1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Perfect-It™ Munakennoviimeistelylaikka, 76mm, 40/pakk,
 • 3M™ Perfect-It™ Munakennoviimeistelylaikka, 76mm, 40/pakk,

  3M ID 7000028367
  • Käyttökohde: Kehitetty erityisesti kiillotukseen Perfect-it kiillotusaineella.
  • Ominaisuudet: Värikoodattu laikka. Munakennorakenne vähentää hiomajälkien ja maalipinnan lämpenemisen vaaraa.
  • Edut: Helppo puhdistaa vedellä.
  • Tarvikkeet: 09552, -53 Hookit alusta.
   Lisää
  Lisätiedot
  Density Rating
  Pehmeä
  Etuväri
  Musta
  Form Type
  Vaahtomuovi
  Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
  76,2 mm
  Liitteen tyyppi
  Tarranauha
  Materiaali
  Vaahtomuovi
  Muoto
  Vohvelipinta
  Nettopaino (englantilainen mittajärjestelmä)
  1,5 lb
  Nettopaino (metrijärjestelmä)
  680,39 g
  Overall Diameter (Imperial)
  3 in
  Teollisuudenalat
  AOEM, Maalauksen valmistelu
  Tuotemerkki
  Perfect-it™
  Tuotemuoto
  Kiillotuslaikka
  Tyyppi
  Vakiokoko
  Lisätietoja
  • Käyttökohde: Kehitetty erityisesti kiillotukseen Perfect-it kiillotusaineella.
  • Ominaisuudet: Värikoodattu laikka. Munakennorakenne vähentää hiomajälkien ja maalipinnan lämpenemisen vaaraa.
  • Edut: Helppo puhdistaa vedellä.
  • Tarvikkeet: 09552, -53 Hookit alusta.
  • Laikkoja käytetään tavallisissa kiillotuskoneissa, epäkeskohiomakoneissa ja vaihtuvanopeuksisissa kiillotuskoneissa halutun pintaviimeistelyn aikaansaamiseksi.

  3M™ Perfect-it™ Hookit™ munakennoviimeistelylaikka on pehmeä vaahtomuovilaikka, jota käytetään hiomisen tai hankausainekäsittelyn jättämien hiusnaarmujen poistoon keskisuurilla työstöalueilla. Munakennokuvio tuottaa tasaista pintaa suuremman kontaktialueen, vähentää lämmönmuodostumista ja poistaa pyörrejälkiä tehokkaasti. Se myös parantaa kiillotusaineen pysymistä kiillotuslaikassa ja vähentää aineen roiskumista ympäristöön.

  Musta kiillotuslaikka on suunniteltu käytettäväksi yhdessä puupintojen sekä autojen, veneiden ja lentokoneiden mattapintojen, puolikirkkaiden ja kirkkaiden pintojen käsittelyyn kehitetyn 3M™ Perfect-it™ -tuoteperheen kiillotusaineiden kanssa. Kiillotuslaikka poistaa autojen kirkaslakkapintojen naarmut ja jäljet, ja sitä voidaan myös käyttää yhdessä 3M™ Perfect-it™ -viimeistelyjärjestelmän tuotteiden kanssa maali- ja kirkaslakkapintojen korjaamiseen käyttökohteissa, joissa tarvitaan hienointa viimeistelylaatua. Laikka on yhteensopiva 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmän kanssa. Pikakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa nopean kiinnityksen ja irrotuksen, mutta myös pitää laikan tukevasti paikallaan työstämisen aikana. 3M™ Hookit™ -kiillotuslaikat kiinnittyvät kätevästi ja tukevasti pyörö- tai epäkeskohiomakoneiden tarranauhahioma-alustaan (myydään erikseen). Pikakiinnityksen ansiosta laikka voidaan irrottaa nopeasti ja helposti, ja sitä voidaan käyttää uudelleen tuotteen koko keston ajan. Lopullinen viimeistelytulos riippuu käytettävästä kiillotusaineesta, pinnoitteen tyypistä ja käytetystä laitteesta.

  Vaahtolaikat on kehitetty vastaamaan jatkuvasti kehittyvien maali- ja kirkaslakkatekniikoiden kemiallisten koostumusten vaatimuksiin. Vaahtolaikat hiovat yleensä kevyemmin ja tuottavat hienomman pinnan kuin villalaikat. Niitä käytetään yleensä suuremmilla kierrosluvuilla kuin villalaikkoja, ja niiden toiminta perustuu leikkaamisen ja lämmönkeräyksen yhdistelmään, joka sulattaa hieman käsiteltävän pinnan ylintä kerrosta ja poistaa hiusnaarmut, pyörrejäljet ja pinnan pienet virheet. Vaahtolaikkojen hiomistaso riippuu laikan pehmeydestä ja reikien solukoosta: mitä suurempia solut ovat, sitä raskaammin laikka hioo. Laikat, joiden solurakenne on suljettu, hiovat keveimmin. Niitä voidaan käyttää myös kiillotusaineiden kanssa, ja ne sopivat käyttäviksi sekä pyörö- että epäkeskohiomakoneissa.

  3M™ Perfect-It™ -järjestelmä on suunniteltu tuottamaan voimakasvärinen ja kiiltävä näyttelyluokan viimeistelyjälki. Siinä käytetään erilaisia hioma-aineita, kiillotuslaikkoja ja 3M:n omia kiillotusaineita eri korjaustyöstövaiheissa, joita ovat hionta, naarmujen käsittely, hioma-ainekäsittely, koneellinen kiillotus ja pyörrejälkien poisto. Työstämisen taso ja maalipinnan korjaamisessa tarvittavat työvaiheet riippuvat pintavian vakavuudesta. Perfect-It™-järjestelmästä löytyy oikea ratkaisu kaikkiin kirkaslakka- ja maalipintojen korjaustöihin. 3M™ Trizact™ -hiontatarvikkeet ja 3M:n omat pintakäsittely- ja kiillotusaineet lisäävät tuottavuutta ja tuottavat upeimmat pinnat ajoneuvoihin. 3M:n valikoimaan kuuluu lähes 700 jälkikäsittelytuotetta, jotka kattavat kaikki autojen maalipintojen kunnostamisen ja uusimisen työvaiheet. Sitoutumisemme jatkuvaan tuotekehitykseen takaa innovatiiviset ratkaisut, joiden ansiosta työstämisen suoritusteho on parempi, laatu tasaista ja kustannukset entistä pienemmät.

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen