1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Kuumaliima 3747

3M ID 7000000877
  • Keskitasoinen lämmönkestävyys mahdollistaa lujaat liimaukset, jotka kestävät hyvin lämpötiloja
  • 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka antaa lujan ja kestävän liitoksen
  • Tarttuu moniin eri pintoihin, joten se sopii moniin eri käyttötarkoituksiin
  • Liiman joustavuus helpottaa levittämistä ja asettelua
 Lisää
Lisätiedot
Asennusmenetelmä
Handheld Process, Suihke
Consumer Label
Ei
Heat Resistance
145 Degree Fahrenheit
Industries
Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Consumer Goods, Elektroniikka, Huonekalut, Teollisuus, Military and Government, Packaging, Retail, Kyltit ja opasteet, Specialty Vehicle, Kuljetusteollisuus, Mekaaninen metsäteollisuus
Liimatyyppi
Ethylene Vinyl Acetate
Open Time
50 Second
Shear Strength
430 Pound-Force Per Square Inch
Solids Weight Percent (Approximate)
100 Percent
Sovellukset
Komposiittimateriaalien liittäminen, Lattioiden asentaminen
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Pound
Lisätietoja
  • Keskitasoinen lämmönkestävyys mahdollistaa lujaat liimaukset, jotka kestävät hyvin lämpötiloja
  • 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka antaa lujan ja kestävän liitoksen
  • Tarttuu moniin eri pintoihin, joten se sopii moniin eri käyttötarkoituksiin
  • Liiman joustavuus helpottaa levittämistä ja asettelua

3M™ Kuumaliima 3747 luo moniin eri käyttötarkoituksiin sopivan lujan ja luotettavan liimauksen. Kuumaliima 3747:n lämmönkestävyys on kohtalainen, joten sillä tehdyt liimaukset kestävät hyvin lämpötiloja irtoamatta tai muuttamatta muotoaan, ja se on myös pitkäkestoinen ja suorituskyvyltään poikkeuksellinen.

Joustava, kestävä ratkaisu 3M™ Kuumaliima 3747 on 100% kiintoainepitoinen liima. Tämä liima kiinnittyy lujasti moniin eri materiaaleihin, mukaan lukien moniin muoveihin, puuhun ja ohutlevymetalleihin. Vaikka se pystyykin luomaan lujan liitoksen, suunnittelimme tämän sulateliiman joustavaksi, mikä helpottaa liiman annostelua ja kohdistamista pinnoille. Liitoslujuudeltaan keskivahvan 3M™ Kuumaliima 3747:n luoma liitos on kestävä ja pitkäaikainen: voit siis luottaa sen suoristuskykyyn monissa eri käyttökohteissa.

Suositellut käyttökohteet 3M™ Kuumaliima 3747 sopii käytettäväksi monilla eri aloilla, mukaan lukien puutöissä, huonekaluissa, ajoneuvoissa, kuljetusalalla, ilmailualalla, verhoilussa, esittelytelineissä, mallikartoissa, sotilassovelluksissa, ikkunoissa, ovissa, rakennuksissa, palkintopokaaleissa, pikkuesineissä, äänentoistolaitteiden osissa, kaapistoissa, rakennusalalla, pakkauksissa ja elektroniikassa.

Tätä tuotetta voidaan käyttää seuraavissa tehtävissä:

Kokoonpano Kokoamiskiinnitys Kiinnitys Turvaliitokset Korjaus Valukotelointi Paneelien kiinnitys Johtimien kiinnitykset Niputus Tiivistys Kotelointi Jäykistäminen Vaahtomuovien liimaus Liimaukset Pakkaaminen

Tarkastelussa kuumaliimat Kuumaliimat ovat 100-prosenttisesti kiinteää termoplastista hartsia. Nämä liimat on suunniteltu sulamaan uudelleen liimauksen jälkeen, jos ne altistetaan riittävän korkeille lämpötiloille. Kuumaliimojen etuna mekaanisiin kiinnikkeisiin ja eristysteippeihin nähden on se, että ne ovat lähes näkymättömiä pintojen välissä.

Kuumaliimamme nesteytyvät lämmitettäessä, täyttävät välykset nopeasti ja kostuttavat liimattavan pinnan. Kun liimaa on levitetty pinnalle, se jäähtyy, kovettuu ja saavuttaa liimauslujuuden sekunneissa. Nopean työskentelyajan ansiosta voit siirtää kokoamasi kappaleet välittömästi, joten et tarvitsi puristimia, kiinnityksiä tai lisäkuivatusaikaa tai -energiaa.

Vaadi pitkäkestoisia tuloksia 3M™ Kuumaliima 3747 on lämmönkestävyydeltään keskitasoa ja joustava, joten sen avulla tehdyt liimaukset sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Saat monipuolista hyötyä tästä kuumaliimasta, joka tarjoaa sinulle poikkeuksellista suorituskykyä ja luotettavuutta pitkäaikaisiin tuloksiin.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen