1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ ATG Teipinkatkaisulaite ATG 700

3M ID B40069598
  • Käytä turvallisesti, nopeasti ja helposti
  • Saat suoran ja kontrolloidun annoksen liimateippiä
  • Vältä sotkua ja jälkipuhdistusta
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Tuotemerkki
Scotch®
Lisätietoja
  • Käytä turvallisesti, nopeasti ja helposti
  • Saat suoran ja kontrolloidun annoksen liimateippiä
  • Vältä sotkua ja jälkipuhdistusta

Tee taidettasi, käsitöitäsi, esittelyitäsi, projektejasi, korttejasi ja leikekirjojasi helpommin 3M™ ATG Teipinkatkaisulaite ATG 700:n avulla. Katkaisulaitteemme on turvallinen, nopea ja helppokäyttöinen, eikä se vaadi pintojen jälkipuhdistusta. Se annostelee 3M Scotch® ATG selkäaineettomia teippejä.

Käytä 3M™ ATG Teipinkatkaisulaitetta ATG 700 tehdäksesi taiteestasi, käsitöistäsi, esittelyistäsi, projekteistasi, korteistasi ja leikekirjoistasi helpompaa. Laitteemme annostelee 3M Scotch® ATG selkäaineettomia teippejä ja se on turvallinen, nopea ja helppokäyttöinen. Korttien ja leikekirjojen tekeminen, valokuvien kiinnittäminen tai mallien rakentaminen ei jätä jälkeensä sotkua eikä puhdistuksen tarvetta. Toisin kuin perinteiset liimat, jotka voivat tihkua paperin läpi ja aiheuttaa taipumia ja ryppyjä, teippilaitteemme jättää tasaisen ja siistin liimakerroksen, joka tarttuu kaikkiin pintoihin. Paina vain liipaisinta annostellaksesi suoran ja kontrolloidun annoksen liimateippiä. Laite irrottaa teipin taustapaperin automaattisesti. Kun päästät irti liipaisimesta, pienellä liikkeellä teippi katkeaa jättäen siistin ja puhtaan liimakerroksen valmiina tarttumaan.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen