1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ 5480 lastuttu PTFE-kalvoteippi

Products
  • Tarttumaton PTFE-kalvo antaa poikkeuksellisen liukkaan pinnan, joka on helppo pitää siistinä
  • Silikoniliima irtoaa siististi useilta eri pinnoilta
  • Laaja lämpötilaskaala kuumien laitteiden ja välineiden sovelluksia varten
  • Lastutut 3M™ PTFE-kalvoteipit ovat muotoutuvampia kuin tavanomaiset suulakepuristetut PTFE-kalvoteipit
 Lisää
Overall Width (Imperial)
Overall Width (Metric)
Näytä kaikki tuotteet 
 Overall Width (Imperial)  Overall Width (Metric)
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Adhesion Strength (Metric)
22
Back Side Adhesive Thickness (Metric)
0,05 mm
Industries
Aerospace, Appliance, Autoteollisuus, Elektroniikka, Teollisuus, Metallintyöstö, Military and Government, Specialty Vehicle, Kuljetusteollisuus
Liimatyyppi
Silikoni
Murtovenymä
1.4
Shelf Life in Months (From Date of Manufacture)
24
Suurin käyttölämpötila (Celsius)
260
Tausta materiaali
Skived PTFE
Taustan paksuus (metrinen)
0,05 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen)
0,09 mm
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Rulla
Vetolujuus (metrinen)
461
Yksikköä koteloa kohti
6, 9
Lisätietoja
  • Tarttumaton PTFE-kalvo antaa poikkeuksellisen liukkaan pinnan, joka on helppo pitää siistinä
  • Silikoniliima irtoaa siististi useilta eri pinnoilta
  • Laaja lämpötilaskaala kuumien laitteiden ja välineiden sovelluksia varten
  • Lastutut 3M™ PTFE-kalvoteipit ovat muotoutuvampia kuin tavanomaiset suulakepuristetut PTFE-kalvoteipit

3M™ Lastuttu PTFE -kalvoteippi 5480:ssä on muotoututuva polytetrafluorieteeniselkäaine (PTFE). Teipillämme on erittäin alhainen kitkakerroin.

Harvinaisen liukkaan pintansa ansiosta 3M™ Lastuttu PTFE -kalvoteippi 5480 muotoutuu hyvin rullasta vedettäessä verrattuna tavanomaisiin suulakepuristettuihin PTFE-kalvoteippeihin. Kehitimme tämän teipin nopeaksi ja helpoksi liikkuvien osien välisen kitkan vähentämisratkaisuksi. Se toimii tarttumattomana tai irrottamista helpottavana pintana sellaisten materiaalien välillä, joihin kiinnittymiseen saattaa vaikuttaa muun muassa paine- ja lämpötilavaihtelut. Tämän teipin käyttö vähentää pinnan kitkaa, estää vinkumista ja kolinaa sekä vähentää laitteista aiheutuvaa melua. PTFE kestää kemikaaleja ja sitä voi käyttää väliaikaisena kemikaalisulkuna. Teipin laaja käyttölämpötila-alue, -54–260 °C tekee siitä ihanteellisen useisiin käyttökohteisiin. Suositellut käyttökohteet: • Ohjainrulliin kalvo- tai paperiradan hallintaan, hihnoille ja alustoille, joihin voi kertyä pinnoitejäämiä ja painoväriä • Kaapelien niputtamiseen ja eristämiseen korkeissa lämpötiloissa • Vinkumisen ja äänen vähentämiseen • Kemikaaleilta suojaamiseen • Komposiittiliimausten muotinirrotukseen Mitä tarkoittaa PTFE? Polytetrafluorieteeni (PTFE) on synteettinen materiaali, jota käytetään useilla eri aloilla ja sovelluksissa vähentämään kitkakerrointa. Tarttumattomuutensa ja korkean lämmönkestävyytensä ansiosta PTFE:tä käytetään tarttumattomana pinnoitteena muun muassa paistinpannuissa ja muissa keittiövälineissä. Se on erinomainen eristysmateriaali sähkötarvikkeisiin johtamattomuutensa takia. PTFE ei reagoi useimpiin kemikaaleihin fluoropolymeerisidostensa ansiosta, joten se soveltuu erittäin hyvin reaktiivisia ja syövyttäviä aineita sisältäviin astioihin ja putkistoihin. PTFE vähentää kitkaa, kulumista ja laitteiden energiatehokkuutta. Alhaisen kitkansa ansiosta PTFE:tä käytetään teollisuussovelluksissa, joissa vaaditaan osien liukumista, kuten esimerkiksi laakereissa, rattaissa ja liukulevyissä. PTFE toimii näissä tilanteissa huomattavasti paremmin kuin polyamidi tai asetaali. 3M käyttää tätä monikäyttöistä yhdistettä suulakepuristusprosessin läpi.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen