1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF

Products
  • Liuottimeton, yksikomponenttinen liima ei vaadi sekoittamista, vaan se on turvallinen ja helppo käyttää sellaisenaan
  • Vakaa liitos on lämmönkestävä ja pitkäikäinen
  • Nopea tartunta takaa välittömän käsittelylujuuden, mikä ripeyttää kokoamisprosessia
  • Vähäinen ohiruiskuaminen ja hyvä peittävyys minimoivat hukkaan menevän aineen määrän
 Lisää
Tilavuus
Volume_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Tilavuus
Tuotteet
Sulje

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Lisätiedot
Asennusmenetelmä
Harja, Rulla, Suihke
Environmental Considerations
California Air Resources Board, GREENGUARD® Certified, Helps contribute to LEED® credits, Low VOC, Ozone Transport Commission, SCAQMD
Heat Resistance
300 Degree Fahrenheit
Kiintoaineiden painoprosentti (keskimäärin)
48 Percent
Open Time
1 to 10 minutes
Paloa ehkäisevä
Syttymätön
Teollisuudenalat
Huonekalut, Yleinen teollisuus
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Eräpakkaus
Tuotteen väri
Neutraali, Violetti
Lisätietoja
  • Liuottimeton, yksikomponenttinen liima ei vaadi sekoittamista, vaan se on turvallinen ja helppo käyttää sellaisenaan
  • Vakaa liitos on lämmönkestävä ja pitkäikäinen
  • Nopea tartunta takaa välittömän käsittelylujuuden, mikä ripeyttää kokoamisprosessia
  • Vähäinen ohiruiskuaminen ja hyvä peittävyys minimoivat hukkaan menevän aineen määrän
  • Kiinnittyy monenlaisiin pintoihin ja kestää korkeita lämpötiloja, joten sitä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin

3M™ Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF on ainutlaatuinen vesipohjainen liima, joka on suunniteltu erityisesti antamaan kuumuutta kestävän liitoksen nopeasti, mahdollistamaan uudelleenasettelun ja erittäin suuren pitolujuuden. Liimamme on syttymätöntä ja polykloropreenitonta, mikä alentaa vakuutuskuluja ja lisää työpaikan turvallisuutta.

3M™ Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF tarttuu nopeammin kuin suurin osa yksikomponenttisista vesipohjaisista liimoista. Se saavuttaa käsittelylujuuden minuutissa tai jopa nopeammin, mikä pitää tuotannon käynnissä. Nopea kiinnitysaika sekä tarve levittää liima vain yhdelle pinnalle lisää tuottavuutta. Samalla tuotetta kuluu vähemmän. Korkean kiintoainepitoisuuden ansiosta se peittää suuremman pinta-alan kuin tavalliset liuotinliimat, mikä auttaa parantamaan työympäristöä ja tuottavuutta.

Koska 3M Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF:ssä on 48 % kiintoaineita, sillä voi peittää jopa kolme kertaa suuremman alueen kuin liuotinpohjaisilla liimoilla. Tämä pienentää inventaario- ja hävityskustannuksia, eikä tuotetta tarvitse vaihtaa niin usein uuteen. Neutraaliuutensa ansiosta se peittää tasaisesti ja kuivuu kirkkaaksi taaten toivotun esteettisen lopputuloksen. Se tarttuu moniin erilaisiin joustaviin vaahtomuovimateriaaleihin, lateksivaahtoon, polyesterikuitutäytteisiin, kankaaseen, puuhun, vaneriin, lastulevyyn sekä moniin muovi- ja metallipintoihin. Sillä voit liittää yllä olevia pintoja itseensä tai toisiinsa. Tämä erikoisliima on suunniteltu käytettäväksi esimerkiksi huonekalu-, puunjalostus-, vaahtomuovin liimaus- ja erikoisajoneuvoaloilla. Sille on myönnetty GREENGUARD® Product Emission Standard For Children and Schools(SM) -sertifikaatti, joka myönnetään vähäpäästölisille sisätilojen rakennusmateriaaleille:

LEED® EQ Credit 4.1:n vastaanottajat tai osalliset: Vähäpäästöiset materiaalit: Liimat ja tiivisteaineet LEED® EQ Credit 4.5:n vastaanottajat tai osalliset: Vähäpäästöiset materiaalit: Huonekalut ja kalusteet LEED® EQ Credit 4.6:n vastaanottajat tai osalliset: Vähäpäästöiset materiaalit: Katto- ja seinäjärjestelmät

3M™ Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF:n erinomainen suorituskyky johtuu siinä käytetystä tarraliimojen (PSA:t) luomisessa hyödynnetystä patentoidusta 3M-teknologiasta. Aivan kuten PSA-teippi, 3M:n Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF muuttuu nopeasti tarramaiseksi ja antaa välittömän pidon. Tämän jälkeen se hyödyntää patentoitua silloitusteknologiaa, joka lisää kiinnityksen lujuutta entisestään ajan myötä. Liima voi yhteen kiinnitettävistä materiaaleista riippuen saavuttaa käsittelylujuuden lähes välittömästi. Se on silti uudelleenaseteltavissa niin kauan kuin se on märkää.