1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Kuumaliima 3792

Products
  • Kuivuu kirkkaaksi tehden lopputuloksesta siistin
  • Avoin aika mahdollistaa kappaleiden kohdistamisen ja asettelun
  • 3792: Kirkas, monikäyttöinen liima puulle, kankaalle, verhoiluun ja muille kevyille materiaaleille
  • 3792LM: Low melt -versio lämpöherkille pinnoille, kuten päällystetylle paperille ja POP-esittelymateriaaleille
 Lisää
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)  Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Tuotteet
Sulje

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätiedot
Asennusmenetelmä
Kannettava prosessi, Suihke
Avausaika
50 Second
Käyttökohde
Lattioiden asentaminen
Kiintoaineiden painoprosentti (keskimäärin)
100 Percent
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
15,9 mm, 25,4 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
0,05 m, 0,07 m, 0,2 m
Kuluttajamerkintä
Ei
Lämmönkesto
140 Degree Fahrenheit
Lämpötilan asetus EC-lämpöpistoolille
1, 4
Leikkauslujuus
350 Pound_Per_Square_Inch
Liimatyyppi
Etyleenivinyyliasetaatti
National Stock Number
8040016162926
Sääntelyavain
AD-02401, AD-02405
Teollisuudenalat
Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Kuluttajatuotteet, Elektroniikka, Huonekalut, Yleinen teollisuus, eArmeija ja hallitus, Pakkaus, Vähittäismyynti, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Kuljetus, Puuteollisuus
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Punta
Lisätietoja
  • Kuivuu kirkkaaksi tehden lopputuloksesta siistin
  • Avoin aika mahdollistaa kappaleiden kohdistamisen ja asettelun
  • 3792: Kirkas, monikäyttöinen liima puulle, kankaalle, verhoiluun ja muille kevyille materiaaleille
  • 3792LM: Low melt -versio lämpöherkille pinnoille, kuten päällystetylle paperille ja POP-esittelymateriaaleille
  • Sopii erinomaisesti POP-esittelymateriaalille, kartongin sulkemiseen, huonekaluihin, verhoiluun ja puutöihin

3M™ Kuumaliima 3792 on valmistettu 100-prosenttisesti kiintoaineisesta termoplastisesta hartsista. Se on lämmitettäessä miedon tuoksuinen ja näin ollen se auttaa miellyttävän työympäristön luomisessa. Tämä liima toimii nopeasti ja luotettavasti käytettäessä yhdessä 3M™ Kuumaliimauslaitteiden kanssa, sillä ne on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin käsin tehtävien liimaustöiden tarpeet.

Monikäyttöisen liimamme avoin aika on 40–50 sekuntia, mikä mahdollistaa helpon liimaustyön huonekaluissa, verhoilussa ja pikkuesineissä käytettävien kevyiden osien liittämisessä sekä puun, polyeteenin, polypropeenin liittämisessä ja pahvilaatikoiden suljennassa. Sen lähes välitön tarttuvuus lyhentää tuotantoaikoja PoP-kokoonpanossa, liitoksissa, kiinnittämisessä, varmistusliitoksissa, korjauksissa, valukoteloinnissa, paneelien liimauksessa, johtimien kiinnityksessä, niputuksessa, tiivistämisessä, koteloinnissa, jäykistämisessä, vaahtomateriaalien liimaamisessa ja pakkaamisessa.

3M Kuumaliima 3792 on valmistettu 100-prosenttisesti kiintoaineissesta termoplastisesta hartsista. Se sopii käytettäväksi 3M™ Scotch-Weld™ Kuumaliimauslaite TC:n,TC Quadrackin tai EC:n kanssa tyypistä riippuen. Se on lämmitettäessä miedon tuoksuinen ja näin ollen se auttaa miellyttävän työympäristön luomisessa. Tämä termoplastinen liima kestää erittäin hyvin lämpöshokkia ja kuumuutta, se sopii eristyssovelluksiin eikä syövytä pintoja.

Tietoa kuumaliimoista Kuumaliimojen/kuumaliimatankojen korkea sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 121–196 °C. Niitä annostellaan kuumaliimauslaitteiden avulla, joita yleensä kutsutaan kuumaliimapistooleiksi. Kuumaliimat kiinnittävät välittömästi monia eri muoveja, paperia ja puuta, mutta kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Kuumaliimojen lähes välitön tarttuvuus nopeuttaa niin pakkaus- kuin tuotantotoimintoja.

LM- eli low melt -kuumaliimojen/kuumaliimatankojen suhteellisen alhainen sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 76–121 °C. Niitä annostellaan LM-liimauslaitteiden avulla, joita yleensä kutsutaan kuumaliimapistooleiksi. LM-liimoja voidaan hyödyntää lämpöherkkiä materiaaleja kuten vaahtomuoveja ja erilaisia muoveja kiinnittäessä. Ne kiinnittävät välittömästi, mutta kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Voimakkaasti tarttuva sulateliima saavuttaa käsittelylujuuden nopeasti