1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Cubitron™ II Hiomakangasnauha 966F, 36+ Määrämittainen
 • 3M™ Cubitron™ II Hiomakangasnauha 966F, 36+ Määrämittainen

  3M ID 7100091849
  • Takaa erinomaisen hiontatuloksen ja viimeistelyjäljen monilla metalleilla
  • Kangasselkä on vahva ja joustava ja sopii siksi aggressiiviseenkin hiontaan
  • Vedenkestävä, voidaan käyttää nestemäisten voiteluaineiden kanssa
  • Kestää kuumuutta ja auttaa estämään värivirheitä
   Lisää
  Lisätiedot
  Alustan paino
  YF Paino
  Hiontamateriaali
  Tarkkuusmuotoiltu keraaminen
  Karkeus
  36+
  Pinnoitteen tyyppi
  Suljettu pinta
  Tausta materiaali
  Polyesterikangas
  Tuotemerkki
  Cubitron™ II
  Tuotemuoto
  Nauha
  Lisätietoja
  • Takaa erinomaisen hiontatuloksen ja viimeistelyjäljen monilla metalleilla
  • Kangasselkä on vahva ja joustava ja sopii siksi aggressiiviseenkin hiontaan
  • Vedenkestävä, voidaan käyttää nestemäisten voiteluaineiden kanssa
  • Kestää kuumuutta ja auttaa estämään värivirheitä
  • Erinomainen hiontateho ja käyttöikä parantavat suorituskykyä

  3M™ Cubitron™ II 966F -hiomakangasnauhassamme on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää vedenkestävällä Z- tai Y-polyesterikangasselällä.

  3M™ Cubitron™ II 966F -hiomakangasnauha takaa tehokkaan pintaviimeistelyn monilla metalleilla, kuten ruostumattomalla teräksellä, titaanilla ja muilla korkean nikkelipitoisuuden seoksilla. Hiomanauhassa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, ja se soveltuu erinomaisesti keskitason hiontapaineen sovelluksiin. Vedenkestävä Z- ja Y-polyesteriselkä takaa erinomaisen vahvuuden nauhalle, joka sopii käytettäväksi vesipohjaisten voiteluaineiden kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös kuivana. Näiden ominaisuuksien ansiosta 966F-hiomakangasnauha sopii hyvin sovelluksiin, joissa edellytetään kestävää hiomanauhaa. 3M™ tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä 3M tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät ovat merkittävä edistysaskel hiomateknologian saralla. Tämä keraaminen mineraali on suunniteltu käyttämällä patentoitua menetelmää parantamaan jyvien kovuutta ja kestävyyttä. 3M tuotekehitys suunnitteli keraamisen, pyramidinmuotoisen hiomajyvän niin, että se säilyttää muotonsa hiottaessa. Tällöin hiomajyvään syntyy aina uusia teräviä kärkiä, jotka leikkaavat metallia siististi, eivätkä koverra tai ”kynnä” perinteisten hiomamineraalien tavoin. 3M tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän hiontateho on erittäin nopea ja se pitää hiontalämpötilan alhaisempana, mikä vähentää kuumuuteen liittyviä rasitusmurtumia ja värivirheitä. Koska 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä pysyy viileämpänä ja terävämpänä, se myös kestää pidempään kuin perinteiset hiomamineraalit. Valitse juuri oikeanlainen hiomanauha 3M hiomanauhoja on saatavilla monissa eri leveyksissä ja pituuksissa ja niitä voidaan käyttää monissa erilaisissa nauhahiomakoneissa ja moniin erilaisiin metallityöstösovelluksiin. 3M tarjoaa laajan nauhavalikoiman, jotka sopivat useimpiin teollisiin nauhahiomakoneisiin. Leveämmät nauhat sopivat leveisiin nauhahiomakoneisiin tasopintojen hiontaan ja viimeistelyyn – metallilevyjen tai -aihioiden terävien reunojen poistamiseen ja tasoittamiseen tai pintakuvion muodostamiseen ruostumattomiin teräslevyihin. Keskileveitä nauhoja käytetään yleensä backstand-hiomakoneessa hitsausjälkien poistoon tai valuvirheiden korjaamiseen.

  Käyttökohteet

  • Sopii keskitason hiontapaineen sovelluksiin monille metalleille, kuten ruostumattomalle teräkselle, titaanille ja muille korkean nikkelipitoisuuden seoksille

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen