1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Muoviliima 1099

  • Korkean suorituskyvyn liima muodostaa lujan liitoksen useimpien vinyylien ja muovien kanssa
  • Kestää sääolosuhteita, vettä, öljyä, pehmitinsiirtymiä ja bensiiniä
  • Luja, nopeasti kuivuva ja joustava liimaus
  • Valinnainen lämpökovetus lujittaa liitosta entisestään
   Lisää
  All Options
  Sulje

  OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

  Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
  Soita meille (09) 525 21

  Lisätiedot
  Asennuksen lämpötila kohteeseen (C)
  120 Degree Celsius
  Asennuksen lämpötila kohteesta (C)
  −40 Degree Celsius
  Avausaika
  Korkeintaan 40 minuuttia
  Fyysinen muoto
  Medium Syrup
  Käyttökohde
  Komposiittimateriaalien liittäminen
  Kiintoaineiden painoprosentti (keskimäärin)
  31 to 37 Percent
  Liuotin
  Asetoni
  Lisätietoja
  • Korkean suorituskyvyn liima muodostaa lujan liitoksen useimpien vinyylien ja muovien kanssa
  • Kestää sääolosuhteita, vettä, öljyä, pehmitinsiirtymiä ja bensiiniä
  • Luja, nopeasti kuivuva ja joustava liimaus
  • Valinnainen lämpökovetus lujittaa liitosta entisestään
  • Ruiskutettavissa teollisuuskäyttöön sopivilla ruiskutusvälineillä

  3M™ Muoviliima 1099 kuivuu nopeasti. Sen avoin aika on noin 40 minuuttia. Sillä tehdyt kokoamisliitokset ovat todistetusti niin säänkestäviä kuin veden-, öljyn- ja polttoaineenkestäviä. Lisäksi se tarttuu hyvin muoveihin ja vinyyliin luoden pitkäkestoisen liimauksen sekä kestää hyvin muovien pehmittimiä.

  Ihanteellinen vinyylimuoveille 3M™ Muoviliima 1099 tarttuu moniin eri pintoihin – pääasiassa markiiseissa, verhoilussa käytettäviin vinyylikankaisiin, nahkaan ja tekonahkaan– sekä muoveihin – luoden vahvan ja kestävän liitoksen. Se saattaa kuitenkin tahrata ohuita tai vaaleita vinyylejä.

  Suositellut käyttökohteet

  Useimpien vinyyleiden ja muovien liimaamiseen (ei suositella polyolefiinimuovien liimaamiseen) Jälkimarkkinoilla tapahtuvat autojen korjaukset, mukaan lukien levyjen asennukset ja verhoilu Bannerit ja markiisit Yleisesti teollisuudessa Huolto ja korjaus Nopeuta liimausprosessia  3M™ Muoviliima 1099:n avulla pystyt vastaamaan kaikkiin liimaushaasteisiin. Tämä nopeasti kuivuva liima muodostaa kestävän liitoksen huoneenlämmössä, mutta lämpökovettamalla saadan aikaan kemiallinen reaktio, jolloin liitoksesta tulee vielä vahvempi. Liima on ruiskutettavissa teollisuuskäyttöön sopivilla ruiskutusvälineillä. Näin suuretkin tehtävät tulee suoritettua näppärästi ja tasalaatuisesti.

  Liiman käyttö ​3M™-liiman levittäminen on aina yksinkertaista, tehtiin se sitten ruiskuttamalla, siveltimellä tai telalla. Aloita levittämällä liimaa huolellisesti pinnalle niin paljon, että se peittää pinnan kokonaan. Levittämällä liimaa päällekkäisillä vedoilla pitäisi yhden kerroksen riittää useimpien materiaalien kanssa. Toimiva liimakerros saadaan kun pinnasta 80 % tai enemmän peittyy. Jotkin pinnat, mukaan lukien huokoiset materiaalit, saattavat tarvita toisen kerroksen. Levittääksesi uuden kerroksen liimaa sinun täytyy vain odottaa, että olemassa oleva liima on kosketuskuiva, ja levittää sitten toinen kerros.

  Tiedostot
  Käyttöturvatiedoteet
  Markkinointimainosvideot