1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ PELTOR™ Optime™ II Kuulonsuojain, 31 dB, vihreä, niskasanka, H520B-408-GQ

3M Tuotenumero H520B-408-GQ3M ID 7000039620
 • Vaimentaa melua jopa 31 dB
 • Tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella geelin ja vaahdon yhdistelmällä
 • Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle
 • Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään painetta korvien ympärillä
 Lisää
Lisätiedot
Attenuation
31 Decibel
Kuulonsuojauksen tyyli
Kaulahihna
Metalli näkyvissä
Ei
Standardit / Hyväksynnät
CE
Suositeltu teollisuudenala
Maatalous, Rakennusteollisuus, Kaivosteollisuus, Lääketeollisuus, Kuljetusteollisuus
Tuotesarjat
Optime
Tuotteen tyyppi
Kupusuojaimet
Tuotteen väri
Vihreä
Vaimennusluokka (HML)
H=34 M=29 L=20
Tuotteen tiedot
 • Vaimentaa melua jopa 31 dB
 • Tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella geelin ja vaahdon yhdistelmällä
 • Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle
 • Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään painetta korvien ympärillä
 • Vaimennustyynyt ja vaahtomuovireunukset saatavana vaihto-osina (hygieniapakkaus)
 • Niskasankamalli niille, jotka eivät halua käyttää päälakisankaa. Sopii myös käyttäjille, jotka pitävät yhtäaikaisesti useita henkilönsuojaimia, sillä niskasanka ei häiritse muiden suojaimien käyttöä

3M™ PELTOR™ Optime™ II -kuulonsuojaimet on varustettu niskasangalla. Ne sopivat käytettäviksi vaativissa ja meluisissa ympäristöissä, kuten lentokentällä tai rakennustyömaalla, sillä ne vähentävät melua jopa 31 dB. Näitä kuulonsuojaimia pidetään niskan ympärillä. Niiden tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella nesteen ja vaahdon yhdistelmällä, joten ne ovat mukavat yhtäjaksoisesti pitkään käytettyinä, sillä korvaan kohdistuva paine on vähäinen.

Kun tarvitset erittäin tehokasta kuulonsuojausta, joka vaimentaa myös erittäin matalat taajuudet, valitse 3M™ PELTOR™ Optime™ II -kuulonsuojaimet. Ne ovat ihanteellinen valinta meluisiin ja vaativiin ympäristöihin, kuten lentokentällä, rakennustyömaalla ja maataloudessa työskentelyyn. Vaihtoehtoinen malli käyttäjille, jotka eivät halua päälakisangalla varustettuja kuulonsuojaimia. Niskasankamallin kanssa voidaan käyttää muita henkilönsuojaimia, sillä niskan ympärillä pidettävät kuulonsuojaimet eivät häiritse suojakypärän tai muiden pää- ja kasvosuojainten käyttöä. Kuulonsuojaimet vaimentavat melua jopa 31 dB ja niiden tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella nesteen ja vaahdon yhdistelmällä. Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle. Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään korviin kohdistuvaa painetta korvien ympärillä, joten kuulonsuojaimia on mukava käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Vaimennustyynyjä ja vaahtotäytteitä on saatavana erikseen myytävissä hygieniapakkauksissa. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa; tämä pidentää tuotteen käyttöikää. Saatavana päälakisangalla tai kypäräkiinnityksellä varustettuna sekä vihreässä huomiovärissä.

Käyttökohteet

 • Käytettäväksi meluisissa ja vaativissa ympäristöissä, kuten lentokentällä, rakennustyömaalla ja maataloudessa työskenneltäessä
Liittyviä tuotteita
Ota yhteyttä myyntiin
 • Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.


  Kaikki kentät ovat pakollisia ellei kentän kohdalla lue toisin

 •  
 • LÄHETÄ

Kiitos.

Lomake lähetettiin.

Pahoittelumme...

Lähettämisen aikana tapahtui virhe. Yritä uudelleen myöhemmin...

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen