1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Hook and Loop™ TB3000 tarranauha, musta 25 mm x 3 m, 8/pakk
 • 3M™ Hook and Loop™ TB3000 tarranauha, musta 25 mm x 3 m, 8/pakk

  3M ID 7100026125
  • Ohut seläkkäin asetettava tarranauhakiinnitin voidaan kietoa helposti itsensä ympärille ja se kiinnittyy itseensä
  • Kestää tuhansia avaamisia ja sulkemisia
  • Mahdollistaa joustavan suunnittelun ja nopean tuotteiden kokoonpanon.
  • Kokeilupakkaus
   Lisää

  Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

  Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

  Lisätiedot
  Kiinnittynyt paksuus (metrinen)
  1,3 mm
  Kokonaisleveys (englantilainen mittajärjestelmä)
  1 in
  Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
  25,4 mm
  Kokonaispituus (englantilainen mittajärjestelmä)
  10 ft
  Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
  3,05 m
  Liimatyyppi
  Ei tarttuva
  Low Profile
  Kyllä
  Materiaali
  Polypropeeni/nylon
  Paloa ehkäisevä
  Ei
  Sulkimen käyttöikä
  10
  Suurin käyttölämpötila (Celsius)
  93 Degree Celsius
  Teollisuudenalat
  Rakennusteollisuus, Elektroniikka, Huonekalut, Yleinen teollisuus, Terveydenhoito, eArmeija ja hallitus, eErikoisajoneuvo, Kuljetusteollisuus
  Tuotemerkki
  3M™
  Tuotemuoto
  Pussi
  Tuotteen väri
  Musta
  Lisätietoja
  • Ohut seläkkäin asetettava tarranauhakiinnitin voidaan kietoa helposti itsensä ympärille ja se kiinnittyy itseensä
  • Kestää tuhansia avaamisia ja sulkemisia
  • Mahdollistaa joustavan suunnittelun ja nopean tuotteiden kokoonpanon.
  • Kokeilupakkaus

  3M™-tarranauhakiinnitin TB3000 on vaihtoehto muovilangoille, teipille, narulle, kumilenkeille ja muille yksittäisten tai useiden esineiden niputtamiseen tarkoitetuille tarvikkeille. Ohut, itseensä tarttuva tarranauhakiinnittimemme mahdollistaa suunnittelun joustavuuden, tuotteiden nopean kokoamisen ja tuotteiden paremman suorituskyvyn monissa käyttökohteissa kuljetuksessa, huonekaluissa, terveydenhuollossa ja yleis- ja elektroniikkateollisuudessa.

  Ei liimatahroja. Ei sotkua. Tarttuu uudestaan ja uudestaan Vältä liimojen, solmuisten lankojen, jätteenkäsittelyn ja leikkaamisen vaiva niputtamalla kevyet esineesi 3M™-tarranauhakiinnittimellä TB3000. Nauhan toisella puolella on pieniä polyolefiinikoukkuja noin 220 kpl/cm². Koukut kiinnittyvät kääntöpuolen pehmeisiin, taipuisiin, ohuisiin nailonsilmukoihin ja mahdollistavat jopa 10 avaus- ja sulkemiskertaa ilman, että kiinnitys heikkenee. Koukku kiinnittyy moniin muihin silmukkamateriaaleihin ja muodostaa nopean kiinnitysjärjestelmän. Avaa nauhat vetämällä niitä erikseen.

  Suositellaan johdinnippujen kiinnittämiseen kokoamisen, tarkastuksen ja korjauksen aikana, puutarhan kasvien merkitsemiseen tai väliaikaiseen tunnistamiseen, hankaukselta suojaamiseen (silmukka johtimia vasten) ja kevyiden esineiden kiinnittämiseen kuljetuspakkauksiin. TB3000 tekee suunnittelemisesta joustavaa ja tuotteen kokoamisesta nopeaa.

  3M™-tarranauhakiinnitintä TB3000 voidaan käyttää esinekokonaisuuksien kiinnittämiseen yhteen tai esineiden paikoillaan pitämiseen kuljetuksen tai varastoinnin aikana. Lisäksi tuotteemme voidaan yhdistää muihin uudelleensuljettaviin 3M™-tarranauhakiinnittimiimme, kun tarvitaan irrotettavaa rullaa tekstiilien tai vastaavien materiaalien läpivetoon. Erilaisten pintojen kääriminen voi antaa väliaikaista suojaa.

  3M-kokeilupakkaukset (TB) helpottavat valitsemista 3M™-tarranauhakokeilupakkaukset sisältävät yksinkertaisen valikoiman hyväksi todettuja ja useimpiin käyttökohteisiin tarkoitettuja tarranauhoja, jotka ovat juuri sopivan pituisia ja joita on juuri sopiva määrä kokeiluun.

  Parempien ideoiden tuominen esille tieteen ja innovaation avulla 3M:n teollisuusliimojen ja -teippien osasto soveltaa kiinnityksen tieteellisiä näkökohtia tarjotakseen innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat eri puolilla maailmaa toimivien yritysten suunnittelu- ja valmistusprosesseja. Lopulta 3M:n teknologiat auttavat kaltaisiasi asiakkaita tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.

  Käyttökohteet

  • Voidaan käyttää vaihtoehtona muovilangoille, teipille, narulle, kumilenkeille ja muille yksittäisten tai useiden esineiden niputtamiseen tarkoitetuille tarvikkeille
  • Voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, esimerkiksi johdinnippujen kiinnittämiseen kokoamisen, tarkastuksen ja korjauksen aikana, puutarhan kasvien merkitsemiseen tai väliaikaiseen tunnistamiseen, hankaukselta suojaamiseen (silmukka johtimia vasten) ja kevyiden esineiden kiinnittämiseen kuljetuspakkauksiin.
  Tiedostot
  Ominaisuudet ja edut
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen