1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Scotch-Weld™ 3901 pohjuste metallille, punainen, 0,25 L, 12/pakk
 • 3M™ Scotch-Weld™ 3901 pohjuste metallille, punainen, 0,25 L, 12/pakk

  3M ID 7000000907
  • Parantaa lasin ja metallin kiinnittymistä sekä epoksi- ja uretaanirakenneliimojen kestävyyttä ympäristövaikutuksia vastaan
  • Parantaa metallin korroosiosuojausta
  • Suojaa puhdistettuja pintoja niiden odottaessa liimauskäsittelyä
  • Varmistaa liiman levittymisen koko tartuntapinnalle
   Lisää
  Lisätiedot
  Application Temperature-Environment
  190°F ± 10°F
  Clean-up
  Methyl Alcohol
  Consumer Label
  Ei
  Kiintoaineiden painoprosentti (keskimäärin)
  <1 Percent
  Physical Form
  Neste
  Teollisuudenalat
  Rakennusteollisuus, Teollisuus, Metallintyöstö, Armeija ja hallitus, Kyltit ja opasteet, Erikoisajoneuvo, Kuljetusteollisuus, Mekaaninen metsäteollisuus
  Tuotemerkki
  Scotch-Weld™
  Tuotemuoto
  Pintti
  Tuotteen tyyppi
  Pohjuste
  Varastointiaika kuukausissa (valmistuspäivästä lähtien)
  12
  Varastointilämpötila
  72 Degree Fahrenheit
  Viskositeetti
  Self-Leveling
  Yksikköä koteloa kohti
  12
  Lisätietoja
  • Parantaa lasin ja metallin kiinnittymistä sekä epoksi- ja uretaanirakenneliimojen kestävyyttä ympäristövaikutuksia vastaan
  • Parantaa metallin korroosiosuojausta
  • Suojaa puhdistettuja pintoja niiden odottaessa liimauskäsittelyä
  • Varmistaa liiman levittymisen koko tartuntapinnalle
  • Helppokäyttöinen ja nopeasti kuivuva

  3M™ Scotch-Weld™ ‑metallipohjuste 3901 on suunniteltu kohteisiin, joissa käytetään 3M™ Scotch-Weld™ ‑rakenneliimoja. Tämä liimapohjuste parantaa metallin ja lasin kiinnittymistä. Lisäksi pohjuste parantaa korroosiosuojausta ja lisää metallin kestävyyttä ympäristövaikutuksia vastaan.

  Parantaa lasin ja metallin tarttuvuutta ja liitoksen kestävyyttä 3M™ Scotch-Weld™ ‑metallipohjuste 3901 on yksikomponenttipohjuste metallille ja lasille kohteisiin, joissa käytetään 3M™ Scotch-Weld™ ‑rakenneliimoja. Tämä metallin ja lasin tarttuvuutta parantamaan suunniteltu liimapohjuste yksinkertaistaa tuotannon aikataulutusta, koska se suojaa puhdistettuja pintoja niiden odottaessa liimausta. Lisäksi tuote parantaa kestävyyttä ympäristövaikutuksia vastaan ja suojaa metallipintoja korroosiolta. 3M™ Scotch-Weld™ ‑metallipohjusteen 3901 alhainen viskositeetti helpottaa käyttöä ja varmistaa liiman levittymisen koko tartuntapinnalle, jolloin syntyy ihanteellinen kiinnityspinta. Suositellut käyttökohteet: Lasin- ja metallin liittämissovellukset. Suojaa puhdistettuja pintoja niiden odottaessa liimauskäsittelyä 3M™ Scotch-Weld™ ‑rakenneliimoja käytettäessä 3M™ Scotch-Weld™ ‑metallipohjuste 3901 varmistaa, että pinnat pysyvät suhteellisen hapettumattomina niiden odottaessa liimausta. Korroosiosuojaus ja suojaus ympäristövaikutuksia vastaan varmistaa onnistuneen, kestävän liitoksen.

  Mitä epoksiliimat ovat?
  Epoksiliimat kuuluvat rakenneliimoihin, joihin kuuluvat myös muun muassa polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan määritetyn sekoitussuhteen mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa työskentelyaikaa ja jonka kuluessa liima on levitettävä ja pinnat aseteltava paikoilleen. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista useaan tuntiin. Nämä rakenneliimat ovat leikkaus- ja kuorimislujuudeltaan vahvoja (vaihtelee koostumuksen mukaan), ja ne kestävät kuumuutta ja kemikaaleja paremmin kuin tavalliset liimat. Epoksiliimat ovat yleisesti ottaen vahvimpia liimoja, ja niiden suorituskyky sekä lämmön-, liuotinten- ja säänkestävyys ovat huippuluokkaa.

  Epoksiliimoja käytetään yleisesti rakentamisessa, lentokoneiden ja autojen valmistuksessa, polkupyörissä, laivoissa, golfmailoissa, suksissa ja lumilaudoissa sekä monissa muissa sovelluksissa teollisuudessa ja yleiskäytössä. Niitä voidaan käyttää käytännössä missä tahansa, missä tarvitaan vahvaa liimausta ja kestävyyttä ympäristöolosuhteiden kuormitukselle. Nämä liimat ovat suosittuja helppokäyttöisyytensä sekä mekaanisen ja kemiallisen kestävyytensä vuoksi. Epoksiliimoja on saatavilla koostumuksesta riippuen joustavia tai jäykkiä, läpinäkyviä tai peittäviä sekä nopeasti tai hitaasti kovettuvia. Epoksiliimojen monipuoliset mahdollisuudet ja erilaiset koostumusvaihtoehdot tarjoavat ratkaisun lähes kaikkiin puun, metallin, lasin, kiven ja eri muovilaatujen liimaustarpeisiin.

  Epoksien teolliset käyttökohteet vaihtelevat laajalti ja liimojen lisäksi niitä käytetään pinnoitteissa ja komposiittimateriaaleissa, kuten hiilikuitu- ja lasikuitukomposiiteissa. Ne ovat yleisesti käytetty vaihtoehto juoksevuuden ja liitettävään kohteeseen mukautuvan ominaisuutensa takia sekä lujan kiinnityksen, kemiallisen kestävyyden ja lämmönkeston sekä poikkeuksellisten mekaanisten ja sähköneristysominaisuuksien vuoksi.

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen