1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Hookit™ -alusta
 • 3M™ Hookit™ -alusta

  Products
  • Alusta sopii yksipuolisille kiillotuslaikoille.
  • Varmistaa tukevan laikan kiinnityksen ja mahdollistaa helpon irrotuksen
  • Auttaa keskittämään kiillotuslaikat hyvin tarkasti
  • Osa 3M™ Perfect-It™ -järjestelmää
   Lisää
  Koko
  Size
  Overall Diameter (Metric)
  Overall_Diameter_Metric
  Näytä kaikki tuotteet 
   Koko  Overall Diameter (Metric)
  Tuotteet
  Sulje
  Tuotteen tiedot

  3M™ Hookit™ -alusta on suunniteltu kiillotuslaikkojen helppoon kiinnitykseen, nopeaan irrotukseen ja tarkkaan keskittämiseen. Käytä näitä alustoja yhdessä 3M™ Hookit™ -laikkojen kanssa lisäämään tuottavuutta sekä nopeuttamaan laikanvaihtoja.

  3M™ Hookit™ -alusta varmistaa, että autokorjaamot saavat ammattimaisia tuloksia, ja lisää korjaamojen kokonaistuottavuutta. Alustamme tarjoavat monia hyötyjä, kuten nopean vaihdon sekä erinomaisen viimeistelyn ajoneuvojen maalipintoihin. Ne antavat varman, liukumattoman kiinnityksen ja mahdollistavat hiomalaikkojen helpon irrotuksen tarvittaessa. Suosittelemme tätä alustaa Gelcoat-pinnoitteiden ja maalien korkealuokkaiseen viimeistelyyn. Ne ovat osa 3M™ Perfect-It™ -järjestelmää, joka mahdollistaa korkealuokkaisen viimeistelyn ja korostaa värejä ja kiiltoa. Käytettäessä hiomatahnojen ja -laikkojen kanssa ne auttavat poistamaan pienet maalipinnan virheet tehokkaasti, mikä säästää aikaa. Alustat antavat pehmustustukea ajoneuvon maalipinnan tasoittamiseksi ja viimeistelemiseksi. Sama tuki auttaa kiillottamaan pinnat erittäin kiiltäviksi. Alustassamme käytetään 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmää hiomalaikkojen helppoa vaihtoa varten. Aseta hiomalaikka paikalleen, niin se kiinnittyy tukevasti alustaan, ja irroita helposti repäisemällä. Hookit-kiinnitys säästää aikaa vaihdettaessa laikkaa useiden eri karkeuksien välillä. Hiomatuote, jossa on käyttöikää jäljellä, voidaan irrottaa ja kiinnittää uudelleen. Tämä on kustannustehokasta, kun käytössä on useita eri karkeuksia ja laikkaa vaihdetaan ennen kuin sen käyttöikä on tullut tiensä päähän. Irrota laikka ja kiinnitä se myöhemmin uudelleen. Hookit™ -kiinnitys varmistaa tukevan pidon. Tämä on tärkeä etu verrattuna esimerkiksi liimaselkäisiin laikkoihin, joissa pöly ja ilma voivat heikentää laikan uudelleenkiinnittymistä irrottamisen jälkeen.

  • Alusta sopii yksipuolisille kiillotuslaikoille.
  • Varmistaa tukevan laikan kiinnityksen ja mahdollistaa helpon irrotuksen
  • Auttaa keskittämään kiillotuslaikat hyvin tarkasti
  • Osa 3M™ Perfect-It™ -järjestelmää
  • 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa helpon laikan vaihdon

  Käyttökohteet

  • Käytä 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmän kanssa nopeuttamaan laikkojen vaihtoa ja parantamaan autokorjaamon tehokkuutta
  Lisätiedot
  Enimmäis-RPM
  22000
  Koko
  150mm
  Overall Diameter (Metric)
  100 mm, 150 mm
  Reikien määrä
  48
  Sovellukset
  Viimeistely, Pinnan valmistelu
  Tuotteen tyyppi
  Vara-alusta
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen