1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Clean Sanding -hiomalaikka

3M Tuotenumero 775L
16  Products
  • 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomajyvät.
  • Ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon
  • Hookit-kiinnitys nopeaan ja helppoon laikan vaihtoon
  • Monireikäinen rakenne poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset tuotteet
 Lisää
Overall Diameter (Imperial)
Overall_Diameter_Imperial
Grit
Grit
16 Näytä kaikki tuotteet 
 Overall Diameter (Imperial)  Grit
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Bonding Type
Resin
Coat Type
Open Coat
Enimmäis-RPM
12000
Form Type
Hookit Film
Grit
120+, 150+, 180+, 220+, 240+, 320+, 400+, 80+
Hiontamateriaali
Precision Shaped Ceramic
Hole Configuration
500LG, 600LG
Industries
AOEM, Composite, Metallintyöstö, Maalauksen valmistelu, Transportation & Heavy Equipment, Mekaaninen metsäteollisuus
Käyttökohdeluokka
Blending/Deburring, Finishing/Polishing, Orbital Sanding, Paint Prep, Finish & Repair
Koko
127mm, 152mm
Liitteen tyyppi
Tarranauha
Maximum Speed
12000 rpm
Overall Diameter (Imperial)
5 in, 6 in
Overall Diameter (Metric)
127 mm, 152,4 mm
Position
Best
Primary Application
Metallintyöstö, Paint Prep, Coating & Corrosion Removal, Woodworking, Composite & Advanced Materials
Reikien määrä
150, 280
Sovellukset
Finishing, Pinnan valmistelu
Sub Industries
Aerospace, Autoteollisuus, Kaapisto, Coating Sanding, Custom Woodworking and Millwork, Huonekalut, Veneily, Pintakäsittely, Recreational Vehicles, Speciality Vehicles
Tausta materiaali
Film
Tuotemerkki
Cubitron™ II
Tuotemuoto
Levy
Tuotesarja
775L
Vacuum Support
Kyllä
Lisätietoja
  • 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomajyvät.
  • Ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon
  • Hookit-kiinnitys nopeaan ja helppoon laikan vaihtoon
  • Monireikäinen rakenne poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset tuotteet
  • Laikan kalvotausta takaa paremman repäisylujuuden ja säilyttää laikan reunat ehjänä.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Clean Sanding -hiomalaikka hioo jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomalaikat. Hiomalaikkamme ovat ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon, ja soveltuvat monien eri materiaalien hiontaan.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Clean Sanding -hiomalaikoissa on perinteisiä hiomapaperilaikkoja parempi repäisylujuus. Laikkamme hiovat jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestävät jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomapaperilaikat. Clean Sanding -tuotteidemme monireikäinen rakenne poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset hiomapaperilaikat. Hiomalaikkojen hiontateho säilyy paremmin ja ne kestävät pidempään, kun laikka ei tukkeudu pölystä. 775L-laikan monireikäinen rakenne ei vaadi reikien kohdistamista hioma-alustan kanssa, joten laikan vaihto on nopeaa ja helppoa. Laikkojen rakenne on suunniteltu niin, että hiomajyvien välissä on tilaa, jolloin hiontapöly ja muut hionnasta syntyvät roskat pääsevät poistumaan. Tämä mahdollistaa hiomalaikan tehokkaan suorituskyvyn ja tukkeutumattomuuden. Tukkeutumista ehkäisevän pinnoitteen ansiosta laikka suoriutuu myös kovien puumateriaalien, maalipintojen tai muiden haastavien materiaalien hionnasta, jotka yleensä tukkisivat laikan ja heikentäisivät hiontatehoa. 775L-hiomalaikoissa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomamineraalia, jonka pyramidin muotoiset hiomajyvät leikkaavat metallia sen "raastamisen" sijaan. Pyramidin muotoiset hiomajyvät teroittuvat jatkuvasti murtuessaan ja mahdollistavat äärimmäisen nopean hionnan. 3M tarjoaa täyden valikoiman Hookit-laikkoja työtiloihin ja sovelluksiin, joissa liimaselkäiset laikat voivat pilaantua pölystä tai liasta. Hookit-laikat muodostavat yleensä hienomman pinnan kuin liimataustaiset hiomalaikat, joten niitä käytetään usein käyttökohteisiin, joissa 3M™ Stikit™ -laikka olisi liian aggressiivinen. Laikkamme ovat ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon, ja soveltuvat monien eri materiaalien, kuten metallien, komposiittien, Gelcoat-pinnoitteiden ja kovien puumateriaalien hiontaan. Hookit-hiomalaikat kiinnittyvät helposti ja nopeasti Hookit hioma-alustaan (myydään erikseen). Ne voidaan irrottaa helposti ja niitä voidaan käyttää aina uudelleen koko hiomalaikan käyttöiän ajan. Parhaan pölynpoiston saat käyttämällä 3M Elite -epäkeskohiomakoneita ja 3M Hookit Clean Sanding -hioma-alustoja (molemmat myydään erikseen).

Käyttökohteet

  • Ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon; soveltuvat monien eri materiaalien, kuten metallien, komposiittien, Gelcoat-pinnoitteiden ja kovien puumateriaalien, hiontaan.
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen