1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ 5491 PTFE-kalvoteippi, 75 mm x 33 m, 3/pakk

3M ID 7000029150
 • Tarttumaton PTFE-kalvo antaa poikkeuksellisen liukkaan pinnan, joka on helppo pitää siistinä
 • Silikoniliima irtoaa siististi useilta eri pinnoilta
 • Laaja käyttölämpötila-alue kuumien laitteiden ja välineiden sovelluksia varten
 • Paksumpi versio 3M™ PTFE -kalvoteipistä 5490, kestävämpi ja pitkäkestoisempi
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Adhesion Strength (Metric)
38 N/100mm
Kokonaisleveys (englantilainen mittajärjestelmä)
3 in
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
76,2 mm
Kokonaispituus (englantilainen mittajärjestelmä)
36 yd
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
32,91 m
Liimatyyppi
Silikoni
Murtovenymä
260
Paksuus (Imperial)
6,7 mil
Regulatory Key
AD-01548
Suurin käyttölämpötila (Celsius)
260 Degree Celsius
Takaosan liimapaksuus (metrinen)
0,13 mm
Tausta materiaali
Suulakepuristettu PTFE
Taustan paksuus (metrinen)
0,13 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen)
0,094 mm
Teollisuudenalat
eLentokonetekniikka, eLaite, Autoteollisuus, Elektroniikka, Yleinen teollisuus, Metallintyöstö, eArmeija ja hallitus, eErikoisajoneuvo, Kuljetusteollisuus
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Rulla
Tuotteen väri
Ruskea
Varastointiaika kuukausissa (valmistuspäivästä lähtien)
18
Vetolujuus (metrinen)
700 N/100mm
Lisätietoja
 • Tarttumaton PTFE-kalvo antaa poikkeuksellisen liukkaan pinnan, joka on helppo pitää siistinä
 • Silikoniliima irtoaa siististi useilta eri pinnoilta
 • Laaja käyttölämpötila-alue kuumien laitteiden ja välineiden sovelluksia varten
 • Paksumpi versio 3M™ PTFE -kalvoteipistä 5490, kestävämpi ja pitkäkestoisempi
 • Suulakepuristettu 3M™ PTFE -kalvoteippi pysyy tasaisempana kuin tavanomaiset lastutut PTFE-kalvoteipit
 • Erinomainen kemikaalien kestävyys, jonka ansiosta teippi kestää vaativia käyttösovelluksia
 • Kestävä rakenne ja kulutuksenkestokyky takaavat luotettavuuden ja suorituskyvyn kitkan, tärinän ja koneiden metelin vähentämisessä

3M™ PTFE -kalvoteipissä 5491 on suulakepuristetusta polytetrafluorieteenista valmistettu selkä (PTFE). Teipissä on äärimmäisen pieni kitkakerroin ja tarttuva silikoniliima, jotka mahdollistavat useille materiaaleille tasaisen ja tarttumattoman pinnan. Tämä helpottaa tasopinnoilla tapahtuvaa materiaalien liikkumista.

Vähennä liikkuvien pintojen välistä kitkaa 3M™ PTFE 5491 teipin kalvoselkä estää kihartumista rullasta vapautettaessa ja pysyy tasaisempana kuin lastutut PTFE-kalvoteipit, mikä luo yhtenäisemmän liukumattoman pinnan. Teippi on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi ratkaisuksi liikkuvien pintojen välisen kitkan pienentämiseksi. Teippi toimii tarttumattomana tai irrottamista helpottavana pintana sellaisten materiaalien välillä, joihin kiinnittymiseen saattaa vaikuttaa mm. paine-ja lämpötilavaihtelut 3M™ PTFE -kalvoteipin 5491 käyttö vähentää pinnan kitkaa, estää vinkumista ja kolinaa sekä vähentää laitteista aiheutuvaa melua PTFE kestää kemikaaleja, ja sitä voi käyttää väliaikaisena kemikaalisulkuna. Teipillä on laaja käyttölämpötila-alue -54–260 °C (-65–500 °F), joten se sopii moniin sovelluksiin. Suositellut käyttökohteet Ohjainrulliin kalvo- tai paperiradan hallintaan, hihnoille ja alustoille, joihin voi kertyä pinnoitejäämiä ja painoväriä Kaapelien niputtamiseen ja eristämiseen korkeissa lämpötiloissa Vinkumisen ja äänen vähentämiseen Kanavien ja kourujen linjaamiseen Kemikaaleilta suojaamiseen Suodattimien, muottien ja hitsausvälineiden kitkan alentamiseen korkeissa lämpötiloissa Mitä PTFE tarkoittaa? Polytetrafluorieteeni (PTFE) on synteettinen materiaali, jota käytetään useilla eri aloilla ja sovelluksissa vähentämään kitkakerrointa. Tarttumattomuutensa ja korkean lämmönkestävyytensä ansiosta PTFE:tä käytetään tarttumattomana pinnoitteena muun muassa paistinpannuissa ja muissa keittiövälineissä. Se on erinomainen eristysmateriaali sähkösovelluksiin johtamattomuutensa takia. PTFE ei reagoi useimpiin kemikaaleihin fluoropolymeerisidostensa ansiosta, joten se soveltuu erittäin hyvin reaktiivisia ja syövyttäviä aineita sisältäviin astioihin ja putkistoihin. PTFE vähentää kitkaa, kulumista ja lisää laitteiden energiatehokkuutta. Alhaisen kitkansa ansiosta PTFE:tä käytetään teollisuussovelluksissa, joissa vaaditaan osien liukumista, kuten esimerkiksi laakereissa, rattaissa ja liukulevyissä. PTFE toimii näissä tilanteissa huomattavasti paremmin kuin polyamidi tai asetaali. 3M on vienyt tämän yhdisteen puristusprosessin läpi ja luonut ohuen kalvon, joka on yhdistetty ainutlaatuisten 3M™ liima-aineiden kanssa. Tuotekehityksen tuloksena ovat siten nämä PTFE-teipit. Innovatiiviset ja erittäin suorituskykyiset 3M PTFE -teipit ovat luotettavia, kestäviä ja vähentävät kitkaa.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen