1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeenitesti, 60 kpl/pakkaus, ALLTEC60

3M ID 7000034528
  • Havaitsee jopa 3µ g:n allergeenijäämät pinnoilla ja vaikeasti ulotettavilla alueilla.
  • Tarjoaa työkalun hygieenisen työskentelyn arviointiin ja parantamiseen.
  • Värinmuutoksen visuaalisuus indikoi puhtaanapidon tason.
  • Reaaliaikainen tulos mahdollistaa nopean korjaavan toiminnan.
 Lisää
Lisätiedot
Manufacturing Segment
Ympäristön seuranta, Pakkausten ja varastoinnin testaus, Nautintavalmis
Protein Threshold
3 µg
Testiaika
15 Minute
Testityyppi
Pintahygienia
Tuotemerkki
Clean-Trace™
Varastointilämpötila
2-25°C
Lisätietoja
  • Havaitsee jopa 3µ g:n allergeenijäämät pinnoilla ja vaikeasti ulotettavilla alueilla.
  • Tarjoaa työkalun hygieenisen työskentelyn arviointiin ja parantamiseen.
  • Värinmuutoksen visuaalisuus indikoi puhtaanapidon tason.
  • Reaaliaikainen tulos mahdollistaa nopean korjaavan toiminnan.
  • Käy useille allergeeniproteiineille kuten, kanamunalle, maidolle, gluteenille, soijalle, maapähkinälle, mantelille ja tattarille.

3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeenitesti ALLTEC60 on nopea, yksinkertainen ja luotettava ratkaisu allergeenien esiintyvyyden valvontaan pinnoilla, jotka on helppo puhdistaa.

Nopeaan ja helppoon testaukseen, kun halutaan tarkistaa onko puhdistaminen suoritettu standardien mukaisesti vai ei proteiinitunnistuksen osalta. 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeenitesti käyttää 3M™ Digital Heating Block V1209:ia tuottamaan tarkan lukeman 15 minuutissa tai nopeammin. Näytetikun ja näytteen väriä verrattaessa etikettiä vasten, allergeenien esiintyvyys voidaan määritellä helposti. 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeeni käy monien eri allergeenien testaamiseen, kuten kananmunalle, maidolle, gluteenille, soijalle, maapähkinälle, mantelille ja tattarille. Jääkaappisäilytystä ei tarvita, sillä tuote voidaan säilöä huoneenlämmössä. Helppokäyttöinen tuote vaatii vain minimaalisen harjoittelun. Tarkoitettu teollisuuskäyttöön. Ainutlaatuisella näytteenkeruutikulla (nopea ja helppo tuloksenlukuteknologia) kiireisen tuotantoympäristön proteiinijäämien testaaminen on yksinkertaista. Tulokset ovat semi-kvantitatiiviset neljällä eri värivaihtoehdolla. Mitä nopammin testi muuttuu purppuraksi ja mitä tummempi väri on, sitä korkeampi on näytteenottopinnan kontaminaatio. Yli puhtauden: 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeenitesti ALLTEC60:lla allergeenien monitorointi pinnoilla ja vaikeasti saavutettavilla alueilla tapahtuu 15 minuutissa tai nopeammin. Nopea havainto ja vahvistus mahdollistaa pikaisiin toimenpiteisiin ryhtymisen. Visuaalinen värinmuutos indikoi puhtauden tason, ja havaitsee jopa 3µ g:n allergeenijäämät pinnoilla tai nesteessä. Testi ei vaadi muita työkaluja. Tuotteen käyttö ei vaadi korkeaa kokemusta ja se on helppo integroida yrityksen HACCP-jäjrestelmään, jotta siivouksen tasoa voidaan monitoroida. Lisäksi tuotetta on helppo käyttää, se opn luotettava ja nopea, sekä näkyvät tulokset voivat auttaa henkilöstöä ymmärtämään puhtaanapidon tärkeyden.