1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Performance -maaliruiskujärjestelmä ja PPS™ 2.0, 26778
 • 3M™ Performance -maaliruiskujärjestelmä ja PPS™ 2.0, 26778

  Part-numero 267783M ID 7100228461
  • Tarkka ruiskutuskuvio, korkea siirtotehokkuus ja suuri, säädettävä ruiskutusviuhka
  • Nopeampi puhdistus ja värisävyn vaihto tehostaa työskentelyaikaa.
  • Nopeasti vaihdettavat suutinpäät liitetään suoraan 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmään
  • Mahdollistaa erilaisten autoteollisuuden pinnoitteiden levittämisen
   Lisää
  Tuotteen tiedot

  3M™ Performance -maaliruisku on yksi ensimmäisistä maaliruiskuista, joka on erityisesti suunniteltu säästämään aikaa sekä takaamaan huippuluokan suorituskyvyn. Sen integroitu järjestelmä sisältää nopeasti vaihdettavat suutinpäät ja 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmän, joiden ansiosta puhdistus- ja vaihtotyöt sekä työjaksot nopeutuvat. Suuttimia on saatavilla kuudessa eri koossa (1,2–2,0). Ne mahdollistavat erilaisten autoteollisuuden pinnoitteiden levittämisen korkealla siirtotehokkuudella, tasaisella atomisaatiolla ja laajalla ruiskutusviuhkalla, joita odottaisit huippuluokan maaliruiskulta. Iskunkestävästä, ruostumattomalla teräksellä vahvistetusta komposiittimateriaalista valmistettu 3M™ Performance -maaliruisku on yksi alan kevyimmistä maaliruiskuista ja on silti riittävän tehokas ammattikäyttöä varten.

  Nykyajan ammattimaalareille suunniteltu 3M™ Performance -maaliruisku on yksi ensimmäisistä maaliruiskuista, joka on erityisesti suunniteltu säästämään aikaa sekä takaamaan huippuluokan suorituskyvyn. 3M on tehnyt vuosikymmenen ajan tutkimus- ja kehitystyötä yhdessä automaalareiden kanssa eri puolilla maailmaa voidakseen mullistaa maaliruiskuteknologian. Maaliruisku on tarkka ja omaa kevyen ja kestävän muotoilun sekä innovatiivisen suutinjärjestelmän, joka nopeuttaa puhdistus- ja vaihtotöitä. Näet ja tunnet eron kädessäsi ja maalaustöittesi laadussa ja tehokkuudessa. Kaikki nämä nopeuttavat työntekoa, jotta voit keskittyä tärkeimpään: maalaustöihin Precision maaliruisku: Korkea siirtotehokkuus, suuri ja säädettävä viuhka sekä herkkä liipaisin tarjoavat kaiken, mitä voisit odottaa korkeatasoiselta maaliruiskulta. Vaihdettava suutinjärjestelmä on saatavana kuudessa suutinkoossa (1,2–2,0). Ne mahdollistavat erilaisten autoteollisuuden pinnoitteiden, kuten helmiäis-, metalli- ja kirkaslakkapinnoitteiden sekä tiivisteaineiden ja pohjamaalien, levittämisen. Nopeasti käännettävä lukitusrengas kiinnittää suuttimen maaliruiskun runkoon, joten voit luottaa, että se pysyy paikallaan ja toimii moitteettomasti. Nopeutetut työjaksot: Tuotteessa yhdistyvät muodon ja tarkoituksen parhaat puolet sekä vertaansa vailla oleva tuottavuus ja nopeus. Ammattilaisten testaama ja automaalarien hyväksymä 3M™ Performance -maaliruisku on älykäs ratkaisu. Nopeampi puhdistus: Integroitu järjestelmä sisältää nopeasti vaihdettavat suuttimet ja 3M™ PPS™2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmän, joiden ansiosta maali ei koskaan kulje maaliruiskun rungon läpi. Edut: maali ei enää tuki sisäosia, maaliruiskua ei tarvitse purkaa tai upottaa liuottimiin ja vältyt työtäsi vaarantavilta ristikontaminaatioilta. Kevyt ja kestävä: Kun vietät koko päivän maalatessa, maaliruiskun pitäisi tuntua käden luonnolliselta jatkeelta eikä painolastilta. Suunnittelemalla maaliruiskun runko iskunkestävästä, ruostumattomalla teräksellä vahvistetusta komposiittimateriaalista vähensimme sen painoa jopa 50 % perinteisiin metalliruiskuihin verrattuna ilman, että meidän tarvitsisi tinkiä kestävyydestä. Ergonominen muotoilu: 3M™ Performance -maaliruiskun rakenne on optimoitu liipaisimesta kahvaan saakka. Se istuu mukavasti kädessä ja tarjoaa vertaansa vaille olevan suorituskyvyn.

  • Tarkka ruiskutuskuvio, korkea siirtotehokkuus ja suuri, säädettävä ruiskutusviuhka
  • Nopeampi puhdistus ja värisävyn vaihto tehostaa työskentelyaikaa.
  • Nopeasti vaihdettavat suutinpäät liitetään suoraan 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmään
  • Mahdollistaa erilaisten autoteollisuuden pinnoitteiden levittämisen
  • Kevyt ja iskunkestävä maaliruiskun runko
  • ergonominen muotoilu lisää mukavuutta
  Lisätiedot
  Käyttökohde
  Kirkaslakka, Coating Application, Pinnoitteen ruiskutus, Korkean viskositeetin materiaalin ruiskutus, Materiaalin levitys, Maalin ruiskutus, Maalaus, Pohjuste, Tiivistäminen, Ruiskutus, Kiveniskupinnoitteiden ruiskutus
  Tuotteen väri
  Musta