1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Maalarinteippi 501+

3M ID B40067038
  • Tarttuu hyvin ja välittömästi metalliin ja muihin pintoihin eikä irtoa tai kierry taaten erittäin tarkat maalirajat
  • Muovautuu ja säilyttää lujuutensa kulman ympäri asetuttuaankin
  • Selkäaine on helppo katkaista, se ei suikaloidu ja teippi irtoaa yhtenä kappaleena
  • Helppo ja kontrolloitu aukirullautuvuus annostelee teipin tasaisesti ja vähentää ennenaikaisen repeytymisen todennäköisyyttä
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätietoja
  • Tarttuu hyvin ja välittömästi metalliin ja muihin pintoihin eikä irtoa tai kierry taaten erittäin tarkat maalirajat
  • Muovautuu ja säilyttää lujuutensa kulman ympäri asetuttuaankin
  • Selkäaine on helppo katkaista, se ei suikaloidu ja teippi irtoaa yhtenä kappaleena
  • Helppo ja kontrolloitu aukirullautuvuus annostelee teipin tasaisesti ja vähentää ennenaikaisen repeytymisen todennäköisyyttä
  • Teippi kestää korkeita lämpötiloja ja soveltuu käyttöön kuumennussykleissä

3M™ Maalarinteippi 501+ on ensiluokkainen korkean suorituskyvyn kreppipaperiteippi, joka on suunniteltu luomaan erittäin tarkkoja maalausrajoja useimpiin teollisuuden maalaustöihin. Kestää jopa 300 asteesn lämpösyklejä 30 minuutin ajan ja irtoaa siististi yhtenä kappaleena.

Tämä pehmeä maalarinteippi sisältää kaikki ominaisuudet, joita voit toivoa ammattitasoiselta maalarinteipiltä. Sen luonnonkumiliima tarttuu hyvin ja nopeasti paperiin, metalliin, kipsilevyyn, puuhun ja maalattuihin pintoihin luotettavalla kiinnitysvoimalla, joka estää irtoamista, kiertymistä ja reunatihkumista. Se irtoaa siististi pinnoilta, joka auttaa vähentämään siivous- ja työvoimakustannuksia ja tuottaa tarkkoja maalausrajoja. Sen pehmeä selkäaine auttaa saavuttamaan täydellisen pintakontaktin ja se kestää liuottimia ja kosteutta, minimoiden läpitihkumisen riskin. Erikoiskäsitellyn selkäaineen antama sujuva aukirullautuvuus helpottaa teipin käsittelyä ja vähentää hävikkiä. Sitä on helppo katkaista rullalta, mikä edesauttaa käsittelyä, mutta se on kuitenkin tarpeeksi vahvaa ollakseen repeytymättä vahingossa kun sitä poistetaan työn valmistuttua. 3M™ Maalarinteippi 501E muotoutuu kulmien ja epätasaisten pintojen päälle ja sitä on helppoa ja nopeata käsitellä. Tämä teippi on ASTM D-6123 -hyväksytty (korvaa vanhentuneen PPP-T-42C, tyyppi 1, (CID-A-A-883B). Mitä maalarinteippi on? Maalarinteippi kehitettiin erityisesti suojaamaan ympäröiviä pintoja ohiruiskutukselta, luomaan siistejä maalirajoja ja irtoamaan helposti ja siististi kun työ on valmis. 3M:n maalarinteipit kiinnittyvät hyvin, kestävät liuotin- ja vesipohjaisia maaleja ja ovat tarpeeksi vahvoja roikuttamaan muovikalvoja, mutta ne irtoavat silti siististi vaurioittamatta pintoja. Tyypillisesti kreppipaperista valmistettu selkämys muovautuu kaarevien ja epätasaisten pintojen ympärille. Teipin voi katkaista käsin ilman työkaluja. Maalarinteipin tuotelehdessä tulee ilmetä mihin pintoihin se tarttuu ja aikaikkuna, jonka aikana se irtoaa siististi. Erittäin ohut tai huonosti valmistettu teippi voi haljeta tai repeytyä kun sitä otetaan rullasta tai kun sitä poistetaan pinnalta käytön jälkeen. Joillakin maalarinteipeillä on riittävä vetolujuus kevyisiin kaupallisiin ja teollisuuden sovelluksiin, joissa niitä voi käyttää muun muassa niputtamiseen, merkitsemiseen, tiivistämiseen, väliaikaisiin korjauksiin, lattiamerkintöihin, jatkoksiin ja pintasuojauksiin. Klassinen kreppipaperinen maalarinteippi on vaaleanruskea, mutta meidän maalarinteippimme ovat saatavana useissa muissa väreissä ja muodoissa erilaisten yleisten ja erikoissovellusten vaatimusten mukaisesti. Maalarinteippirulla kuuluu työkalupakkien ja varastojen peruskalustoon kaikilla rakennus-, varastointi-, sotilas-, vene-, logistiikka- ja vähittäiskauppa-aloilla.