1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Finesse-it™ lammaskiillotuslaikka, 76mm 50/pakk

3M ID 7000028394
  • Muodostaa tasaisen, pehmeän pinnan 3M™ Finesse-it™ -kiillotusaineille
  • Villakuidut levittävät materiaalin tasaisesti ja yhdenmukaisesti
  • Valmiiksi pestyjä irrallisten kuitujen vähentämiseksi ja puhtaan käytön varmistamiseksi
  • 3M Hookit™ -kiinnitysjärjestelmä pitää tyynyn tiukasti paikallaan ja tekee laikan tai tyynyn vaihdosta nopeaa
 Lisää
Lisätiedot
Form Type
Villa
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
76,2 mm
Liitteen tyyppi
Tarranauha
Materiaali
Villa
Nukan korkeus (metrinen)
17,27 mm
Overall Diameter (Imperial)
3 in
Paksuus
17,5 mm
Paksuus (Imperial)
0,69 in
Teollisuudenalat
AOEM, Maalauksen valmistelu
Tuotemerkki
Finesse-it™
Tuotemuoto
Kiillotuslaikka
Tyyppi
Vakiokoko
Lisätietoja
  • Muodostaa tasaisen, pehmeän pinnan 3M™ Finesse-it™ -kiillotusaineille
  • Villakuidut levittävät materiaalin tasaisesti ja yhdenmukaisesti
  • Valmiiksi pestyjä irrallisten kuitujen vähentämiseksi ja puhtaan käytön varmistamiseksi
  • 3M Hookit™ -kiinnitysjärjestelmä pitää tyynyn tiukasti paikallaan ja tekee laikan tai tyynyn vaihdosta nopeaa
  • Tyynyjä voi yhdistää kiillotuslaikkoihin, epäkeskohiomakoneisiin ja nopeussäätöisiin pyöriviin kiillottajiin halutun viimeistelyn saamiseksi

3M™ Finesse-it™ Knit II -kiillotuslaikassa on polyesterikangasselkään kudottuja villakuituja. Tyynymme ovat ihanteellisia auton alkuperäisten osien, veneiden ja lentokoneiden pinnoitteiden kiillottamiseen.

Tiettyyn nukkakorkeuteen leikattu 3M™ Finesse-it™ Knit II -kiillotuslaikka sopii erinomaisesti seostukseen ja kiillotukseen vaikeasti työstettävissä kohdissa. Tyynyissämme on polyesterikangasselkään kudottuja villakuituja. Nämä kiillotuslaikat ovat valmiiksi pestyjä nukkaamisen minimoimiseksi. Ne mukautuvat hyvin epäsäännöllisille pinnoille ja poistavat viimeistelyhionnan hiekkanaarmut, hapettumisen sekä maalin pintavirheet. Villakiillotuslaikat ovat yleensä aggressiivisempia ja helpommin hallittavia kuin vaahtotyynyt. Niissä on suurempi käytettävissä oleva hiomapinta tuhansien kuitujen ansiosta. Nämä kuidut antavat nopeamman hionnan kuin vaahtotyynyt ja pitävät kiillotusaineen paikallaan, jotta materiaali jakautuu tasaisesti, mikä edellyttää vähemmän painetta käyttäjältä. Nukkapinta auttaa niitä liukumaan ja mukautumaan pinnanmuotoihin, joten niitä on helpompi hallita kuin vaahtotyynyjä. Hiomatehonsa ansiosta ne ovat tehokkaita hiontanaarmujen poistossa ja toimivat parhaiten pyörötyyppisissä kiillotustyökaluissa. Kiillotusainetyypin, yksilöllisen tekniikan, pinnoitteen rakenteen ja käytetyn työkalun mukaan viimeistely villatyynyllä saattaa edellyttää vaahtotyynyllä ja kiillotusaineella tehtävää jatkovaihetta mikrovikojen tai pyörteiden poistamiseksi. Näissä tyynyissä on 3M Hookit™ kiinnitysjärjestelmä nopeaan tyynyn kiinnitykseen ja irrotukseen – ja myös sen lukitsemiseen käytön aikana. Ne kiinnittyvät nopeasti ja lujasti tarranauha-alustaan (myydään erikseen) pyörö- tai epäkeskohiomakoneessa, ne voidaan irrottaa helposti, ja niitä voidaan käyttää uudelleen tyynyn käyttöiän ajan. 3M Finesse-it -tuotteet ovat erikoissuunniteltuja tahnoja ja kiillotusaineita, joita käytetään alkuperäisiin osiin ja poltettuihin pintakäsittelymaaleihin. Ne poistavat hiekkanaarmut, virheet ja pyörteet erilaisista maalatuista pinnoista. 3M Finesse-it -tuotteet ovat keskeinen osa suositeltavaa kiillotusjärjestelmäämme kirkaslakan, lakatun puun, kiinteiden pintojen, geelipinnoitteiden, jauhepinnoitteiden, teollisuusmaalin, akryylin ja lasin pintavirheiden korjaamiseen.

Käyttökohteet

  • Auton alkuperäisten osien, veneiden ja lentokoneiden pinnoitteiden kiillottamiseen

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen