1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Kuumaliima 3731

Products
  • Liuotinvapaa ja 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka antaa lujan liitoksen
  • Lämmönkestävyytensä ansiosta pitkäaikaisen kestävyyden takaava liima
  • Termoplastinen liima pystyy liimaamaan alhaisen pintaenergian (LSE) pintoja
  • Nopea asettuvuus takaa nopean, tehokkaan ja toimivan lopputuloksen
 Lisää
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)  Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Tuotteet
Sulje

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Asennusmenetelmä
Kannettava prosessi, Suihke
Consumer Label
Ei
Heat Resistance
265 Degree Fahrenheit
Kiintoaineiden painoprosentti (keskimäärin)
100 Percent
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
15,9 mm, 25,4 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
0,07 m, 0,2 m
Lämpötilan asetus EC-lämpöpistoolille
4 or 5
Leikkauslujuus
490 Pound_Per_Square_Inch
Liimatyyppi
Polypropyleeni
Nettopaino (metrijärjestelmä)
5 kg
Open Time
35 sekuntia
Regulatory Key
AD-02339
Teollisuudenalat
Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Kuluttajatuotteet, Elektroniikka, Huonekalut, Yleinen teollisuus, eArmeija ja hallitus, Pakkaus, Vähittäismyynti, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Kuljetus, Puuteollisuus
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Punta
Lisätietoja
  • Liuotinvapaa ja 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka antaa lujan liitoksen
  • Lämmönkestävyytensä ansiosta pitkäaikaisen kestävyyden takaava liima
  • Termoplastinen liima pystyy liimaamaan alhaisen pintaenergian (LSE) pintoja
  • Nopea asettuvuus takaa nopean, tehokkaan ja toimivan lopputuloksen
  • Hyvä kuoriutumislujuus, jonka seurauksena on luja ja kestävä liimaus

3M™ Kuumaliima 3731 on 100-prosenttisesti kiintoainepitoinen, liuotinvapaa liima, joka luo lujan ja kestävän liitoksen. Kehitimme tämän liiman luodaksemme kestäviä ja lujia liitoksia, jotka kestävät hyvin lämpöä; se sopii poikkeuksellisin hyvin moniin eri käyttötarkoituksiin.

Nopeasti annosteltava kuumaliima Erinomaiseksi suunniteltu 3M™ kuumaliima 3731 on erittäin lämmönkestävä liima, joka kestää pitkään korkeissakin lämpötiloissa irtoamatta tai muuttamatta muotoaan. Tämä kuumaliima tarttuu erittäin hyvin moniin pintoihin, ja se sopii erityisen hyvin alhaisen pintaenergian (LSE) pintojen, mukaan lukien polyeteenin ja polypropeenin, liimaamiseen. Lisäksi 3M™ kuumaliima 3731 on nopeasti asettuva: sen avoin aika on 30 sekuntia, joten lopputulos on vahva ja liitos kestävä hyvin nopeasti. Kuumaliima 3731:n kuoriutumislujuus on suunniteltu korkeaksi, joten sen luoma liitos on kestävä: voit siis luottaa sen suoristuskykyyn monissa eri käyttökohteissa. Suositellut käyttökohteet 3M™ Kuumaliima 3731 sopii käytettäväksi monilla eri aloilla, mukaan lukien auto-, rakennus-, huonekalu-, opaste-, kuluttajatavara-, erikoisajoneuvo-, kuljetus-, sotilas-, elektroniikka-, puu- ja pakkausteollisuudessa. Tätä tuotetta suositellaan käytettäväksi esimerkiksi seuraaville materiaaleille: Muovi Puu Vaahtomuovi Kangas Pahvi Kuumaliimat lyhyesti Kuumaliimat ovat 100-prosenttisesti kiinteää termoplastista hartsia. Nämä liimat on suunniteltu sulamaan uudelleen liimauksen jälkeen, jos ne altistetaan riittävän korkeille lämpötiloille. Kuumaliimojen etuna mekaanisiin kiinnikkeisiin ja eristysteippeihin nähden on se, että ne ovat lähes näkymättömiä pintojen välissä. Kuumaliimamme nesteytyvät lämmitettäessä, täyttävät välykset nopeasti ja kostuttavat liimattavan pinnan. Kun liimaa on levitetty pinnalle, se jäähtyy, kovettuu ja saavuttaa liimauslujuuden sekunneissa. Nopean työskentelyajan ansiosta voit siirtää kokoamasi kappaleet välittömästi, joten et tarvitsi puristimia, kiinnityksiä tai lisäkuivatusaikaa tai -energiaa. Nopea ratkaisu Kun tarvitset projekteissasi lujaa ja kestävää liimausta, suunnittelemamme 3M™ kuumaliima 3731 vastaa tarpeeseen luomalla vahvan liitoksen nopeasti. Kuumaliimamme on kehitetty liimaratkaisuksi, joka vastaa sinun odotuksiasi ja jolla on ainutlaatuinen suorituskyky.