettuva epoksiliima, joka kovettuu huoneenlämmössä muodostaen kovan liitoksen. Alhainen viskositeetti helpottaa annostelua ja tasoittamista.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Suuri leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen 3M™ Scotch-Weld™ Epoksiliima DP100 on juokseva ja monipuolinen rakenneliima, joka on tarkoitettu yleiskäyttöön liimauksissa. Sen alhainen viskositeetti ja kirkkaus sopivat monien pinnoille, mukaan lukien metallit, keraamiset pinnat, betoni ja puu. Korkean leikkauslujuutensa ansiosta se on luja ja kova liima, mikä tekee siitä ihanteellisen moniin eri sovelluksiin, sähkö-, rakennus- ja kulutustavarateollisuuksissa sekä yleisesti teollisuudessa. Suositellut käyttökohteet

Yleisiä liimauskäyttötarkoituksia monilla eri aloilla Moniin eri pintojen liittäminen kestävyyttä vaativissa liimaustöissä Käyttökohteet joita on työstettävä jälkikäteen Sovellukset joissa liimasaumojen on oltava läpikuultavia

Työskentelyaika vain 5 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan 20 minuutissa 3M™ Scotch-Weld ™ Epoksiliima DP100:n sekoitussuhde on 1:1. Sen ansiosta annostelu sujuu nopeasti ja tarkasti, ja koska työskentelyaika on viisi minuuttia, uudelleenasettelu tarkan lopputuloksen saavuttamiseksi on mahdollista. Liima saavuttaa käsittelylujuuden noin 20 minuutissa, ja se on täysin kovettunut 48 tunnin kuluttua (22°C lämmössä). UL 94 HB -sertifioitu. Tietoa epoksiliimoista Epoksiliimat – mukaan lukien viiden minuutin epoksiliimat – kuuluvat ”rakenneliimoihin”, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi. Se määrittelee liiman työskentelyajan, jolloin kappaleet voi asetella kokoonpanoa varten. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista useaan tuntiin. Näillä rakenneliimoilla on suuri leikkaus- ja kuoriutumislujuus (riippuu sekoituksesta), ja ne kestävät kuumuutta ja kemikaaleja paremmin kuin tavalliset liimat.