1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ 7983 arkkimateriaali, mattahopea pet, 508 mm x 686 mm, 100/pakk
 • 3M™ 7983 arkkimateriaali, mattahopea pet, 508 mm x 686 mm, 100/pakk

  3M ID 7000029138
  • Tälle materiaalille voi kirjoittaa käsin ja tulostaa pistematriisitulostimella
  • Mattapintainen pintakerros kestää hankausta ja kemikaaleista, kosteudesta ja suurista lämpötilaeroista aiheutuvia rasituksia.
  • Välittömästi tarttuva liima ja hyvä kuorimislujuus
  • UL- ja CSA-hyväksytty
   Lisää

  Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

  Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

  Lisätiedot
  Ensisijainen taustapaperin paksuus (metrinen)
  0,17 mm
  Etupuolen liimapaksuus (metrinen)
  0,02 mm
  Etupuolen liimatyyppi
  300 erittäin luja akryyli
  Facestock Color
  Hopea
  Facestock Thickness (Metric)
  0,08 mm
  Irroitettavuus
  Pysyvä
  Kokonaisleveys (englantilainen mittajärjestelmä)
  20 in
  Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
  508 mm
  Kokonaispituus (englantilainen mittajärjestelmä)
  27 in
  Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
  0,68 m
  Liimatyyppi
  Liuotinpohjainen akryyli
  Pinnan Viimeistely
  Himmeä
  Regulatory Key
  AD-02655
  Suojalineri
  90# Monipinnoitettu voimapaperi
  Teollisuudenalat
  Autoteollisuus, Kuluttajatuotteet, Muunninratkaisut, Elektroniikka, Yleinen teollisuus, Terveydenhoito, Pakkaus, eErikoisajoneuvo, Kuljetusteollisuus
  Tuotemerkki
  3M™
  Tuotteen väri
  Hopea
  Lisätietoja
  • Tälle materiaalille voi kirjoittaa käsin ja tulostaa pistematriisitulostimella
  • Mattapintainen pintakerros kestää hankausta ja kemikaaleista, kosteudesta ja suurista lämpötilaeroista aiheutuvia rasituksia.
  • Välittömästi tarttuva liima ja hyvä kuorimislujuus
  • UL- ja CSA-hyväksytty

  3M™-etikettimateriaalissa 7983 on 82 mikronin mattahopea polyesterikalvo, 20 mikronin 300-sarjan akryyliliima ja 147 g/m2:n muovipinnoitettu voimapaperilineri. Siinä on 147 g/m2:n tasaisena pysyvä lineri.

  Kun tarvitset tarramateriaalia, johon voi sekä kirjoittaa että tulostaa pistematriisitulostimella, valitse 3M™- etikettimateriaali 7983. Siinä on 147 g/m2:n tasaisena pysyvä lineri. Silkkipainettava etikettimateriaali 7983 soveltuu monenlaisiin käyttökohteisin, joissa tarvitaan nopeaa tarttuvuutta ja hyvää kuoriutumislujuutta. Mattapintainen pintakerros kestää hankausta ja kemikaaleista, kosteudesta ja suurista lämpötilaeroista aiheutuvia rasituksia. Erittäin tarttuva, välittömästi pitävä liima kiinnittyy hyvin alhaisen pintaenergian pintoihin, erityisesti LSE-muoveihin. Materiaali on UL- ja CSA-hyväksytty. 3M-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä autoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flexo- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämpönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Katso tarkemmat tiedot tuotteen omasta tuotelehdestä. Tyypillisiä 3M-etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja peittäminen, suojalaminnoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, VOID-turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi ja digipainetut ikkunatarrat.

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen