1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Liimauslaitteemme sylinteriliimoille

  • Ruiskutuspistooli annostelee liimaa hallitusti
  • Liipaisinsuoja estää liiman ruiskuttamisen vahingossa ja säätelee ruiskutettavaa määrää
  • Helppo kiinnittää ja poistaa jakoavaimen avulla
  • Sisältää 3M™ Sylinterisprayliimasuuttimen
 Lisää
Tuotteet
Sulje

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Lisätiedot
Asennusmenetelmä
Suihke
Teollisuudenalat
Rakennusteollisuus, Kuluttajatuotteet, Elektroniikka, Yleinen teollisuus, eArmeija ja hallitus, eErikoisajoneuvo, Kuljetus
Tuotemerkki
3M™, Scotch-Weld™
Tuotemuoto
Lisävaruste
Tuotteen tyyppi
Applikaattori
Yksikköä koteloa kohti
1
Lisätietoja
  • Ruiskutuspistooli annostelee liimaa hallitusti
  • Liipaisinsuoja estää liiman ruiskuttamisen vahingossa ja säätelee ruiskutettavaa määrää
  • Helppo kiinnittää ja poistaa jakoavaimen avulla
  • Sisältää 3M™ Sylinterisprayliimasuuttimen

3M™ Liimauslaitteemme sylinteriliimoille ovat vakioannostelulaitteita, joita voi käyttää yhdessä useimpien ruiskutettavien sylinteriliimojemme kanssa. Sitä suositellaan käytettäväksi tilanteissa, joissa tasainen ruiskutustaso on toivottua. Yhdistämme kestävän metallisen rakenteen tasapainoiseen muotoiluun ja käyttömukavuudeltaan erinomaiseen kädensijaan: näin kaikki pysyy hallinnassa käytön aikana.

Ihanteellinen ruiskutus ja peiton hallinta 3M™ Sylinteriliimojen liimauslaitteiden suihke on säädettävissä, mikä mahdollistaa tasaisen peiton ja yhdenmukaisen kuivumisajan. Käytännöllinen koukku liimauslaitteen päällä tekee varastoinnista vaivatonta. Sen voi tarvittaessa laittaa riippumaan hetkellisesti käytön aikana.

Suositellut käyttökohteet

Perusliimauslaite 3M:n ruiskutettaville sylinteriliimoille

Mukana ruiskutussuutin Perusliimauslaitteisiimme kuuluu 3M™ Sylinteriliima 9501 Ruiskutussuutin, joka auttaa hallitsemaan laajoja ruiskutusalueita tarkasti ja näin parantamaan liimaustehtävän lopputulosta. Lisäksi valikoimaamme kuuluu 3M™ Sylinteriliimauslaite– Korkea suihkutusmäärä (käytettäväksi yhdessä 3M™ HoldFast 70 sylinterisprayliiman kanssa) sekä 3M™ Sylinteriliimauslaite H – Matala suihkutusmäärä (käytettäväksi yhdessä 3M™ Luja sylinterisprayliima 94CA:n ja 3M™ Luja sylinterisprayliima 94 ET:n kanssa). Ota yhteyttä liimatuoteasiantuntijaamme saadaksesi apua oikeanlaisen 3M:n sylinteriliimauslaitteen valintaan.

Tiedostot
Markkinointimainosvideot