1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Hiomakangasnauha 384F

12  Products
 • Tasalaatuista ja luotettavaa suorituskykyä kaikilla metalleilla
 • Vedenkestävän selkämateriaalien ansiosta hiomanauhaa voidaan käyttää märkänä ja kuivana
 • X-kangasselkä kestää rankkaa aineenpoistoa ja hiomista
 • Kestää korkeita lämpötiloja ja hiontapainetta
 Lisää
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Karkeus
Grit
12 Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaispituus (metrijärjestelmä)  Karkeus
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Alustan paino
XF Paino
Hiontamateriaali
Alumiinioksidi
Karkeus
120+, 150+, 180+, 220+, 240+, 36+, 50+, 60+, 80+, P320, P400
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
1200 mm
Tausta materiaali
Kangas
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Nauha
Lisätietoja
 • Tasalaatuista ja luotettavaa suorituskykyä kaikilla metalleilla
 • Vedenkestävän selkämateriaalien ansiosta hiomanauhaa voidaan käyttää märkänä ja kuivana
 • X-kangasselkä kestää rankkaa aineenpoistoa ja hiomista
 • Kestää korkeita lämpötiloja ja hiontapainetta
 • Sopii käytettäväksi backstand-hiomakoneissa, pöytähiomakoneissa, tasohiomakoneissa, käsikäyttöisissä nauhahiomakoneissa sekä leveillä nauhoilla tehtävään hiomiseen ja viimeistelyyn
 • Saatavilla karkeuksissa 36+ - 220+ ja P320 - P400

3M™ 384F -hiomakangasnauha on yleiskäyttöön soveltuva nauha, jossa on ensiluokkaista alumiinioksidimineraalia ja erittäin kestävä selkämateriaali. Erittäin suorituskykyinen hiomamineraali on kiinnitetty hartsilla kestävään X-polyesterikangasselkään. Suositellaan käytettäväksi metallille ja joihinkin puunhiontasovelluksiin.

3M™ 384F -hiomakangasnauhalla saavutat tehokkaan hionnan ja pitkän hiomanauhan käyttöiän. Tämä hiomakangasnauha takaa tasaisen ja luotettavan suorituskyvyn. Alumiinioksidimineraali on kiinnitetty hartsilla kestävään X-polyesterikangasselkään. Tämän ansiosta nauha kestää korkeita lämpötiloja ja korkeaa hiontapainetta. Voidaan käyttää moniin erilaisiin töihin metallille ja puulle. Suljettu pintarakenne takaa tasaisen ja hienon viimeistelyn metallille. Selkämateriaali on vedenkestävä, joten nauhaa voi käyttää märkänä ja kuivana. Alumiinioksidi on suosittu valinta teollisuuden sovelluksissa sen hiontatehon, kestävyyden ja pitkän käyttöiän ansiosta. Sitä voidaan käyttää monille materiaaleille sekä puun että metallin hionnassa. Soveltuu myös metalliseoksille. Yleisin teollisuudessa käytetty hiomamineraali. 3M tarjoaa erilaisia nauhahiomatyökaluja moniin eri tarkoituksiin sekä puu- että metallintyöstösovelluksiin. Hiomanauhoja on saatavilla monissa eri leveyksissä ja pituuksissa ja niitä voidaan käyttää monissa erilaisissa nauhahiomakoneissa. 3M tarjoaa laajan nauhavalikoiman, jotka sopivat useimpiin teollisiin nauhahiomakoneisiin. Leveämmät hiomanauhat sopivat leveisiin nauhahiomakoneisiin esimerkiksi puupaneelien mitoitusta tai viimeistelyä varten, metallilevyjen terävien reunojen hiontaan tai pintakuvion lisäämiseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin levyihin. Keskileveät nauhat sopivat nauhahiomakoneisiin tasaisten ja kapeiden pintojen, kuten paneelien reunojen hiomiseen; kapeat nauhat puolestaan sopivat käsikäyttöisiin nauhahiomakoneisiin, esimerkiksi puukappaleiden, kuten kaapinovien, hiomiseen tai tasoittamiseen.

Käyttökohteet

 • Sopii purseenpoistoon, yleiseen metallintyöstöön ja joihinkin puutöihin

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen