1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847

  • Tiivisteiden liimaamiseen tarkoitettu luja liima
  • Tarttuu nitriilikumiin (BUNA), neopreeni-, styreenibutadieeni-, butyylikumeihin, nahkaan ja vinyyliin sekä moniin muihin kumeihin
  • Erinomainen bensiinin-, öljyn- ja vedenkestävyys
  • Kestää lämpöä ja vettä, toimii jopa 148 °C lämpötilassa
 Lisää
Tuotteet
Sulje

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Lisätiedot
Kiintoaineiden painoprosentti (keskimäärin)
33 to 39 Percent
Open Time
Up to 10 minutes
Solvent
Asetoni
Lisätietoja
  • Tiivisteiden liimaamiseen tarkoitettu luja liima
  • Tarttuu nitriilikumiin (BUNA), neopreeni-, styreenibutadieeni-, butyylikumeihin, nahkaan ja vinyyliin sekä moniin muihin kumeihin
  • Erinomainen bensiinin-, öljyn- ja vedenkestävyys
  • Kestää lämpöä ja vettä, toimii jopa 148 °C lämpötilassa
  • Valinnainen lämpökovetus lujittaa liitosta entisestään

3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 on monipuolinen ja suorituskykyinen liuotinpohjainen liima, jonka verrattain alhainen viskositeetti tekee siitä helposti levitettävän. Se kestää hyvin öljyjä ja lämpöä, ja sitä käytetään yleisesti useimpien kumi- ja tiivistemateriaalien liimauksessa.

Monipuolinen kumi- ja tiivisteliima 3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 on yksi monipuolisimmista liuotinpohjaisista kumi- ja tiivisteliimoistamme. Tämä liima kiinnittää neopreeni-, nitriili-, styreenibutadieeni- ja butyylikumeja sekä regeneroituja kumeja metalliin, puuhun ja useimpiin muoveihin. Kestää erittäin hyvin lämpöä ja vettä ja toimii jopa 148 °C lämpötilassa. 3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 kuivuu nopeasti ja sen avoin aika on jopa 15 minuuttia. Aikaa on riittävästi asetteluun ja säätöihin työtahdin hidastumatta.

Suositellut käyttökohteet

Tiivisteiden liimaus Polttoaineletkujen, polttoainesäiliöiden ja öljylle altistuvien paneeleiden liimaus Kumin liimaus eri pintoihin (ei käy EPDM-kumille tai termoplastiselle olefiinille) Kumin paikkaus Nahan korjaus

Korkean suorituskyvyn liima ankariin olosuhteisiin 3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 on todistetusti paras ratkaisu ankariin olosuhteisiin, joissa muut liimat todennäköisesti eivät toimisi. Tämän liiman kyky muodostaa vahvoja ja joustavia liitoksia nopeasti tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon ankariin olosuhteisiin. Lisäksi sitä on sen keskitasoisen viskositeetin ansiosta helppo käyttää siveltimellä tai levittää kaatamalla. 3M pyrkii tapansa mukaan jatkuvasti löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun niin kodin kuin työpaikan projektien tehostamiseen.

Liiman käyttö 3M-liiman levittäminen on aina yksinkertaista, tehtiin se sitten ruiskuttamalla, siveltimellä tai telalla. Aloita levittämällä liimaa huolellisesti pinnalle niin paljon, että se peittää pinnan kokonaan. Levittämällä liimaa päällekkäisillä vedoilla pitäisi yhden kerroksen riittää useimpien materiaalien kanssa. Toimiva liimakerros saadaan kun pinnasta 80 % tai enemmän peittyy. Jotkin pinnat, mukaan lukien huokoiset materiaalit, saattavat tarvita toisen kerroksen. Levittääksesi uuden kerroksen liimaa sinun täytyy vain odottaa, että olemassa oleva liima on kosketuskuiva, ja levittää sitten toinen kerros.

Tiedostot
Käyttöturvatiedoteet
Markkinointimainosvideot