1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch-Weld™ Cleaner spray

3M ID B40070761
  • Poistaa rasvan, öljyn, painovärin ja monet liimat, liottaminen ei ole tarpeen
  • Mukana irrotusainetta
  • Poistaa liiman vahingoittamatta alla olevaa pintaa
  • Käytä poistamaan rasva pinnoista ennen liimaamista
 Lisää

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Lisätiedot
Asennusmenetelmä
Suihke
Tuotemerkki
3M™
Lisätietoja
  • Poistaa rasvan, öljyn, painovärin ja monet liimat, liottaminen ei ole tarpeen
  • Mukana irrotusainetta
  • Poistaa liiman vahingoittamatta alla olevaa pintaa
  • Käytä poistamaan rasva pinnoista ennen liimaamista
  • Poistaa rasvan, öljyn, painovärin ja monet liimat, voimakkaita kemikaaleja tai liottamista ei tarvita

3M™ Teolliset puhdistusaineet ja liimanpoistoaineet sopivat ihanteellisesti lian, rasvan, tervan ja monien ei-kovettuvien liimojen liuottamiseen ja poistamiseen. Ne puhdistavat, mutta eivät jätä juovia, ja ne sopivat todistetusti hyvin pintojen valmisteluun liimausta varten. Nämä monikäyttöiset puhdistusaineet sopivat teolliseen käyttöön, mutta niitä voi myös käyttää turvallisesti arkisissakin projekteissa.

Teolliset puhdistusaineet 3M™ Teolliset puhdistusaineemme auttavat pehmentämään ja irrottamaan rasvan, öljyn ja lian. Perusaineena on sitrusöljy, joka emulgoituu joutuessaan kosketukseen veden kanssa; se ei sisällä maaöljytislettä. Voit käyttää näitä erittäin tehokkaita puhdistusaineita metalliosien, moottoreiden, työkalujen, painokoneiden, betonin ja melkein minkä tahansa muun likaisen tai rasvaisen pinnan puhdistukseen ja rasvanpoistoon. Kun olet käyttänyt tätä rasvanpoistoainetta/puhdistusainetta, pyyhi loppu aine pois pyyhkeellä. Saatavilla niin purkkina kuin aerosolina.

Liimanpoistoaineet 3M™ Liimanpoistoaineet sopivat erinomaisesti liimajäänteiden poistamiseen tai pintojen valmisteluun liimausta varten. Se puhdistaa ja poistaa raskaat öljyt, rasvan, silikonin, tervan, vahat ja sen kaltaiset parafiiniset materiaalit, etiketit, tarrat, lian, tussin ja muut liat ja epäpuhtaudet erilaisilta pinnoilta.

Kalifornian säädösten mukaiset puhdistusaineet 3M™ tarjoaa perustuoteluettelostamme löytyvien liimapoistoaineiden ja sitruspohjaisten puhdistusaineiden lisäksi Kalifornian säädösten mukaisia versioita aerosoleina.

Liuotin Nro 2 Valikoimaamme kuuluu myös 3M™ Liuotin Nro 2, joka on tehokas sekoitus raakaöljytislettä, n-heksaania ja tolueenia. Se sopii erityisen vaativaan käyttöön.

Tiedostot
Markkinointimainosvideot
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen