1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Scotch® 232 maalarinteippi, 36 mm x 50 m, 24/pakk

3M ID 7100041615
  • Kumihartsiliima tarttuu hyvin ja välittömästi eikä irtoa ja estää teipin kiertymisen, taaten tarkat maalirajat
  • Kreppipaperiselkä muotoutuu ja säilyttää lujuutensa kulman ympäri asetuttuaankin
  • Selkäaine on helppo katkaista, se ei suikaloidu, ja teippi irtoaa yhtenä kappaleena
  • Kontrolloitu aukirullautuvuus annostelee teipin tasaisesti ja vähentää ennenaikaisen repeytymisen todennäköisyyttä
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Murtovenymä
10
Tuotteen tyyppi
Teollisuusteippi
Vetolujuus (metrinen)
52,5 N/100mm
Lisätietoja
  • Kumihartsiliima tarttuu hyvin ja välittömästi eikä irtoa ja estää teipin kiertymisen, taaten tarkat maalirajat
  • Kreppipaperiselkä muotoutuu ja säilyttää lujuutensa kulman ympäri asetuttuaankin
  • Selkäaine on helppo katkaista, se ei suikaloidu, ja teippi irtoaa yhtenä kappaleena
  • Kontrolloitu aukirullautuvuus annostelee teipin tasaisesti ja vähentää ennenaikaisen repeytymisen todennäköisyyttä
  • Valmistettu liuotinvapaasti, joten ympäristöhaitat ovat minimaaliset

Scotch® Maalarinteippi 232:lla saa tarkkoja maalausrajoja keskilämpöisissä uunimaalaussykleissä ja se irtoaa helposti jopa hankalilta pinnoilta. Paksu kreppipaperiselkä sisältää liuottimia kestävää kyllästettä, joka estää lateksi- ja öljypohjaisia maaleja tihkumasta läpi.

Scotch® Maalarinteippimme 232 tarjoaa muotoutuvuutta kulmien ja epätasaisten pintojen suojaukseen. Kumihartsiliima tarttuu välittömästi ja kiinnittyy lujasti estäen irtoamista, kiertymistä ja liiman siirtymistä teippiä irrotettaessa EPDM-kumitiivisteistä ja muilta vastaavilta pinnoilta. Teippi kestää hyvin 30 minuutin kuumennussyklejä 121 °C:ssä antaen tarkkoja ja ammattimaisia maalirajoja. Testit osoittavat, että se kestää paremmin auringonvaloa kuin tavanomaiset maalarinteipit. Sitä ei kuitenkaan suositella ulkokäyttöön tai auringonvalon pitkäaikaiseen altistukseen, sillä siitä voi tulla vaikeasti irrotettavaa. Teippi on erinomainen maalauskäyttöön ja se on myös hyödyllinen pitämis-, suojaus- ja niputustarkoituksissa sekä monissa muissa vaikeissa sovelluksissa, joissa tarvitaan tarttuvaa teippiä. Tämä kestävä teippi voidaan luokitella ASTM D-6123 -sertifikaatilla. Kreppipaperiselkä katkeaa helposti, tarjoaa muotoutuvuutta kulmien ja epätasaisten pintojen ympärille ja se irtoaa siististi. Luonnonkumiliima tarttuu hyvin paperiin, metalliin, kipsilevyyn, puuhun ja maalattuihin pintoihin luotettavalla pitovoimalla ja muotoutuvuudella. Normaaleissa työskentelyolosuhteissa Scotch® Maalarinteipin 232 voi poistaa yhtenä kappaleena ja se ei suikaloidu. Maalarinteippi kehitettiin erityisesti suojaamaan ympäröiviä pintoja ohiruiskutukselta, luomaan siistejä maalirajoja ja irtoamaan helposti ja siististi kun työ on valmis. Useimmiten kreppipaperista valmistettu selkäaine tarttuu kaareviin ja epätasaisiin pintoihin eikä irtoa tai kierry. Erilaiset maalarinteipit on suunniteltu eri käyttötarkoituksiin ja ne tulisi poistaa niille määritellyn poistamisajan sisällä. Erittäin ohut tai huonosti valmistettu teippi voi haljeta tai repeytyä aukirullatessa tai kun sitä poistetaan pinnalta käytön jälkeen. Meidän maalarinteippimme kiinnittyvät hyvin, kestävät liuotin- ja vesipohjaisia maaleja ja ovat tarpeeksi vahvoja roikuttamaan muovikalvoja, mutta ne irtoavat silti siististi vaurioittamatta suojattavia pintoja. Näitä tuotteita voi katkaista käsin ilman työkaluja. Joillakin tuotteilla on riittävä vetolujuus kevyisiin kaupallisiin ja teollisuuden sovelluksiin, joissa niitä voi käyttää niputtamiseen, merkitsemiseen, tiivistämiseen, väliaikaisiin korjauksiin, lattiamerkintöihin, jatkoksiin ja pintasuojauksiin. Klassinen kreppipaperinen maalarinteippi on vaaleanruskea, mutta meidän maalarinteippimme ovat saatavina useissa eri väreissä ja muodoissa erilaisten yleisten ja erikoissovellusten vaatimusten mukaisesti. Huomaa, että useat kreppipaperiset maalarinteipit toimivat parhaiten sisäkäytössä, ja että niitä voi olla vaikea irrottaa auringonvalolle altistumisen jälkeen. Useimmat teipit säilyvät käyttökelpoisina 12 kuukautta, jonka jälkeen parasta mahdollista suoriutumiskykyä ei voi enää taata. Maalarinteippirulla kuuluu työkalupakkien ja varastojen peruskalustoon kaikilla rakennus-, varastointi-, sotilas-, vene-, logistiikka- ja vähittäiskauppa-aloilla.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen