1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Bumpon™ suojaava tuote SJ5202 vaaleanruskea, 3000 /pakk

 • Pehmitinaineeton, uretaanilla
 • Helppo käyttää 3M™- paineherkkien liimojen ansiosta
 • Estävät hyvin liukumista eivätkä naarmuta tai tahraa pintaa
 • Vähentää tärinää ja ääntä, mutta ei halkeile tai kovetu
 Lisää
Tuotteen tiedot

3M™ Bumpon™- suojaava tuote SJ5202 vaaleanruskea, 3000/pakkaus, on pehmeästä vaahtomateriaalista valmistettu, valmiiksi leikattu rullana toimitettava itsekiinnittyvä kumisuojus, joka on leveydeltään 11 mm ja korkeudeltaan 1,6 mm. Nämä vaaleanruskeat suojukset on suunniteltu käytettäväksi tassuina, pysäyttiminä ja välikappaleina silloin, kun työstetään pehmeämpää puumateriaalia.

Käytä vaaleanruskeita 3M™ Bumpon™ SJ5202 -suojaavia tuotteita tassuina, pysäyttiminä ja välikappaleina kotona tai työpaikalla. Nämä kuusikulmaiset, vaaleanruskeat, uretaanikumista valmistetut suojukset on valmistettu ilman pehmitinaineita. Ne ovat itsetarttuvia ja liukumattomia, mikä estää pintojen naarmuuntumisen ja tahraantumisen. Se on leveydeltään 11 mm ja korkeudeltaan 1,6 mm, valmistettu pehmeästä vaahtomaisesta materiaalista, valmiiksi leikattu ja rullana toimitettava. Se sopii käytettäväksi puutöissä, joissa työstetään pehmeämpiä puita. Helppo käyttää 3M:n paineherkän liiman ansiosta, joka ei halkeile tai kovetu. Vähentää pienten kodinkoneiden, huonekalujen ja sähkölaitteiden synnyttämää tärinää ja ääntä. Käytä saadaksesi asetettua kuvat suoraan ja pitääksesi tuotteet erillä toisistaan lähetyksen aikana. Kiinnitä pysäyttimiksi kaapinoviin, kansiin ja laatikostoihin tai melkein mihin tahansa, missä paiskaaminen, naarmuuntuminen, lohkeaminen, kuluminen, vahingoittuminen, liukuminen, tärinä tai meteli voivat aiheuttaa ongelmia. Käytä pienten laitteiden pohjassa tassuina. Vähentää naarmuuntumista, kolahtelua ja kolhuuntumista. Sopii ihanteellisesti käytettäväksi pöytätietokoneiden tai kädessä pidettävien elektronisten laitteiden, elektronisten kalusteiden, puhelimien, näppäimistöjen, polkimien, vaakojen, kellojen, kaiuttimien, annostelijoiden ja tietokoneiden kanssa.

 • Pehmitinaineeton, uretaanilla
 • Helppo käyttää 3M™- paineherkkien liimojen ansiosta
 • Estävät hyvin liukumista eivätkä naarmuta tai tahraa pintaa
 • Vähentää tärinää ja ääntä, mutta ei halkeile tai kovetu
 • Saatavilla meistetyissä muodoissa
 • Ei halkeile eikä kovetu

Käyttökohteet

 • Käytä melkein missä tahansa, missä tuotteen paiskaaminen, naarmuuntuminen, lohkeaminen, kuluminen, vahingoittuminen, liukuminen, tärinä tai meteli voi olla ongelma.
 • Tassuiksi pöytätietokoneiden tai kädessä pidettävien elektronisten laitteiden, elektronisten kalusteiden, puhelimien, näppäimistöjen, polkimien, vaakojen, kellojen, kaiuttimien, annostelijoiden ja tietokoneiden pohjaan.
 • Pysäyttää kaappien ovet, kannet ja laatikot.
 • Kehyksiä varten tarkoitettu välilevy auttaa asettamaan kuvat suoraan; myös sähkö- ja autoteollisuuden sovelluksia ja kokoamisessa auttamista varten.
 • Suojukset estävät kuljetuksen aikaiset vahingot ja pitävät osat erillään toisistaan.
Lisätiedot
Korkeus-paksuusarvo (metrinen)
1.0 - 1.9 mm
Kovuus
36 Shore M
Leveys-halkaisija-arvo (metrinen)
10.0 - 19.9 mm
Liimatyyppi
Synteettinen kumi (R25)
Markkina-alue
Kaikki markkinat, Autoteollisuus, Kaapisto, Elektroniikka
Muoto
Kuusikulmainen - stanssattu
Overall Diameter (Metric)
11 mm
Overall Height (Metric)
1,6 mm
Overall Length (Metric)
11 mm
Overall Width (Metric)
1,6 mm
Pintamateriaalit
Polyeteeni, Polypropyleeni, Wood
Saatavuus
Varastossa
Sovellukset
Pehmustava välikappale, Pehmustava pysäytin, Suojaavat liukuestejalat, Pintasuoja
Suojalineri
Läpinäkyvä polyesterikalvo
Tausta materiaali
Polyurethane Foam
Tuoteavain
SJ5202
Tuotemuoto
Rulla - stanssattu
Tuotesarja
SJ5202
Tuotteen tyyppi
Bumper
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen