1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Clean Sanding -hiomalaikka
 • 3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Clean Sanding -hiomalaikka

  3M Tuotenumero 775L
  16  Products
  • 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomajyvät.
  • Ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon
  • Hookit-kiinnitys nopeaan ja helppoon laikan vaihtoon
  • Monireikäinen rakenne poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset tuotteet
   Lisää
  Overall Diameter (Imperial)
  Overall_Diameter_Imperial
  Grit
  Grit
  16 Näytä kaikki tuotteet 
   Overall Diameter (Imperial)  Grit
  Tuotteet
  Sulje
  Lisätiedot
  Alustan paino
  3 mil
  Bonding Type
  Resin
  Coat Type
  Open Coat
  Enimmäis-RPM
  12000
  Form Type
  Hookit Film
  Grit
  120+, 150+, 180+, 220+, 240+, 320+, 400+, 80+
  Hiontamateriaali
  Precision Shaped Ceramic
  Hole Configuration
  500LG, 600LG
  Industries
  AOEM, Composite, Metallintyöstö, Maalauksen valmistelu, Transportation & Heavy Equipment, Mekaaninen metsäteollisuus
  Käyttökohdeluokka
  Blending/Deburring, Finishing/Polishing, Orbital Sanding, Paint Prep, Finish & Repair
  Koko
  127mm, 152mm
  Liitteen tyyppi
  Tarranauha
  Maximum Speed
  12000 rpm
  Overall Diameter (Imperial)
  5 in, 6 in
  Overall Diameter (Metric)
  127 mm, 152,4 mm
  Position
  Best
  Primary Application
  Metallintyöstö, Paint Prep, Coating & Corrosion Removal, Woodworking, Composite & Advanced Materials
  Reikien määrä
  150, 280
  Sovellukset
  Finishing, Pinnan valmistelu
  Sub Industries
  Aerospace, Autoteollisuus, Kaapisto, Coating Sanding, Custom Woodworking and Millwork, Huonekalut, Veneily, Pintakäsittely, Recreational Vehicles, Speciality Vehicles
  Tausta materiaali
  Film
  Tuotemerkki
  Cubitron™ II
  Tuotemuoto
  Levy
  Tuotesarja
  775L
  Vacuum Support
  Kyllä
  Lisätietoja
  • 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomajyvät.
  • Ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon
  • Hookit-kiinnitys nopeaan ja helppoon laikan vaihtoon
  • Monireikäinen rakenne poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset tuotteet
  • Laikan kalvotausta takaa paremman repäisylujuuden ja säilyttää laikan reunat ehjänä.

  3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Clean Sanding -hiomalaikka hioo jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomalaikat. Hiomalaikkamme ovat ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon, ja soveltuvat monien eri materiaalien hiontaan.

  3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Clean Sanding -hiomalaikoissa on perinteisiä hiomapaperilaikkoja parempi repäisylujuus. Laikkamme hiovat jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestävät jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomapaperilaikat. Clean Sanding -tuotteidemme monireikäinen rakenne poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset hiomapaperilaikat. Hiomalaikkojen hiontateho säilyy paremmin ja ne kestävät pidempään, kun laikka ei tukkeudu pölystä. 775L-laikan monireikäinen rakenne ei vaadi reikien kohdistamista hioma-alustan kanssa, joten laikan vaihto on nopeaa ja helppoa. Laikkojen rakenne on suunniteltu niin, että hiomajyvien välissä on tilaa, jolloin hiontapöly ja muut hionnasta syntyvät roskat pääsevät poistumaan. Tämä mahdollistaa hiomalaikan tehokkaan suorituskyvyn ja tukkeutumattomuuden. Tukkeutumista ehkäisevän pinnoitteen ansiosta laikka suoriutuu myös kovien puumateriaalien, maalipintojen tai muiden haastavien materiaalien hionnasta, jotka yleensä tukkisivat laikan ja heikentäisivät hiontatehoa. 775L-hiomalaikoissa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomamineraalia, jonka pyramidin muotoiset hiomajyvät leikkaavat metallia sen "raastamisen" sijaan. Pyramidin muotoiset hiomajyvät teroittuvat jatkuvasti murtuessaan ja mahdollistavat äärimmäisen nopean hionnan. 3M tarjoaa täyden valikoiman Hookit-laikkoja työtiloihin ja sovelluksiin, joissa liimaselkäiset laikat voivat pilaantua pölystä tai liasta. Hookit-laikat muodostavat yleensä hienomman pinnan kuin liimataustaiset hiomalaikat, joten niitä käytetään usein käyttökohteisiin, joissa 3M™ Stikit™ -laikka olisi liian aggressiivinen. Laikkamme ovat ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon, ja soveltuvat monien eri materiaalien, kuten metallien, komposiittien, Gelcoat-pinnoitteiden ja kovien puumateriaalien hiontaan. Hookit-hiomalaikat kiinnittyvät helposti ja nopeasti Hookit hioma-alustaan (myydään erikseen). Ne voidaan irrottaa helposti ja niitä voidaan käyttää aina uudelleen koko hiomalaikan käyttöiän ajan. Parhaan pölynpoiston saat käyttämällä 3M Elite -epäkeskohiomakoneita ja 3M Hookit Clean Sanding -hioma-alustoja (molemmat myydään erikseen).

  Käyttökohteet

  • Ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon; soveltuvat monien eri materiaalien, kuten metallien, komposiittien, Gelcoat-pinnoitteiden ja kovien puumateriaalien, hiontaan.
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen