1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ PELTOR™ Optime™ II Kuulonsuojain, 31 dB, vihreä, kokoontaittuva, H520F-409-GQ

3M Tuotenumero H520F-409-GQ3M ID 7000038208
 • Vaimentaa melua jopa 31 dB
 • Tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella geelin ja vaahdon yhdistelmällä
 • Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle
 • Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään painetta korvien ympärillä
 Lisää
Lisätiedot
Kuulonsuojauksen tyyli
Taitettava/pään yli
Määrä laatikossa
10
Metalli näkyvissä
Ei
Pienin myyntiyksikkö
kappale
Standardit / Hyväksynnät
CE
Suositeltu teollisuudenala
Maatalous
Tuotesarjat
Optime
Tuotteen tyyppi
Kuulonsuojaimet
Tuotteen väri
Vihreä
Vaimennus
31 Decibel
Vaimennusluokka (HML)
H=34 M=28 L=20
Tuotteen tiedot
 • Vaimentaa melua jopa 31 dB
 • Tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella geelin ja vaahdon yhdistelmällä
 • Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle
 • Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään painetta korvien ympärillä
 • Vaimennustyynyt ja vaahtomuovireunukset saatavana vaihto-osina (hygieniapakkaus)
 • Päälakisanka on pehmustettu, ja se on päällystetty mukavalla helposti puhtaaksi pyyhittävällä materiaalilla. Taittuvan päälakisangan ansiosta kuulonsuojaimet voidaan säilyttää pienikokoisina käyttökertojen välillä

3M™ PELTOR™ Optime™ II -kuulonsuojaimet on varustettu kokoontaittuvalla päälakisangalla. Ne sopivat käytettäviksi vaativissa ja meluisissa ympäristöissä, kuten lentokentällä tai rakennustyömaalla, sillä ne vähentävät melua jopa 31 dB. Näiden kuulonsuojainten tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella nesteen ja vaahdon yhdistelmällä, ja ne ovat mukavat pitää pitkiäkin aikoja käytettynä. Hyvän käyttömukavuuden ansiosta kuulonsuojaimia myös todennäköisemmin käytetään ympäristöissä, joissa ne ovat hyödylliset tai pakolliset.

Kun tarvitset erittäin tehokasta kuulonsuojausta, joka vaimentaa myös erittäin matalat taajuudet, valitse 3M™ PELTOR™ Optime™ II -kuulonsuojaimet. Ne ovat ihanteellinen valinta meluisiin ja vaativiin ympäristöihin, kuten lentokentällä, rakennustyömaalla ja maataloudessa työskentelyyn. Päälakisanka on sama vahva ja hyvin pehmustettu versio kuin Optime™-malleissa, mutta se voidaan myös taittaa kokoon jolloin kuulonsuojaimet kulkevat helposti mukana taskussa silloin, kun niitä ei tarvita. Kuulonsuojaimet vaimentavat melua jopa 31 dB ja niiden tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella nesteen ja vaahdon yhdistelmällä. Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle. Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään korviin kohdistuvaa painetta korvien ympärillä, joten kuulonsuojaimia on mukava käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Vaimennustyynyjä ja vaahtotäytteitä on saatavana erikseen myytävissä hygieniapakkauksissa. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa; tämä pidentää tuotteen käyttöikää. Saatavana vakiopäälakisangalla, niskasangalla tai kypäräkiinnityksellä varustettuna sekä vihreässä huomiovärissä.

Käyttökohteet

 • Käytettäväksi meluisissa ja vaativissa ympäristöissä, kuten lentokentällä, rakennustyömaalla ja maataloudessa työskenneltäessä
Liittyviä tuotteita
Ota yhteyttä myyntiin
 • Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.


  Kaikki kentät ovat pakollisia ellei kentän kohdalla lue toisin

 •  
 • LÄHETÄ

Kiitos.

Lomake lähetettiin.

Pahoittelumme...

Lähettämisen aikana tapahtui virhe. Yritä uudelleen myöhemmin...